Destinatii Europene

Vietnam 8 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
21/08/2013 - 02/11/2013
Pret Total:
1180 € (147.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

CIRCUIT VIETNAM
MISTERELE FERMECATORULUI VIETNAM

Ziua 1. BUCURESTI- HANOI
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala cu destinatia Hanoi a companiei QATAR AIRLINES, escala la Doha.
Ziua 2. HANOI
Bine ati venit in Vietnam! Transfer la hotelul din oras (45 minute). Descoperiti istoria, cultura si civilizatia orasului Hanoi. Literalmente „orasul dintre rauri" (Ha Noi), este capitala si al doilea mare oras din Vietnam. Orasul Vechi, Cartierul Francez, temple antice vechi de peste o mie de ani, amestecul de influente chinezesti si frantuzesti care imbogatesc vibranta cultura vietnameza, formeaza unul dintre cele mai fascinante orase din Asia de Sud-Est. In acest tur vom vedea unul dintre cele mai populare obiective turistice: Templul Literaturii, precum si unul din Muzeele de Etnologie. Seara vom participa la un spectacol de papusi pe apa, apoi ne vom deplasa in Cartierul Vechi pentru a explora strazile, pentru a va lasa patrunsi de peisajele, sunetele si aromele orasului. Cazare Hanoi.
Ziua 3. HANOI- capitala de 1000 de ani - HALONG
Dupa micul dejun, impreuna cu ghidul local deplasare spre complexul Ho Chi Min, unde se viziteaza Mausoleul lui Ho Chi Min, locul in care se odihneste parintele maret al Vietnamului, sau Unchiul Ho, casa lui Ho Chi Min, muzeul Ho Chi Min si Pagoda cu un singur pilon - una din emblemele orasului, construita in anul 1024. Dupa pranz, vom porni intr-o calatorie de 3 ore spre campiile de orez din Delta Raului Rosu, spre orasul Halong. Cazare Halong.
Ziua 4. HALONG- HANOI
Mic dejun. Excursie cu barca (4 ore) in magnificul Golf Ha Long - aflat in Patrimoniul Natural Mondial al UNESCO, pe parcursul careia puteti inota sau explora pesterile de calcar si in care veti servi pranzul la bordul vasului. Inainte de intoarcerea in Hanoi vom vizita atelierul ceramic Dong Trieu. Cazare Hanoi.
Ziua 5. HANOI- SAIGON
Dupa micul dejun, transfer la aeroportul Noi Bai pentru zborul intern spre Tan Son Nhat. Cu toate ca nu este capitala, orasul Ho Chi Min (fostul Saigon) este cel mai mare din Vietnam si a fost capitala fostei Republici Vietnameze (Vietnamul de Sud). Centru comercial si economic vibrant, Saigon e mereu aglomerat, insa isi rasplateste turistii cu o fascinanta privire a Vietnamului, trecut si prezent. Aceasta zi este dedicata vizitarii orasului si a celor mai importante obiective: Muzeul de Istorie, Sala de Conferinte Thong Nhat (fostul Palat al Independentei), Muzeul Razboiului, Templul Imparatului de Jad, Notre Damme, Posta, Palatul Operei, consiliul orasenesc, cartierul chinezesc Cho Lon, piata mare, Templul Thien Hau. Cazare in Saigon.
Ziua 6. SAIGON - Tunelul Cu Chi
Mic dejun. Transfer pentru a vizita tunelurile Cu Chi. Cu Chi a fost o baza importanta in timpul Razboiului American, datorita localizarii sale strategice. Vietcong-ul (Frontul National de Eliberare) a construit o retea de tuneluri, lunga de 200 km, care lega posturile de comanda, spitalele, adaposturile si fabricile de armament. Sapate in laterit dur cu unelte manuale, fara a folosi ciment, aceasta retea uimitoare nu a fost descoperita niciodata. Revenire in Saigon pentru pranz intr-un restaurant local. Timp liber pentru a descoperi orasul. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 7. SAIGON- MY THO- SAIGON- DOHA
Dupa micul dejun, ne indreptam spre My Tho, capitala provinciei Tien Giang, port in delta raului Mekong aflat la numai 2 ore de mers cu masina de Saigon. Aici puteti vizita insula cu gradinile de fructe unde puteti gusta fructele tropicale. Pranz la restaurant. Revenire la Saigon, timp liber pentru cumparaturi. Seara, in jurul orei 21:00, transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere in tara.
Ziua 8. DOHA- BUCURESTI
Sositr pr aeroportul Otopeni in jurul orei 12:45.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Grup minim 15 pers.
  • Pretul nu include:
  • -taxele de aeroport si securitate: 285 eur/pers (obligatorii, pot suferi modificari);
  • -Invitatie Vietnam: 20 eur/pers. (se achita obligatoriu in agentie)
  • -Taxa de viza se achita pe aeroport la sosirea in Hanoi: 45 USD/pers.
  • -bacsisuri pentru soferi si ghizi locali: 50 USD/pers (se achita la sosirea in Vietnam)
  • -asigurari (storno, medicala);
  • -alte servicii decat cele mentionate.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA