Destinatii Europene

Viena & Budapesta - Circuit Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
06/02/2010 - 13/05/2010
Pret Total:
239 € (39.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

AGENTIA DE TURISM SILVER TOUR CONSTANTA
TEL/FAX: 0341.419455; 0723.522082; 0720.673152
servsilver@yahoo.com ; www.silverserv.ro

VIENA & BUDAPESTA
CIRCUIT AUTOCAR
Tarif special: 239 Euro /pers, loc in camera dubla pentru plecarea din 25 Martie
259 Euro /pers, loc in camera dubla pentru plecarea din 13 Mai

• Transfer gratuit din provincie pe urmatoarele rute de transfer:
• Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia-Bucuresti;
• Ruta 2. Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov;
• Ruta 3. Pitesti – Bucuresti

Ziua 1 BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 in Piata Victoriei din Bucuresti pentru imbarcare in autocar si plecare spre Budapesta pe ruta: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii. Cazare hotel 3***.
Ziua 2 BUDAPESTA - VIENA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth „Sisi”, Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Seara, optional va invitam, la o cina traditionala vieneza in celebrul cartier GRINZING. (25 Euro/persoana, transfer inclus hotel-restaurant-hotel). Cazare hotel 3*** Viena.
Ziua 3 VIENA – ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU
Mic dejun. Excursie la ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau.Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. (Biletul de intrare la Abatia Melk se achita la fata locului, aprox: 8,80 Euro/persoana). Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Seara, transfer la Turnul Dunarii, de unde se poate admira „Vienna by night”. Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Tarife informative: biletul de ascensor (5,90 Euro/pers). Cazare hotel 3*** Viena.
Ziua 4 VIENA – PALATUL SCHONBRUNN & GRADINA ZOOLOGICA
Mic dejun. Dimineata, Vizitarea Palatului Schonbrunn cu ghid local de limba romana. (biletul de intrare se achita la fata locului). Dupa tur, timp liber la dispozitie pentru plimbare in curtea palatului si o vizita la Gradina Zoologica a Palatului. Transfer in centrul orasului pe celebrul Ringstrasse si timp liber la dispozitie. Se poate vizita Palatul Hofburg. Plecare spre Budapesta unde ajungem in cursul serii. Scurt tur Panoramic din autocar si formalitati de cazare. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 28 Euro/persoana, minim 30 persoane). Cazare hotel 3*** Budapesta.
Ziua 5 BUDAPESTA
Mic dejun. NOU! Vizita la Palatul Parlamentului si Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal: Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Dupa turul de oras, Program de cumparaturi pe „Ringul mic” al Budapestei, intr-o zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase, care pastreaza inca frumusetea si spiritul „imperial” al vremurilor. Seara, optional, Cina de bun ramas cu program folcloric si degustare de vin la crama BORKATAKOMBA. (Tarif: 28 Euro/persoana, min. 30 pers).Cazare hotel 3*** Budapesta.
Ziua 6 BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara, sosirea seara tarziu in functie de formalitatile vamale.

Pachetul include:
• 5 nopti de cazare cu mic dejun hoteluri 3*** Budapesta si Viena
• Tur de oras Budapesta
• Tur de oras Viena
• Excursie la Abatia Melk si Defileul Dunarii Wachau
• Ghid local de limba romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare se achita separat)
• Transport cu autocar propriu clasificat 4**** pe toata durata programului
• Ghid insotitor
Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala (optionala)
• intrarile la obiectivele turistice din program
• excursiile optionale

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
06-Feb-10 - 13-Mai-10239

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: SILVER