Destinatii Europene

VIENA 2013

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
24/07/2013 - 28/07/2013
Pret Total:
295 € (59€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

Viena
(P)


Plecari: 31.05, 24.07, 14.08.2013
(5 zile / 4 nopti)


Ziua 1: BUCURESTI – VIENA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:10 pentru imbarcare cursa Austrian Airlines cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:10 si sosire la Viena la ora locala 08:50. Transfer in oras pentru un tur panoramic de jumatate de zi. Vom putea admira de-a lungul celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Transfer la hotel. Cazare hotel Lenas Donau 3* sau similar in Viena.

Ziua 2: VIENA - vizita optionala la Palatul Schonbrunn
Mic dejun. Astazi va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn impreuna cu insotitorul de grup. Palatul are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate 40. Fatada palatului are lungimea de 175 de metri si este impodobit cu coloane clasice si ferestre. Fatadele sunt vopsite cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronoata la numai 23 de ani, în 1740. Dupa amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi. Cazare.

Ziua 3: VIENA - Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein. Cazare.

Ziua 4: VIENA
Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru a ne plimba pe strazile Vienei, pentru a trece in revista mai multe obiective turistice sau pentru a vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Optional, excursie la Grinzing, care incepe cu o plimbare pe Ringstrasse, urmata de o masa festiva intr-o taverna traditionala. Cazare.

Ziua 5: VIENA
Mic dejun. La ora 12:00 vom preda camerele; vom avea timp liber pentru ultimele cumparaturi pana la ora transferului la aeroport, prevazut pentru ora 17:00. Imbarcare cursa Austrian Airlines cu destinatia Bucuresti (20:05). Sosire la Bucuresti la ora 22:50.


PRET/PERS: 295 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 90 EURO
Pat suplimentar (a treia persoana in camera dubla): 280 EURO


SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Viena – Bucuresti, compania Austrian Airlines
 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Lenas Donau 3* www.lenas-hotel.at sau similar in Viena
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 tur de oras de jumatate de zi in Viena (maxim 3 ore)
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
 taxele de aeroport 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 excursiile optionale
 intrarile la obiectivele turistice
 asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
 asigurarea storno

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
Bucuresti Otopeni 08:10 – Viena 08:50
Viena 20:05 – Bucuresti Otopeni 22:50

EXCURSII OPTIONALE – PRETURI INFORMATIVE:
• Vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local: pret informativ 28 Euro/ persoana, valabil pentru minim 20 persoane participante. Pretul include turul palatului Schonbrunn cu ghid local si biletul de intrare la palatal Schonbrunn; nu este inclus transportul pana la/ de la palat. Varianta cea mai economica de transport este cu mijloacele de transport in comun, impreuna cu insotitorul de grup.
• Excursie la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz: pret informativ: 50 Euro/ persoana, valabil pentru minim 20 persoane participante. Pretul include transport cu autocarul local, ghid local, biletele de intrare la Mayerling si Heiligenkreuz.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri):
 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

GRUP MINIM:
Pentru un grup de 14-19 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/ persoana.

OBSERVATII:
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
• Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata. Asigurarea storno (optionala), se incheie in momentul semnarii lui de de comercializare a serviciilor turistice.
• Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor incepand cu a doua bancheta.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
• Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Austria. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel