Destinatii Europene

Vacanta la Amsterdam

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
21/07/2010 - 12/09/2010
Pret Total:
465 € (93€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Vacanta la Amsterdam

Plecari : 21 iulie, 19 august, 08 septembrie 2010

Ziua 1
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 08:45. Plecare spre Amsterdam – compania TAROM (sau KLM). Sosire in Amsterdam la pranz. Transferul la hotel Hem 3* (sau similar). Dupa amiaza timp liber pentru plimbari prin centrul orasului sau, ca alternativa, se poate vizita unul dintre celebrele muzee din Amsterdam.

Ziua 2
Mic dejun. Astazi avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel dar si celebra piata de flori. Dupa amiaza vizitam impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Cazare.

Ziua 3
Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara. Dupa amiaza ne vom intoare in Amsterdam. (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 55 EURO/ pers). Dupa amiaza avem timp liber pentru a vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh. Cei interesati pot continua cu Muzeul Berii, Muzeul Lalelelor, Muzeul Gentilor. Cazare.

Ziua 4
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Madurodam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom face un tur panoramic si vom admira Palatul Regal - resedinta Reginei Beatrix, cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Continuam cu parcul Madurodam unde vom vedea intreaga Olanda in miniatura. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi cu orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 110 EURO/ pers). Cazare.

Ziua 5
Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi, plimbare. La ora 11:00 vom face check-out-ul si apoi transferul la aeroport pentru imbarcare cursa Amsterdam – Bucuresti compania TAROM (sau KLM). Vom sosi in Bucuresti la ora 18:10.

PRET/ persoana (loc in camera dubla):
465 EURO – pentru plecarile din 21.07, 19.08
495 EURO – pentru plecarea din 08.09
Supliment camera Single: 155 Euro
Reducere a treia persoana in camera DBL (pat suplimentar): 15 EURO
* Oferta este valabila pentru grup minim: 25 persoane

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam– Bucuresti, compania TAROM (sau KLM)
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Hem 3* / Amsterdam (sau similar)
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• tur de oras de ½ de zi (4 ore) cu ghid local in Amsterdam
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• taxele de aeroport 115 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
• excursiile optionale
• asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
• asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii), polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice

GRUP MINIM : 25 PERSOANE
Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/ persoana.
Pentru un grup de 16-19 persoane, tariful se majoreaza cu 45 EURO/ persoana.

Conditii de anulare / penalizari:
• intre 30 si 20 zile inaintea plecarii: 30 % din valoarea pachetului
• intre 19 si 15 zile inaintea plecarii: 60% din valoarea pachetului
• intre 14 si 10 zile inainte plecarii : 80% din valoarea pachetului
• mai putin de 10 zile: 100%.


TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 4 saptamani inainte de inceperea excursiei.


CONDITII DE RETRAGERE: conform contractului de prestari servicii turistice care va fi semnat la inscriere.


INFORMATII DESPRE HOTEL
Hotel Hem 3* - Amsterdam (www.hemhotel.nl)
Este situat in partea de vest a orasului Amsterdam, langa Soseaua de Centura. La 2 kilometri de hotel se afla Vondelpark si World Fashion Centre. La cinci minute de hotel se afla statia de tramvai care va va duce in centrul orasului. Camerele sunt echipate cu baie, televizor, aer conditionat si uscator de par. Facilitati hotel: restaurant, bar, sala conferinte, seif, parcare.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
TAROM : Bucuresti 10:50 – Amsterdam 12:45
Amsterdam 14:15 – Bucuresti 18:10

KLM : Bucuresti 07:05 – Amsterdam 08:55
Amsterdam 13:05 – Bucuresti 16:45


OBSERVATII:
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat,adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
• Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
• Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Olanda conform standardelor proprii;
• Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.



Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacante-de-vara.com
Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype: Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti





Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
21-Iul-10 - 25-Iul-10-465--
19-Aug-10 - 23-Aug-10-465--
08-Sep-10 - 12-Sep-10-495--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL