Destinatii Europene

Vacanta in Groenlanda: Uimitorul Ammassalik

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
01/07/2010 - 11/09/2010
Pret Total:
1118 € (279.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Vacanţe in Groenlanda

Groenlanda, cea mai mare insulă a planetei, oferă una dintre cele mai relaxante, interesante, frumoase, liniştite si unice vacanţe.
Vacanţele în Groenlanda pot fi o continuare a vacanţelor din Islanda. Zborul dintre cele două regiuni durează numai două ore, deci poate fi o extraordinară prelungire de vacanţă pentru cei ce doresc sa vadă cultura în mare parte neatinsă de influenţele străine si peisajul care pur şi simplu vă taie răsuflarea cu frumuseţea lui.

Putem aranja o vacantă personalizată spre sudul sau estul Groenlandei.
Sudul Groenlandei este vestit pentru dealurile sale verzi contranstând cu iceberg-urile, vestit pentru vastele întinderi de pământ si pentru localnicii prietenoşi cât şi pentru fascinantele ruine Vikinge.
Pe de altă parte, Estul Groenlandei, este cunoscut pentru bogata cultură Inuit cât şi pentru faptul ca aici se simte mai mult ca oriunde apropierea de natură. Zboruri către estul Groenlandei sunt disponibile tot anul. Experimentaţi o excursie cu sania trasă de câini husky însoţiţi de localnici, tururi cu caiacul sau vânătoare de bivoli – Groenlanda este ceva ce n-aţi mai experimentat niciodată!


Uimitorul Ammassalik
2 nopti / 3 zile,
Pensiune completa
Exploraţi estul Groenlandei printr-o vacanţa de trei zile. Atracţiile excursiei constau într-un tur cu elicopterul deasupra muntilor de granit, gheţarilor si iceberg-urilor, cat si cazarea în satul Ammassalik pe care multă lume îl considera cel mai incantator sat din Groenlanda. Opţional excursii cum ar fi: croaziere printre gheţari, plimbari cu ghizi si cu elicopterul. Tasiilaq este un sat cu aproximativ 1.400 locuitori, fiind cel mai mare sat din estul Groenlandei, la sud de Cercul Arctic. Ammassalik este situat la numai 10 minute distanta parcursa cu elicopterul din Kulusuk, dar acest zbor scurt reprezinta unul dintre cele mai spectaculoase expeditii imaginabile caci se traverseaza marea cu ghetarii care separa aceste doua insule muntoase.
Sezon: 1 iunie - 11 septembrie

Tarife incepand de la: 1.118€ / persoană/ cameră dublă/ cazare Hotel 3*

Itinerar:
Ziua 1: Ghetarii plutitori ai Groenlandei
Plecati din Aeroportul Reykjavík spre Kulusuk, zbor de 2 ore. Odata ajunsi acolo, veti fi transportati timp de 10 minute cu elicopterul la Ammassalik. Panoramele sunt incantatoare: fiorduri si ghetari. Veti fi transferati la Hotel Angmagssalik situat pe un deal cu o panorama incantatoare asupra satului. Veti putea lua cina si relaxa in voie.
Ziua 2: Ammassalik
In Ammassalik veti avea posibilitatea sa optati pentru excursii care mai de care mai interesante, excursii private cu barca, plimbari pe jos sau cu elicopreul. Excursii optionale in Ammassalik pot fi rezervate si de la hotelul local.
Ziua 3: Kulusuk si plecarea
Dimineata veti lua elicopterul inapoi la Kulusuk pentru zborul inapoi spre Reykjavik. In cazul in care aveti destul timp la dispozitie, puteti face o plimbare spre Satul Kulusuk care se afla la aproximativ 40 minute de mers pe jos. Zborul inapoi spre Reykjavík va va da posibilitatea unor panorame incantatoare aspura Satului Ammassalik cat si asupra ghetarilor.

Tariful include:
• Zborul: Reykjavik - Kulusuk
• Zborul cu elicopterul: Kulusuk - Ammassalik
• 2 nopti cazare la Hotel Angmagssalik
• Pensiune completa la Hotel Angmagssalik
• Sandwich sau croissant pe parcursul zborurilor
• Taxele de aeroport

Tariful nu include:
• Transferurile de la aeroportul Reykjavik
• Excursiile optionale
• Asigurarea de calatorie
• Zborurile internationale

Acest pachet turistic poate fi personalizat prin adaugarea de nopti si excursii.

Pentru tarife in timp real, detalii si rezervari va rugam sa contactati agentia DESTINATION TRAVEL.


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Iul-10 - 11-Sep-101118

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL