Destinatii Europene

Un tur cu Husky în sălbatica Laponie

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
01/12/2010 - 30/04/2011
Pret Total:
1078 € (269.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • drumetii montane
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

Un tur cu Husky în sălbatica Laponie

4 zile/ 3 nopti
Sezon: 1 Decembrie – 30 Aprilie

Bucuraţi-vă de frumuseţea vieţii sălbatice unice din Laponia! Îmbarcaţi-vă pentru o aventură de seară cu snowmobilul pentru şansa de a arunca o privire asupra frumuseţii ireale a Luminilor Nordului. Strigaţi „mush!” când încercaţi să conduceţi o echipă de câini dornici să tragă sania prin pădurile neatinse, pline de zăpadă, ale Laponiei.

Ziua 1: Sosire în Laponia suedeză şi vânătoarea Luminilor Nordului
Vacanţa dumneavoastră plină de aventuri începe la Aeroportul Kiruna din Laponia, unde veţi fi întâmpinat de un ghid pentru a vă conduce la hotelul din Kiruna, cel mai nordic oraş al Suediei, localizat la 145 km nord de Cercul Arctic. Pe măsură ce se lasă seara, un ghid vă pregăteşte pentru o excursie cu snowmobilul în zone sălbatice, pentru a vă bucura de frumuseţea extraordinară a Luminilor Nordului din Laponia*. După o cină delicioasă, vă aventuraţi din nou în noapte pentru a reveni la hotel.
* Atenţie! Luminile Nordului sunt un fenomen natural iar apariţia lor nu poate fi garantată.

Ziua 2: Cu sania trasă de câini în sălbatica Laponie
Ghidul dumneavoastră vă preia de la hotel la prânz şi vă conduce la crescătoria din Ojnakka, unde veţi primi echipament corespunzător vremii* pentru excursia cu sania trasă de câini. După o scurtă lecţie la crescătorie, veţi avea controlul deplin asupra hăţurilor, iar călătoria poate începe! După ce vă întoarceţi după-amiaza târziu, companionii dumneavoastră canini sunt recompensaţi după o zi de muncă cu o masă copioasă, în timp ce conducătorii săniilor, la fel de înfometaţi, se adună în cabana confortabilă pentru o cină tradiţională laponă. Cazarea este în cabane simple, fără apă curentă. *Temperaturile din timpul iernii variază între -5°C şi -40°C.

Ziua 3: Încă o plimbare cu sania şi bucătărie locală
După micul dejun, a doua zi a aventurii dumneavoastră cu sania trasă de câini începe cu o plimbare de 25 – 35 de km.* Veţi primi un dejun suedez de casă, fie afară în pădure, fie într-o cabană de lemn, formată din feluri locale , precum ren sau elan şi somon sau păstrăv alpin. La întoarcere, aveţi după-amiaza liberă pentru a explora natura spectaculoasă a Laponiei până spre seară, când grupul se reuneşte pentru încă o masă tradiţională în cabană. *Distanţa efectivă depinde de condiţiile meteo locale.

Ziua 4: ÃŽntoarcere la Kennel ÅŸi plecarea de pe Aeroportul Kiruna
Veţi servi un mic dejun copios pentru a vă umple de energie, şi dumneavoastră şi câinii, şi a vă pregăti de drumul înapoi spre crescătorie de unde vă luaţi la revedere de la câini. Ghidul dumneavoastră vă conduce înapoi la Kiruna unde veţi fi transferat la Aeroportul Kiruna pentru zborul înapoi spre casă.

Cazare tip Confort, Hotel 3*: Tarif de la: 1.078 €/pers/camera dubla
Cabane:
Cazarea in timpul turului cu cainii Husky, este simpla, in cabane fara apa curenta sau electricitate. Apa este colectata din rau sau lac. Toate cabanele au sauna. S-ar putea sa impartiti cabana cu alte cupluri, insa camera este intotdeauna privata.

Nota:
• Minim 2 participanti
Rezervarea se face cu cel putin 4 saptamani in avans
Acest pachet turistic poate fi personalizat prin adaugarea de nopti si nu este recomandat copiilor sub 14 ani. Acest tur necesita un nivel moderat/mediu de fitness.
• Îmbrăcăminte groasă de iarnă este necesară, cu toate că, la cerere vi se pot da local, lucruri groase. Distantele parcurse depinde de conditiile meteo si de competenta participantilor de a conduce saniile. Distantele obisnuite sunt intre 15-25km in prima zi si 25-35km a 2-a zi.

Tariful include:
• Intampinare la aeroportul din Kiruna si transfer la hotel
• Cazarea pentru 1 noapte in Kiruna (confort)
• Cazarea pentru 2 nopti in cabana (buget)
• Excursia pentru observarea Luminilor Nordului cu snowmobilul, cina inclusa
• 3 zile husky tur, toate mesele incluse
• Imbracaminte groasa
• Transfer la aeroportul din Kiruna la plecare
• 24-h serviciu telefonic de urgenta
• Taxe

Tariful nu include:
• Zborurile Bucuresti- Kiruna-Bucuresti (serviciu suplimentar la cerere)
• Asigurarea medicala (serviciu suplimentar la cerere)

Aceasta este o cotatie. Costul final poate varia functie de perioada aleasa cat si functie de diferentele de curs valutar iar tarifele zborurilor si disponibilitatea hotelurilor pot fi confirmate numai in momentul rezervarii.

Pentru tarife in timp real, detalii si rezervari va rugam sa contactati agentia DESTINATION TRAVEL.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Dec-10 - 30-Apr-111078

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL