Destinatii Europene

Turul pietelor de Craciun 2012

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
23/11/2012 - 02/12/2012
Pret Total:
399 € (39.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

TURUL PIETELOR DE CRACIUN

VIENA, SALZBURG

MUNCHEN, ROTHENBURG – “ORASUL CRACIUNULUI”, NÜRNBERG

PRAGA, BUDAPESTA



O traditie veche de secole reinvie in fiecare an in preajma Craciunului. De la jumatatea lunii noiembrie, odata cu inceperea Adventului, care reprezinta perioada de pregatire pentu marea sarbatoare a Nasterii Domnului, se deschid “pietele Pruncului Iisus” sau “Christkindlmarkt”. Aceasta traditie care a luat nastere in tarile germanice pe vremea cavalerilor Teutoni se pastreaza inca vie, oferind tuturor posibilitatea de a trai si de a simti magia Sarbatorilor. Odata cu Reforma lui Martin Luther au luat nastere noi traditii referitoare la oferirea darurilor de Craciun, acesta sugerand ca orice copil primeste daruri de la Pruncul Iisus. Pietele de Craciun sunt experiente incantatoare pentru fiecare dintre noi, oferind tuturor vizitatorilor o desfatare a simturilor, patrunzand pana in adancul sufletului. Fiecare oras are o Piata de Craciun unica, presarata cu savoarea traditiilor si a produselor locale. Faceti o plimbare printre tarabele frumos decorate, incercati un Bratwürst sau un Frankfürter cu savoare locala, beti o cana de Glühwein si simtiti-va din nou copii, in preajma bradul impodobit si a cadourilor viu colorate.



23 noiembrie BUCURESTI – BUDAPESTA

Plecare din Bucuresti la ora 05:00, din Piata Victoriei pe traseul Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Sebes-Deva-Arad-Timisoara-Budapesta. Sosire la Budapesta seara, in functie de conditiile de trafic si procedurile vamale. Cazare hotel 4**** Budapesta



24 noiembrie BUDAPESTA – VIENA

Mic dejun la hotel. Plecare catre Austria si Tur de oras Viena. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Dupa turul de oras, timp liber pentru Vizitarea Pietei de Craciun. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Profitati de aceasta ocazie pentru a face un tur prin Pietele de Craciun deschise in tot centrul istoric al orasului si, de ce nu, o plimbare pe celebra artera comerciala Mariahilferstrasse care, in aceasta perioada, isi primeste oaspetii in straie de sarbatoare. Cazare hotel 3*** Viena.



25 noiembrie VIENA – SALZBURG

Mic dejun la hotel. Excursia continua spre Salzburg. Tur de oras Salzburg pentru a vizita Palatul Mirabell, gradinile Mirabell, Domul din Salzburg, Residenz, Cetatea din Salzburg, casa in care s-a nascut Mozart, etc. Dupa turul de oras, vizitarea Pietei de Craciun. O atmosfera de basm intr-o lumina incantatoare in orasul lui Mozart. Artizanat, jucarii, ornamente traditionale, muzica si voie buna, toate va asteapta in acest magnific oras. Cazare hotel 3*** zona Salzburg.





26 noiembrie SALZBURG – MUNCHEN

Mic dejun la hotel. Excursia continua spre Munchen. Tur de oras cu ghid local de limba romana in capitala Bavariei – Munchen: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Optional, Cina cu program folcloric cu „Wirthausbuffet” la „Hofbrauhaus”. Cazare hotel 3*** Munchen.



27 noiembrie MUNCHEN –Piata de Craciun

Mic dejun la hotel. Zi libera pentru Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen care se organizeaza anual in Marienplatz – Piata Primariei. Aceasta piata de Craciun este la fel de veche precum berariile pentru care Munchen-ul este renumit si este una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Germania. Privelistea este spectaculoasa, avand in prim-plan uimitoarea cladire a Primariei, la baza careia se desfasoara toata frumusetea Bavariei, reprezentata de micii comercianti care va ofera o mare varietate de produse traditionale. Cazare hotel 3*** Munchen. Nota: In aceasta zi deplasarea se face cu transportul public cu insotitorul de grup, autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R.



28 noiembrie MUNCHEN – ROTHENBURG – NÜRNBERG

Mic dejun la hotel. Dupa micul dejun ne indreptam catre „Orasul Craciunului” – Rothenburg. Un orasel traditional german, unde timpul s-a oprit in loc iar Spiritul Craciunului ramane impregnat in tot ceea ce ne inconjoara, tot timpul anului. Una dintre cele mai renumite Piete de Craciun isi deschide portile in interiorul zidurilor orasului medieval, pentru toti cei care vor sa traiasca cu adevarat o experienta magica. Dupa o plimbare pe stradutele inguste, luminate intr-o feerie de culori si un tur prin Piata de Craciun, va sugeram o vizita la Muzeul Craciunului – o adevarata comoara a Germaniei. Dupa-amiaza, plecare din Rothenburg spre Nürnberg. Cazare hotel 3*** Nürnberg.





29 noiembrie NÜRNBERG – PRAGA

Mic dejun la hotel. Dimineata vizitarea orasului. In fiecare an, cea mai veche dar si cea mai renumita piata de Craciun din Germania se deschide in Nürnberg printr-un ceremonial fastuos transmis peste tot in lume prin intermediul televiziunilor. Timp liber pentru vizitarea Pietei de Craciun. Dupa pranz plecare spre Praga. Cazare hotel 3***.



30 noiembrie PRAGA

Mic dejun la hotel. Tur de oras Praga: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa turul de oras, vizitarea frumoasei Piete de Craciun din centrul istoric. Cazare hotel 3*** Praga.





01 decembrie PRAGA – BUDAPESTA

Mic dejun la hotel. Dupa micul dejun, plecare spre Budapesta. In acest maret oras de pe malul Dunarii se deschide anual Piata de Craciun, in zona Vorosmarty Ter, in centrul orasului. De ani de zile Budapesta concureaza cu Viena din punct de vedere al frumusetii si diversitatii Pietelor de Craciun si nu peste mult timp poate chiar o va intrece. Un tur prin Piata de Craciun din Budapesta si o plimbare pe faleza Dunarii reprezinta o experienta incantatoare. Seara, optional, Croaziera pe Dunare cu cina la bordul navei (welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare). Tarif: 30 € /persoana (transfer inclus). Cazare hotel 4**** Budapesta



02 decembrie BUDAPESTA – BUCURESTI

Mic dejun la hotel. Dupa micul dejun plecare spre Bucuresti pe acelasi traseu. Sosire seara, in functie de conditiile de trafic si procedurile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.





Oferta speciala: 399 Euro de persoana in camera dubla, tripla





Supliment camera single : + 170 Eur/persoana/perioada

Reduceri copii 2-11,99 an: – 100 Euro/copil/perioada



Servicii incluse:

- 9 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*** si 4**** conform programului
- Tur de oras Viena
- Tur de oras Salzburg
- Tur de oras Munchen cu ghid local de limba romana
- Tur de oras Praga
- Vizitarea Pietei de Craciun din Viena
- Vizitarea Pietei de Craciun din Salzburg
- Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen
- Vizitarea Pietei de Craciun din Rothenburg ob den Tauber – “Orasul Craciunului”
- Vizitarea Pietei de Craciun din Nürnberg
- Vizitarea Pietei de Craciun din Praga
- Vizitarea Pietei de Craciun din Budapesta
- Transport cu autocar propriu, de 4**** pe toata durata programului, mai putin ziua de 27 noiembrie (autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R.)
- Insotitor roman de grup



Nu include:

- Asigurarea medicala (optionala)
- Taxele de intrare la obiectivele turistice din program
- Excursiile si programele optionale
- Asigurarea storno (se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetelor turistice)



Transferuri GRATUITE la punctele de imbarcare:

Ruta1: Constanta – Cernavoda – Fetesti – Slobozia
Ruta2: Iasi – Roman – Bacau – Onesti (transferul se face la Brasov)
Ruta3: Pitesti

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Nov-12 - 02-Dec-12399

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel