Destinatii Europene

Toata TUNISIA - SICILIA - GRECIA(CORFU, Kalambaka)

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
12/01/2011 - 01/09/2011
Pret Total:
595 € (42.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • scufundari
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Toata TUNISIA (Tunis, Sousse, Hammamet, El Gem, Kairoan, Sahara, lacul sarat Chott el Djerid, insula Djerba)-SICILIA (Siracusa, Taormina, Etna, Agrigento, Palermo)-GRECIA (CORFU, Kalambaka) 14 zile

ZIUA 1 Joi, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare traseul Giurgiu - Ruse, traversarea Bulgariei. Cazare in Kalambaka (Grecia)

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare cu autocarul pe ruta Kastrakis–Zindros, pentru vizitare Manastirea Meteora. Plecare la Igoumenitsa.
Traversarea (croaziera) Marii Adriatice cu ferry-boat-ul. Cazare pe vapor.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare prin sudul Italiei pe ruta Taranto - Cosenza. Traversarea Stramtorii Messina cu ferry-boatul in Sicilia. In TAORMINA, plimbare pe Corso Umberto). Cazare in zona Taormina.

ZIUA 4 (mic dejun). In Taormina–vizita Amfiteatrul grec. Urcare cu autocarul la Vulcanul ETNA pana la statia de telecabina (optional-urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere).Deplasare la SIRACUSA-vizita orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Cazare in zona Siracusa-Ragusa.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la AGRIGENTO-vizita Valea Templelor. Tur PALERMO cu autocarul pe ruta: Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell’Amiraglio. Deplasare (10 Km) la Montreale unde se viziteaza Catedrala. Timp liber in Palermo. Deplasare cu ferry-boatul din Palermo in Tunisia la ora 23.59. Cazare pe vapor.

ZIUA 6 (mic dejun). Sosire, ora 10.30, in Tunis. Deplasare pentru vizitarea Anfiteatrului roman El Jem. Se tranziteaza orasele Sfax, Al Maharas si Gabes. Cazare in zona Gabes-Insula Djerba.

ZIUA 7 (mic dejun). Se traverseaza cu bacul in insula Djerba, vizita: Sinagoga El Ghriba, Muzeul Patrimoniului Guellala si un atelier de ceramica. Traversare cu bacul din insula si deplasare cu autocarul la Matmata unde se viziteaza o locuinta troglodita. Deplasare cu autocarul in orasul Douz (poarta desertului Sahara) unde, optional, plimbare cu camila pe dunele de nisip.Cina si cazare in Douz (Sahara).

ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza lacul sarat Chott el Djerid. Deplasare cu autocarul sau, optional (aprox. 6 Ñ”), plimbare cu caleasca in oaza de palmieri Deguech. Optional (din orasul El Hama), plimbare (aprox. 15 Ñ”) cu masini 4X4 pentru vizitarea oazelor naturale de munte Chebika si Tamarza. Apoi, toti turistii-deplasare cu autocarul in Tozeur-vizita muzeul Dar Cherayet. Cina si cazare in Tozeur (Sahara).

ZIUA 9 (mic dejun). In Sbeitla se viziteaza ruinele romane. In Kairouan-vizita Marea Moschee Okba. Tur cu autocarul prin statiunile Sousse si Port El Kantaoui. Plaja si baie in Sousse. Optional (40 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 € - daca se achita in excursie), seara folclorica cu spectacol de lumini si laser Al Zahra. Cazare in Sousse.

ZIUA 10 (mic dejun). Vizita statiunile Hammamet si Yasmine. In Tunis se viziteaza muzeul Bardo, apoi deplasare la Cartagina-vizita termele imparatului roman Antonius, plimbare pietonala in Sidi Bou Said (orasul albastru). Timp pentru shopping in Tunis (bulevardul Habib Bourguiba). Deplasare cu vaporul din Tunis la Palermo, sambata ora 25 sau duminica ora 1. Cazare pe vapor.

ZIUA 11 (mic dejun). Timp liber in Palermo. Traversarea stramtorii Mesina cu ferry-boatul. Cazare in Reggio di Calabria.

ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cosenza–Taranto. Traversarea marii cu vaporul de la Bari (Brindisi) in Corfu. Cazare pe vapor.
ZIUA 13 In Insula Corfu-vizita Palatul Achilion si timp liber in Kerkyra. La pranz-plecare din Corfu. Deplasare cu autocarul pe ruta Kastrakis–Zindros, printre manastirile suspendate de la Kalambaka(fara intrare in vreo manastire). Cazare in Kalambaka.

ZIUA 14 Miercuri (mic dejun). Traversarea Bulgariei-Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Pret: de la 595 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 250 є.
La inscriere se achita minim 250 Ñ”. Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 35 Ñ”.
Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
● servicii ghid roman si ghid local (tot timpul) in Tunisia ;
• transport cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
• 2 cazare cu mic dejun si 2 cazari cu demipensiune la hotel 3* cu aer conditionat in Tunisia;
• 4 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi;
● 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include :
• biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
• 195 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = taxele pentru turisti si autocar de traversare a marilor cu ferry- boatul (Igoumenita-Bari, Palermo-Tunis-Palermo, Bari-Corfu-Igumenita, insula Djerba, Messina-Reggio di Calabria-Messina).

Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA