Destinatii Europene

Tarile Baltice: Estonia, Letonia, Lituania

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
22/02/2011 - 11/09/2011
Pret Total:
595 € (74.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

TARILE BALTICE: ESTONIA, LETONIA, LITUANIA

Un minunat tur pentru iubitorii de cultura, istorie, capodopere arhitecturale si frumuseti naturale. Programul deschide fereastra spre noi cunostinte vizitand orasul medieval Tallinn cu stradute pietruite si casele negustorilor in culori pastelate, gratioasele statui ce impodobesc diferitele cladiri in stil Art Nouveau din Riga sau impozantele biserici in stil gotic din Vilnius. Satele etnografice, muzeele si Parcurile Nationale vor lasa amintiri de neuitat.

RIGA – PARNU – TALLINN – TARTU – DAUGAVPILS – VILNIUS – RUNDALE - RIGA
Plecari: 20 iulie, 17 august, 11 septembrie

ZIUA 1: BUCURESTI - RIGA
Intalnire la ora 13:00 la aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Riga. Sosire la Riga la ora locala 17:15. Transfer si cazare hotel 4* in Riga. Timp liber pentru o scurta plimbare de seara.

ZIUA 2: RIGA
Mic dejun. Vom face un tur de jumatate de zi al orasului medieval impreuna cu ghidul local ce va include: Catedrala Sf. Petru, Catelul din Riga (vizita exterioara), Catedrala Dome care detine una dintre cele mai mari orgi din lume. In timpul turului vom afla de ce Riga este considerata emblematica pentru stilul arhitectural Art Nouveau. De asemenea Riga detine cea mai mare concentrare de cladiri si edificii in stilul Art Nouveau German. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Sigulda, unul dintre cele mai pitoresti orase din Letonia, adesea numit si “Elvetia letona” si este situat la 50 km de Riga in valea raului Gauja, in cadrul parcului national cu acelasi nume. Experimentati aerul autentic al Evului Mediu, castele si figuri de eroi, legende romantice vizitand zidurile castelului. Vom vizita Castelul Turaida si vom admira imprejurimile ce ofera privelisti minunate. Seara ne intoarcem in Riga. Cazare hotel 4* in Riga.

ZIUA 3: RIGA – PARNU – TALLINN
Mic dejun. Astazi vom pleca catre Tallinn. Inainte de a junge in capitala Estoniei vom face o oprire in orasul-statiune Parnu din Estonia – capitala de vara a Estoniei celebra pentru spa-urile sale. Timp liber pentru pranz dupa care vom plecare catre Tallinn. Sosire in Tallinn, cazare hotel 4*.

ZIUA 4: TALLINN
Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur al pitorescului oras Tallinn. Vom vizita orasul vechi ce dateaza din epoca medievala, cu stradutele sale stramte si cu minunatele case ale negostorilor ce exemplifica cel mai bine stilul arhitectural gotic. Turul include urmatoarele vizite: Castelul Toompea (vizita exterioara), Biserica Dome din secolul al XIII-lea, Catedrala Ortodoxa Alexander Nevskij, Piata Primariei si cladirea Primariei, Vechea Breasla si Biserica St.Olaf. Dupa amiaza vom avea timp liber pentru plimbari si vizite individuale. Cazare hotel 4*.

ZIUA 5: TALLINN – TARTU – DAUGAVPILS
Mic dejun. Astazi vom pleca din Tallinn si vor merge spre al doilea oras al Estoniei – Tartu. Tartu este un oras universitar, aici se gaseste cea mai mare universitate din Estonia. Vom merge apoi spre sud spre Lituania si vom ajunge in al doilea oras ca marime al Lituaniei – Daugavpils. Orasul este strabatut de raul Daugava iar numele orasului se traduce prin “castelul de pe Daugava”. Cazare hotel 3* in Daugavpils.

ZIUA 6: DAUGAVPILS – VILNIUS
Mic dejun. Dimineata vom pasari Letonia si ne vom indrepta spre Lituania. Vom ajunge in Vilnius unde vom face un tur de oras cu ghid local ce cuprinde: bisericile Sf. Petru si Sf.Paul, Piata Catedralei, Catedrala Sf. Ana si Bernard, Piata Primariei si Universitatea din Vilnius, Muzeul KGB si Galeria Amber. Dupa amiaza timp liber pentru a explora pe cont propriu orasul. Cazare hotel 4* in Vilnius.

ZIUA 7: VILNIUS
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la castelul Trakai si orasul Kaunas. Plecam catre Trakai, vechea capitala a Lituaniei unde vom vizita castelul cu acelasi nume situat pe o insula intr-o zona pitoreasca. Continuam apoi cu al doilea oras ca importanta al Lituaniei – Kaunas. In Kaunas vom admira: cladirea Primariei, Castelul din Kaunas (afla in renovare, vizita exterioara), Biserica St. Francis Xavier, Casa Perkunas si ne vom plimba in zona pietonala Laisves Aleja. Seara ne vom intoarce in Vilnius.

ZIUA 8: VILNIUS – RUNDALE - RIGA
Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Riga. Vom face oprire in Rundale pentru a vizita Palatul Rundale considerat cel mai fin exemplu al arhitecturii in stil baroc din Tarile Baltice. Vom ajunge in aeroportul din Riga in jurul orei 16:00 si ne vom imbarca pe cursa Tarom Riga- Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 20:20.

PRET/PERS: 595 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera Single: 160 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport avion Bucuresti – Riga – Bucuresti cu compania TAROM
• 7 nopti cazare in hoteluri de 4* cu mic dejun inclus (2 nopti Tallinn, 2 nopti Riga, 2 nopti Vilnius) si hotel 3* cu mic dejun in Daugavpils (1 noapte)
• transport cu autocarul pe durata excursiei
• intrarea la Palatul Rundale
• ghizi locali in Tallinn, Riga si Vilnius
• transferuri aeroport – hotel - aeroport
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• taxele de aeroport 100 EURO/ persoana
• asigurarea medicala
• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)
• bacsis pentru ghizi locali si sofer

ORAR DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti Otopeni ora 15:00 – Riga ora 17:15
Riga ora 18:00 – Bucuresti Otopeni ora 20:20

GRUP MINIM: 25 persoane
Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 40 Euro/persoana

CONDITII DE RETRAGERE:
20% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;
50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;
80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;
100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT:
50 LEI/persoana/ sens (dus sau intors) din orasele PLOIESTI, URZICENI, PITESTI, ALEXANDRIA, GIURGIU, TURNU MAGURELE.
75 LEI/ persoana/ sens (dus sau intors) din orasele CONSTANTA, CALARASI, SLOBOZIA, BUZAU, TECUCI, BRAILA, GALATI, TULCEA, CRAIOVA, SLATINA, FOCSANI, VALCEA, BRASOV.

OBSERVATII:
 Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
 Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
 Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
 Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tarile vizitate conform standardelor proprii;
 Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii
 Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de aproximativ 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.

Mai multe detalii pe www.terrasejur.ro
Bogdan Straut 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA