Destinatii Europene

SUA Minunile Vestului

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
15 zile
Valabilitate Oferta:
19/08/2011 - 16/03/2012
Pret Total:
1795 € (119.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1: BUCURESTI – LOS ANGELES
Prezentarea la aeroportul Otopeni si plecare spre Los Angeles (zbor cu escala). Sosire in Los Angeles. Bine ati venit la Los Angeles, capitala industriei de film si televiziune; o Mecca culturala cu peste 300 de muzee si o vreme placuta intotdeauna. Transfer si cazare in Los Angeles.

ZIUA 2 LOS ANGELES
Tur panoramic de oras (4 ore cu ghid local): Hollywood, Chinese Theater, Beverly Hills, Sunset Strip Bulevard. Dupa amiaza: timp liber la dispozitie. Cazare in Los Angeles.

ZIUA 3 LOS ANGELES – PHOENIX / SCOTTSDALE (593 km)
Incepeti circuitul “Minunile Vestului”. Plecare la ora 07:00AM de la LOS ANGELES AIRPORT HILTON sau 07:30AM de la HOLIDAY INN sau 07:15AM de la FOUR POINTS SHERATON sau 08:00AM de la WESTIN BONAVENTURE. Veti calatori prin Desertul Mojave, traversand Raul Colorado in Arizona. Veti descoperi farmecul unic al oazelor din desert: Phoenix/Scottsdale, un amestec de arhitectura sud-vestica si magnificii cactusi saguaro. Acesta e primul dv. contact cu America de Vest! Cazare la Phoenix / Scottsdale JW Marriott.

ZIUA 4 PHOENIX/SCOTTSDALE – SEDONA – GRAND CANYON (366 km)
Plecare matinala prin gradina desertului Arizonei, vizitand Castelul Montezuma, anticele locuinte indiene in stanca, ale tribului Sinaguas. Calatoria continua catre frumosul oras Sedona si apoi prin Canionul Oak Creek. Zona, cunoscuta pentru peisajele spectaculoase, a fost decorul multor filme. Ziua se incheie cu vizita Grand Canyon Colorado, una din cele 7 minuni naturale ale lumii. Cazare la Holiday Inn Express sau Canyon Plaza sau Grand Canyon National Park Lodges.

ZIUA 5 GRAND CANYON – MONUMENT VALLEY – PAGE / LAKE POWELL – KANAB (621 km)
Aceasta dimineata continua de-a lungul „ramei” sudice a Grand Canyon catre Painted Desert si Monument Valley, tinutul Indienilor Navajo. Peisajele de neuitat ale vaii includ movilite si spirale din roca. Dupa Monument Valley, continuam drumul de-a lungul Raului Page si Lacului Powell, unul din cele mai mari lacuri create de om. Dupa amiaza tarziu, traversam Raul Colorado si calatorim spre ultima noastra destinatie: Kanab, cunoscut ca Micul Hollywood al Utah-ului. Cazare la Best Western Red Hills sau Kanab Shilo Inn.

ZIUA 6 KANAB - BRYCE CANYON – ZION – LAS VEGAS (562 km)
Plecare dimineata devreme pentru a vizita inca un parc national spectaculos: Bryce Canyon. Canionul are o simfonie de culori si forme care va vor lasa fara respiratie. Continuam drumul catre Parcul National Zion, o destinatie populara pentru cataratori pe stanca, pentru peisajele unice si platourile maiestuoase. Ne apropiem de Las Vegas, orasul luminilor si distractiei. Cazare la Hotel Circus Circus.

ZIUA 7 LAS VEGAS
Bucurati-va de o zi de timp liber in Las Vegas. Puteti vizita unele din hotelurile spectaculoase, sa participati la diverse excursii optionale oferite, sa va relaxati la piscina sau sa va incercati norocul intr-unul din numeroasele cazinouri. Las Vegas are cate ceva pentru fiecare. Aveti intreaga zi sa explorati acest faimos oras al lumii. Cazare la Circus Circus.

ZIUA 8 LAS VEGAS – YOSEMITE/ MARIPOSA (666 km)
Azi veti calatori prin Desertul Mojave si prin prafuitul si pitorescul oras Bakersfield. O calatorie pitoreasca urmeaza prin orasele traditionale ale Vaii San Joaquin: Fresno, Merced si Yosemite – orasul poarta de intrare - Mariposa inaintea sosirii la Yosemita National Park, cel de-al doilea parc national si cea mai populara destinatie turistica naturala a Californiei. Cazare la Yosemite Comfort Inn Oakhurst , Shilo Inn Oakhurst , Best Western Oakhurst sau Miners Inn sau Comfort Inn Mariposa.

ZIUA 9 YOSEMITE
Bucurati-va de formatiunile stancoase ale parcului incluzand Valea Yosemite, si inaltele ei stanci si caderi de apa; centrul istoric al Warwona si hotelul istoric; sute de sequoia antici si giganti; si daca vremea permite puteti admira Glacier Point, o vedere spectaculoasa a Yosemite Valley si a tarii inalte; Toulumne Valley, o intinsa pajiste subalpina inconjurata de piscuri muntoase; si Hetch Hetchy, un rezervor intr-o vale considerata o geamana a Vaii Yosemite. Cazare la Yosemite Comfort Inn Oakhurst , Shilo Inn Oakhurst , Best Western Oakhurst sau Miners Inn sau Comfort Inn Mariposa.

ZIUA 10 YOSEMITE/ MARIPOSA – SAN FRANCISCO (450 km)
Azi va veti bucura de frumosul peisaj al Vaii Yosemite cu maiestuoasele ei formatiuni stancoase si caderile de apa care-ti iau respiratia. Dupa amiaza tarziu, calatoriti prin fertila vale San Joaquin pentru a ajunge in “Orasul de langa Golf” cu frumoasele lui privelisti, faimoasele lui tramvaie, parcuri si puteti admira faimosul Golden Gate Bridge. Cazare in San Francisco la Hotel Holiday Inn Civic Center sau Whitcomb.

ZIUA 11 SAN FRANCISCO
In cursul diminetii veti vizita cele mai frumoase zone din San Francisco: Union Square, Chinatown, Golden Gate Park si Fisherman’s Wharf cu o vedere a inspaimantatoarei Inchisori Alcatraz. Dupa amiaza timp liber cu posibilitatea unui tur optional care include: traversarea pe jos a celebrului pod Golden Gate Bridge, vizitarea pitorestii localitati Sausalito si plimbare cu vaporasul prin golf. Cazare la San Francisco Holiday Inn Civic Center sau Whitcomb.

ZIUA 12 SAN FRANCISCO – MONTEREY / CARMEL – SANTA MARIA AREA ( SANTA MARIA/ SAN LUIS OBISPO/ PISMO/ LOMPOC) (467 km)
Parasim San Francisco si calatoriti de-a lungul Pacificului spre Monterey, prima capitala a Californiei. Dupa o oprire in acest frumos oras de pe malul marii calatoriti de-a lungul impresionantei 17-Mile Drive, cunoscuta pentru resedintele celor mai importante personalitati ale Americii, partidele selecte de golf, peisajele frumoase. Dupa ce admirati frumusetea 17-Mile Drive, vizitati originala si incantatoarea statiune Carmel. Continuati in sud catre Santa Maria. Cazare la Santa Maria Inn/ Quality Inn Lompoc/ Best Western Royal Oak.

ZIUA 13 SANTA MARIA AREA ( SANTA MARIA/ SAN LUIS OBISPO/ PISMO/ LOMPOC) – LOS ANGELES (270 km)
In drum spre Los Angeles veti avea sansa sa explorati Santa Barbara, adesea numita perla „Rivierei Americane”. Orasul e cunoscut pentru stilul de arhitectura Colonial Spaniol, vegetatia luxurianta si stilul de viata relaxant. Va intoarceti la Los Angeles dupa amiaza. Cazare la Los Angeles.

ZIUA 14 LOS ANGELES – PLECARE
Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi inainte de plecarea din Los Angeles. In cursul dupa-amiezii, transfer la aeroport in vederea plecarii spre patrie.
ZIUA 15 – In cursul dupa-amiezii sosire la Bucuresti.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
19-Aug-11 - 16-Mar-121795

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Tarif: 1.795 euro/pers. in camera dubla
  • Tariful poate suferi modificari in functie de cursul valutar. S-a calculat 1 euro = 1,45 $
  • NOTA : La tarif se adauga costul biletului de avion
  • Servicii asigurate:
  • . 13 nopti cazare in hoteluri 3 – 4* la Los Angeles si pe parcursul circuitului
  • . transport cu autocar modern cu aer conditionat pe teritoriul SUA
  • . ghid vorbitor de limba engleza pe toata durata circuitului + ghizi locali
  • . pentru grupuri de minim 15 persoane se asigura delegat / translator roman
  • . Tururi panoramice de oras in Los Angeles, Las Vegas si San Francisco
  • . Vizite: Grand Canyon National Park, Bryce Canyon National Park, Zion National Park, Yosemite National Park, Las Vegas, San Francisco, Phoenix/Scottsdale, Los Angeles
  • . bilete de intrare: Castelul Montezuma, Monument Valley, 17-Mile Drive si toate Parcurile Nationale
  • Excursii optionale: Tururi cu elicopterul in Grand Canyon National Park, San Francisco sau Las Vegas, Tururi Panoramice cu elic

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " TOP TRAVEL SERVICE"

Total Oferte de Turism (32)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: TOP TRAVEL SERVICE