Destinatii Europene

SEJUR HAWAII - HONOLULU (USA) 2016

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
16/03/2016 - 23/03/2016
Pret Total:
1549 € (193.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Servicii incluse
- 7 nopti cazare in perioada 16 - 23 martie 2016 la Hotel Ohana East 3* din Oahu (Honolulu), loc in camera dubla, fara masa
- Transport avion Bucuresti - Honolulu - Bucuresti
- Taxe de aeroport
- Transfer aeroport hotel-aeroport

Nu sunt incluse:
- Taxa de Viza (aprox. 160$)
- Asigurare medicala si Storno
- Excursii optionale
- Alte servicii si suplimente ce nu sunt mentionate ca fiind incluse

Oferta contine 7 nopti cazare in perioada 16 - 23 martie 2016 la Hotel Ohana East 3* din Oahu (Honolulu) / camera dubla / fara masa / transport avion Bucuresti - Honolulu - Bucuresti / taxe de aeroport / transfer aeroport hotel-aeroport / pret pentru 1 persoana in perioada 16 - 23 martie 2016 , cu mentiunea ca se pot confirma si alte perioade, la cerere, in functie de disponibilitate.

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!

NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

SPECIAL: ACTIV - EVENTURIA este din 2003 touroperator pe toate destinatiile (leisure, parcuri de distractie, citybreak, croaziere, vacante exotice), partener DERTOUR, ITS, TUI-TC, PULLMANTUR! EVENTURIA este PRODUSUL NOSTRU specializat pe pachete turistice de evenimente (concerte, evenimente sportive)! Pachetele noastre sunt concepute pentru a răspunde nevoilor Dvs., hotelurile din oferta/ofertele promovate fiind ”picătura din oceanul” pachetelor disponibile în oferta noastră și a furnizorilor noștri - Dvs. ne puteți cere cotații pentru orice altceva - vacanta, eveniment sau hotel, dar numai în pachet :)! Pachetele noastre sunt speciale și se supun unor reguli speciale de rezervare si confirmare, care va vor fi comunicate!
Consultanții noștri de travel sunt dedicați Dvs. și nu uitați: NOI SUNTEM PROFESIONIȘTII DE CARE AVEȚI NEVOIE PENTRU O VACANȚĂ REUȘITĂ deoarece, inca din 2003, NOI ȘTIM CĂ VACANȚA DVS. ESTE IMPORTANTĂ :), pentru ca, la noi, TURISTUL ESTE PRIORITATEA NR. 1!
TELEFON: Laura Tomescu - 0755 088 410; Carmen Oprescu - 0746 182 874 sau 021 3355455.
VACANTE: http://www.ofertadevacanta.ro/
PARCURI DE DISTRACTIE: http://www.activtours.ro/oferta/parcuri-distractie/2015/52
VACANTE EXOTICE: http://www.activtours.ro/oferta/vacante-exotice/2015/230
DESPRE NOI: http://www.activtours.ro/pagini/stiri/37
DE CE ACTIV – EVENTURIA: http://www.activtours.ro/pagini/special/info#garantia-tab
TESTIMONIALE ACTIV - EVENTURIA: http://www.activtours.ro/pagini/special/testimonial

Această ofertă a fost promovată de Carmen Oprescu - ACTIV – EVENTURIA (0746 182 874 sau 021 3355455) / Laura Tomescu - 0755 088 410 sau 021 3355455

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS