Destinatii Europene

SEJUR DUBAI- FIRST CENTRAL HOTEL AP. 4*

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
03/01/2017 - 10/01/2017
Pret Total:
628 € (78.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Mai sunt disponibile si urmatoarele perioade:
7.01.2017-14.01.2017
14.01.2017- 21.01.2017
21.01.2017-28.01.2017
28.01.2017-04.02.2017
4.02.2017- 11.02.2017
11.02.2017-18.02.2017
18.02.2017-25.02.2017
25.02.2017-4.03.2017
04.03.2017- 11.03.2017
11.03.2017-18.03.2017
18.03.2017-25.03.2017

DESCRIERE HOTEL:
First Central Hotel Apartments ofera unitati de cazare cu chicineta, precum si o piscina pe acoperis, cu vedere panoramica la orasul Dubai. Hotelul are receptie cu program nonstop, o sala de gimnastica si saune separate pentru barbati si femei.


Toate camerele au decor de inspiratie araba si sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Chicineta include fierbator si cuptor cu microunde. De asemenea, unele camere au si masina de spalat. Baia este dotata cu o cada.


Restaurantul de pe acoperisul hotelului serveste preparate internationale. First Central Hotel Apartments include si un alt restaurant, in hol. Oaspetii au la dispozitie si room service, inclusiv la micul dejun.


Hotelul First Central Apartments este situat pe pe bulevardul Sheikh Zayed, oferind acces cu usurinta la zona Tecom. Mall of Emirates si cartierul Dubai Marina se afla la 5 km de proprietate. Complexul ofera parcare privata gratuita.



Facilitati oferite de First Central Hotel Apartments

Altele: aer conditionat, lift, facilitati VIP in camera, camere de familie, camere pentru nefumatori.
Magazine: barbier/salon de frumusete.
Baie: baie, toaleta, articole de toaleta gratuite, cada, dus.
Piscina si wellness: prosoape de piscina, piscina pe acoperis, masaj, spa si centru de wellness, sala de fitness.
Exterior: piscina in aer liber (deschisa tot anul), terasa la soare.
Bucatarie: fierbator electric, frigider.
Facilitatile camerei: facilitati de calcat, fier de calcat, seif.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Media/Tehnologie: TV cu ecran plat, canale prin satelit, radio, telefon.
Mancaruri si bauturi: meniuri cu diete speciale (la cerere), restaurant (bufet), mic dejun in camera, room service, restaurant.
Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
Parcare: este posibila parcarea publica gratuit la o locatie in apropiere (nu este necesara rezervare).
Transport: transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (gratuit), inchirieri auto, transfer de la/la aeroport.
Servicii de receptie: serviciu de concierge, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, seif, ziare, receptie deschisa nonstop.
Servicii de curatenie: presa pentru calcat pantaloni, lustruire pantofi, serviciu de calcatorie, spalatorie.
Facilitati business: fax/copiator, business centre, sali de conferinta si petreceri.

ITINERARIU:
Plecari in perioada 05.11-18.03.2017: Bucuresti 13:05 – Dubai 19:50/ Dubai 20:25 – Bucuresti 23:55

SERVICII INCLUSE:
- transport avion, zbor direct Bucuresti – Dubai si retur
- bagaj de cala (1 piesa) cu greutatea maxima de 23 kg
- un bagaj de mana
- check-in la aeroport gratuit
- 7 nopti cazare cu mic dejun
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- asistenta turistica in limba romana (doar in Dubai)

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.


NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 140 EURO/ pers (obligatorii)
- serviciile de catering in timpul zborului
- taxa de sejur - tourism dirham (se achita direct la hotel)
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala): 2% din contravaloarea pachetului, se incheie odata cu semnarea contractului.
- excursiile optionale



Va rugam sa acordati atentie urmatoarelor aspecte in momentul in care faceti rezervari pentru Dubai:
1. Se poate calatori in Dubai cu pasaport simplu electronic (valabil 5 ani) sau pasaport turistic de tip vechi (valabil 10 ani).
2. Pasapoartele trebuie sa fie valabile cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. In momentul in care faceti rezervari pe Dubai, va rugam sa verificati valabilitatea pasapoartelor​
3. NU se poate calatori in Dubai cu pasaport temporar (valabil 1 an)
4.Turistii care calatoresc in Dubai cu pasaport diplomatic trebuie sa obtina viza de la Consulatul UAE din Bucuresti. Valoarea aproximativa a taxei de sejur (Tourism Dirham) pentru unitatile de cazare este urmatoarea:
- aprox 3 USD/ camera/ noapte la hotel 3*;
- aprox 4 USD/ camera/ noapte la hotel 4*;
- aprox 6 USD/ camera/ noapte la hotel 5*.
Clientii vor achita aceasta taxa direct la hotel, dupa sosire. INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE VALABILE PENTRU CETATENII ROMANI:
- Documente necesare calatoriei pentru cetatenii romani: pasaport simplu electronic sau turistic de tip vechi valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa aiba pasaport individual simplu electronic si sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-l insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul minorilor insotiti de un singur parinte sau alt adult este necesara si imputernicire tradusa in limba araba si supralegalizata. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; • 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

OBSERVATII:
- Pentru infanti (0 – 1,99 ani) se achita pretul mentionat in tabel, pretul pentru patut de infant la hotel (daca este cazul) si taxe de aeroport 100 euro/pers. - Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Dubai. Aceste standarde sunt specifice pentru Dubai si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului. - In ultima zi de sejur, camerele de hotel se elibereaza la ora 11:00 dimineata.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. - Hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana. - Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.

- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
- Ora locala din Dubai este ora locala a Romaniei + 1 ora cu exceptia perioadei de iarna (de la sfarsitul lunii OCT pana la sfarsitul lunii MARTIE) cand ora locala din Dubai este ora locala a Romaniei + 2 ore. Diferenta de fus orar revine la o singura ora dupa trecerea la ora de vara in 2017 in Romania.
- Oferta este valabila pentru un grup minim de 10 pasageri pe fiecare plecare
- Preturile pachetelor sunt exprimate in EURO/persoana si sunt calculate pe baza paritatii euro/dolar din luna iunie 2016 – in situatia in care paritatea se schimb in favoarea dolarului, preturile vor fi majorate corespunzator.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " FAST TRAVEL"

Total Oferte de Turism (30)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: FAST TRAVEL