Destinatii Europene

Sejur Budapesta 2011-Bonus excursie o zi la Viena!

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
28/05/2011 - 01/09/2011
Pret Total:
199 € (33.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • ecoturism
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Sejur de vis de 4 zile la Budapesta (cazare hotel 4*).
Bonus: excursie gratuita de o zi la Viena.

Traseu: BUCURESTI - BUDAPESTA - VIENA (1 IUNIE - DE ZIUA COPIILOR, IN PARCUL DE DISTRACTII PRATER) - DEFILEUL DUNARII - GODOLLO

Informatii Sejur 2011 Budapesta

Durata sejurului - Perioada de plecare - Pretul sejurului
6 zile - 28.05.2011 - 02.06.2011 - 199 euro
6 zile - 26.08.2011 - 01.09.2011 - 199 euro

Ziua 1 (28.05.2011)

Traseu: BUCURESTI - BUDAPESTA

Seara, la ora 22:00 plecam din Bucuresti din parcarea de langa Ateneul Roman (din fata restaurantului Cina). Ruta aleasa pentru deplasare este Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sebes - Alba Iulia - Cluj Napoca - Oradea - Budapesta.

Ziua 2 (29.05.2011)

Vizitare: BUDAPESTA - ZIUA SI NOAPTEA

Dupa ce sosim si ne cazam in Budapesta la Expo Hotel Congress Budapest 4* (http://www.expohotelbudapest.com/) vom porni intr-un tur al capitalei ungare. Turul va cuprinde obiective turistice importante precum: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Piata Eroilor, Biserica Sf. Matyas. Budapesta este una dintre cele mai frumoase capitale istorice si este compusa din trei orase: Obuda, cea mai veche parte a orasului, cu ruinele sale romane si celtice; Buda, aflata pe malul vestic al Dunarii, cocotata pe mici dealuri; Pesta cea aglomerata, situata pe malul estic de campie si inima comertului ungar. Interesant la Budapesta este faptul ca, in fiecare zi din pamant izvorasc 19 milioane de litri de apa termala. Astfel, orasul nu duce lipsa de spa-uri si de izvoare si poate fi considerat, pe buna dreptate, un paradis al apelor termale. Va recomandam sa mergeti intr-o noapte la baia Rudas pentru a participa la o petrecere in costumul de baie. Nu veti regreta aceasta experienta! Fara indoiala, baile nu sunt singurele care sa merite atentia unui calator prin Budapesta. Remarcabile sunt atat fortificatiile romane, cat si cladirile mostenirile din epocile gotica si baroca, bogata arhitectura Art Nouveau.

In aceasta zi a excursiei noastre mai puteti opta pentru a merge la shopping.

Ziua 3 (30.05.2011)

Excursie: BUDAPESTA - DEFILEUL DUNARII

Pentru aceasta zi avem pregatita o excursie optionala pe Defileul Dunarii la: Szentendre, Esztergom, Visegrad si centrul industriei de bijuterii Caprice. Inainte de orice, trebuie sa aflati ca Defileul Dunarii este declarat Parc National si ca este ocrotit de UNESCO. In drumul nostru, vom trece prin burg-ul medieval Szentendre (sau Sf. Andrei), un oras muzeu in aer liber populat de artisti plastici care, aici, isi pot da frau liber imaginatiei. In Szentendre isi are sediul un foarte cunoscut Muzeu Etnografic in aer liber si celebrul si deliciosul muzeu al Martipanului. La Caprice vom vizita cel mai mare centru de bijuterii si de diamante din intreaga Europa. Incet - incet, vom ajunge la Esztergom, alt oras medieval si fosta capitala a Ungariei din sec. al X-lea pana la jumatatea sec. al XII-lea, unde se afla si catedrala de incoronare a regilor maghiari, iar apoi vom vedea Cetatea Medievala Visegrad, faimoasa pentru ruinele citadelei si pentru palatul de vara folosit de regele Matei Corvin. In Visegrad, la restaurantul Renaissance, se organizeaza un spectacol de lupte cavaleresti, un adevarat turnir. Gazdele organizeaza si o bogata masa, tipica pentru Evul Mediu, si va servesc cu bauturi tari, cu palinca si vinuri. In cele din urma, ne intoarcem la Budapesta si seara aveti timp liber la dispozitie sau puteti merge la shopping. Cazare la Expo Congress Hotel Budapest 4*.

Ziua 4 (31.05.2011)

Excursie: BUDAPESTA - GODOLLO

Din nou, puteti alege o excursie optionala sau puteti ramane in Budapesta pentru shopping. Vom merge la Gödöllő unde vom vizita Palatul Elisabetei de Bavaria (Sisi) – Imparateasa a Austriei si Regina a Ungariei. Palatul este unul dintre cele mai intinse din Ungaria. Acesta este reprezentativ pentru arhitectura baroca si a fost construit intre 1735 si 1749 de catre contele Antal Grassalkovich I. In anul 1867, natiunea ungara a oferit palatul imparatului Franz Joseph si reginei Elisabeta ca dar de incoronare. Cuplul regal obisnuia sa-si petreaca primavara si toamna aici, la Gödöllő. Apoi, vom vizita herghelia cu cai lipitani ai campionilor mondiali - fratii Lázár. Aici se desfasoara un spectacol de echitatie, se pot face plimbari cu trasura, si se poate servi o masa taraneasca insotita de bauturi traditionale. Spre seara, revenim la Budapesta. Cazare la Expo Congress Hotel Budapest 4*.

Ziua 5 (01.06.2011)

Excursie: BUDAPESTA - VIENA

Dupa micul dejun puteti ramane in Budapesta sau puteti merge impreuna cu noi pana la Viena, orasul muzicii si al valsului.

Este ziua mult asteptata de copii, care pot petrece cu parintii cateva ore de vis in celebrul Parc de Distractii PRATER. Ne imbarcam in autocar si purcedem la drum inspre Viena. Odata ajunsi acolo, vom face un tur al orasului care va cuprinde: Hundertwasserhouse, Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Domul Sf. Stefan, Opera. Inima sau orasul vechi al Vienei (Innere Stadt – Orasul Interior) a fost inconjurat de un zid impunator. Acesta a fost daramat in 1857 si, pe spatiul ramas liber, a fost construit Ringstrasse, un ring ce inconjoara orasul vechi plin de farmec. In jurul acestei strazi circulare au fost ridicate cladiri grandioase precum: Rathaus (Primaria), Burgtheater (fostul teatru al curtii imperiale), Universitatea, Parlamentul si Opera de Stat. Desigur, turul nostru se va concentra asupra acestei zone. Dupa ce terminam de vizitat obiectivele turistice pe care ni le-am propus, ne rezervam cateva ore pentru a va petrece timpul liber in Viena, pana la ceasurile serii. Ne permitem totusi sa va facem cateva mici sugestii legate de ceea ce puteti face: puteti vizita muzeele Palatului Holfburg si Kunsthistorisches, ori sa faceti shopping pe Mariahilfer Strasse.

Copiii care sunt insotiti de parinti vor profita de aceasta ocazie pentru a petrece 3 – 4 ore de neuitat in celebrul Parc vienez de Distractii PRATER.

Seara ne intoarcem la Budapesta si ne cazam la Expo Congress Hotel Budapest 4*.

Ziua 6 (02.06.2011)

Traseu: BUDAPESTA - BUCURESTI

Vom pleca inspre Bucuresti dupa masa de dimineata si vom sosi, cel mai probabil, dupa ora 23:30. Ora sosirii nu depinde in intregime de noi, astfel incat nu este una fixa. Va multumim pentru intelegere!

Tarif: 199 Euro/persoana/sejur

SERVICII INCLUSE:

• Transport cu autocar modern si climatizat, clasificat 3***;
• 4 nopti cazare + Mic Dejun la Hotel Expo Congress 4*, din Budapesta.

Bonusuri:

• Turul orasului Budapesta;

• Excursie de o zi la Viena;

• Ghid specializat pentru traseu.

Reduceri:

- copil 0-12 ani - achita 80 de euro.

NU SUNT INCLUSE:

• Asigurarea medicala (va poate fi oferita de Agentia Funny Travel, la cerere);
• Excursiile optionale:

* Croaziera pe Dunare la Budapesta cu cina inclusa;
* Seara folclorica cu masa de seara inclusa si program folkloric;
* Defileul Dunarii cu masa de pranz inclusa si spectacol de lupte cavaleresti;
* Godollo cu masa de seara inclusa si spectacol de echitatie;

• Intrarile la obiectivele turistice si serviciile oferite de ghizii locali;
• Alte servicii decat cele mentionate.

NOTA:

1. In momentul rezervarii se va achita un avans de 30%, diferenta putand fi achitata cu pana la 20 de zile inainte de plecare.

2. Se poate achita si in lei la cursul BNR din data efectuarii platii + 2% coeficient de risc valutar.

3. Asezarea in autocar va fi realizata de catre insotitorul de grup conform diagramei de imbarcare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie).

4. Tarifele pentru excursiile optionale sunt informative, zilele in care acestea se efectueaza se pot schimba in functie de orarul obiectivelor turistice.

5. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul sau si de a-i permite parasirea teritoriului.

6. Clasificarea unitatilor de cazare de pe teritoriul tarilor vizitate corespunde normelor locale de clasificare.

7. La punctele de frontiera se va prezenta pasaport valabil pe durata sejurului sau carte de identitate valabila pe durata sejurului. In cazul in care nu exista carte de identitate (vezi regimul minorilor), este obligatorie detinerea pasaportului.

8. Minorii care calatoresc insotiti de unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la punctul de frontiera acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa detina cazierul judiciar valabil. Pentru mai multe informatii actualizate va rugam accesati www.politiadefrontiera.ro.

9. Obiectivele turistice trecute in program bolduit se viziteaza doar pe exterior.

10. Grup minim 40 de platitori.

11. Copii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

12. Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va apela la serviciile ghizilor locali.

IMBARCARI IN TARA:

Oras - Ora de imbarcare - Locul imbarcarii

Ploiesti - 23:00 - Benzinaria Petrom

Campina - 23:30 - Avion - Banesti

Brasov - 01:00 - Mc Donalds - Calea Bucuresti

Sibiu - 03:00 - Benzinaria Petrom - Pod Cibin

Alba Iulia - 04:30 - Parcare Hotel Cetate

Cluj Napoca - 06:30 - La intrarea in parcarea Metro

Oradea - 09:30 - La intrarea in parcarea Selgros

VA MULTUMIM pentru alegerea

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
28-Mai-11 - 02-Iun-11-199--
26-Aug-11 - 01-Sep-11-199--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: Reduceri – copil 0-12 ani – achita 80 de euro
  • Bonus: Se acorda o excursie gratuita de o zi la Viena !
  • Pentru copii: Se organizeaza - pe 01.06.2011 o vizita de cateva ore, impreuna cu parintii acestora, in Parcul de distractii PRATER din Viena !

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Funny Travel