Destinatii Europene

Sejur 7 zile Vivaldi 4* - St. Julian's

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
1 zile
Valabilitate Oferta:
16/06/2009 - 22/09/2009
Pret Total:
481 € (481€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

DETALII DESPRE PRET SI ORARUL DE ZBOR POT FI GASITE IN CADRUL POZELOR!!!






NOTA:
1. TARIFELE SUNT EXPRIMATE IN EURO SI SUNT PE PERSOANA.
2. TARIFELE PENTRU COPII SUNT VALABILE DACA STAU IN CAMERA CU 2 ADULTI
3. PRESCURTARI: BB = mic dejun; HB = demipensiune; AI = all inclusive
4. Orice modificare la rezervare – nume, perioada, hotel (daca este posibil) sau decomandari partiale (nu anularea rezervarii) – se face contra unei taxe de 50 euro




PRETUL PE PACHET INCLUDE:
 6 NOPTI CAZARE (cu mic dejun exceptand Clover Holiday Complex) / 7 ZILE (7 NOPTI pentru BUDAPESTA)
 BILET AVION CURSA CHARTER BUCURESTI – MALTA – BUCURESTI sau BUDAPESTA – MALTA - BUDAPESTA
 TRANSFER AEROPORT – HOTEL SI RETUR
 ASISTENTA TURISTICA

NU SUNT INCLUSE:
 Taxe Aeroport- 95 EURO / PERS. – obligatorii (inclusiv copii) / COPIII 0-2 ANI (INFANTI) platesc 25 euro
 Asigurarea Medicala – 23 LEI - optionala
 BAUTURILE LA SUPLIMENTUL DE MASA (exceptand pachetele cu All Inclusive)

Pentru cei care doresc SEJUR DUBLU – 14 zile/13 nopti – tariful se calculeaza dupa urmatoarea formula: TARIF PRIMA SAPTAMANA + TARIF A DOUA SAPTAMANA – 160 EURO

1. TURUL VALLETTA / MDINA / MOSTA – 45 EURO ( COPII 25 EURO )
Tur de forta in istoria insulei de la granita maritima dintre Occident si Orient dar si intre Europa si Africa. Istorie, politica, razboi, arta, stiinta, religie si contraste intre popoare si culturi. Trei orase, fiecare cu istoria lui. Valletta oras modern dar vechi de peste 400 ani cu obiective: CoCatedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri si Gradinile Barakka. Vizitam apoi Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Ctedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, “Orasul Tacerii”. Aici veti recunoaste poate scene din filme ca “Gladiatorul” si “Contele de Monte Cristo”. Vom incheia ziua cu Moste unde vom fi incantati de cea mai masiva constructie bisericeasca din Malta. Domul Bisericii Sf. Maria.
2. VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE, SAT PESCARESC – ADULTI 35 EUR, COPII 25 EUR – BILETELE LA OBIECTIVE INCLUSE IN PRET (plimbarea cu barca nu este inclusa in pret – 7 euro / 3,5 euro pt. copii)
Prima lectie de geologie, preistorie dar si istorie. Victoriosa este orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti dar si sediul inchizitiei papale (Vizita la Palatul Inchizitiei). Geologie; Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Preistorie; templele din Tarxien, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Apoi vom trece prin Marsaxlokk, cel mai mare sat pescaresc ce are legatura cu istoria Romaniei.
3. FESTA – 15 EURO
Maltezii sunt un popor care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, chiar daca are doar 1000 de locuitori, are macar o zi pe timp de vara in care sarbatoresc un sfant sau un eveniment. Noi vom merge sa petrecem cu ei la aceaste sarbatori. Acolo veti vedea defilari cu fanfara, chioscuri cu bunatati, lumini, statui, procesiuni si focuri de artificii cum n-ati vazut vreodata.
4. TURUL SICILIEI – 120 EURO (COPII 90 EURO) (catamaran inclus)
Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel in maxim 90min. ajungem in Pozzalo, port din sudul Siciliei, unde vom face o pauza de acomodare cu bunatatile cofetariei locale. Un autocar de 4 stele ne va indrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Mesina, pentru a vizita perla Mediteranei; Taormina, cu frumoasele ei strazi, gradini si vestigii grecesti si romane. Apoi ne asteapta cel mai mare vulcan al europei Etna, unde vom poposi la 2000 de metri altitudine.
5. PLAJA & CHARLY– 20 EURO
Plaja cea mai frumoasa din Malta. Charly (mai tare ca Basescu) ne ofera o plimbare de o ora cu Discovery, barca de viteza. Veti avea ocazia sa innotati in grota, sa sariti in mare de pe stanci dar si sa vedeti peisajul arid al falezelor malteze. Daca nu suportati valurile marii, plaja va va fi gazda timp de vreo 4 ore. BONUS FOTO STOP LA “POPEYE VILLAGE”.
6. TURUL INSULEI GOZO – 60 EURO ( COPII 35 EURO ) - ( ferryboat inclus si lunch )
“ESENTELE TARI SUNT IN STICLUTE MICI”; Aceeasi parere o veti avea dupa ce vom vizita mica insula GOZO. Dupa o introducere in mitologia greaca, la “apartamentul” frumoasei CALYPSO vom atinge urmatoarele obiective:
1: Biserica, basilica, facatoare de minuni “TA’ PINU”.
2: “FEREASTRA ALBASTRA”, unde marea si stanca ne vor da un spectacol de neuitat.
3: “CITADELA” cetate stil arab unde s-au aparat arabi, normanzi, ioaniti, britanici, dar si inchizitia din Roma.
4: “GOLFUL NIMFELOR”, XLENDI, sat pescaresc, tronat de singurul izvor din Malta, din micul oras Fontana.
7. TURUL MALTEI – CROAZIERA – 45 EURO ( COPII 30 EURO ) - lunch inclus
O excursie relaxanta, care va va dezvalui frumusetea falezelor, grotelor si porturilor malteze, la care nu veti avea nevoie de asistenta turistica. Turul Maltei va va oferi si un pranz la bordul navei cand aceasta va fi ancorata in faimoasa Laguna Albastra din insula Comino. Aici veti avea ocazia sa innotati in cea mai cristalina apa a Mediteranei si sa va bucurati de soare pentru 2 ore cel putin.

ATENTIE: Turistii cazati cu All Inclusive NU vor fi despagubiti in nici un fel pentru eventualele mese sau bauturi neconsumate in intervalul excursiilor!

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Cosmo Travel