Destinatii Europene

Sejur 1 Mai La Praga

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - 1 Mai
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
30/04/2010 - 04/05/2010
Pret Total:
350 € (70€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

1 Mai la PRAGA
Perioada: 30 APRILIE – 04 MAI 2010
(5 zile / 4 nopti)

ZIUA 1 (30 Apr): BUCURESTI – PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 05:20 pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Praga. Decolare la ora 07:20 si sosire la Praga la 08:15. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local cu opriri la: castelul Hradcany, piata Welceslas, piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer la hotel Movenpick 4* (sau similar).

ZIUA 2 (01 Mai): KUTNA HORA (optional)
Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi la Kutna Hora vechi oras medieval din sec. al 13-lea situat la 70 km distanta de Praga ce gazduieste o mina de argint, bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante se pot mentiona: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras dupa Praga. A intrat in patrimoniul UNESCO in 1995 si pana in 1999 a fost orasul istoric al Republicii Cehe. Seara, optional, va propunem croaziera pe raul Vlatava.

Ziua 3 (02 Mai): KARLSTEIN - KARLOVI VARY (optional)
Mic dejun. Excursie optionala la renumitul castel Karlstein si apoi la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, retur la Praga si cazare.

ZIUA 4 (03 Mai): PRAGA
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi. Dupa amiaza, plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Welceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti consuma nelimitat renumita bere.

ZIUA 5 (04 Mai): PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare cursa CSA cu destinatia Bucuresti (decolare la 11:40). Sosire la Bucuresti la ora 14:30.

PRET/persoana: 350 EURO
(loc in camera dubla)
Supliment camera single: 170 EURO
Reducere pat suplimentar adult: 30 EURO
Copil 2-10 ani: 265 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport avion Bucuresti – Praga si retur cu compania CSA
• 4 nopti cazare cu mic dejun in hotel MOVENPICK 4*
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• tur panoramic de oras cu ghid local
• insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
• taxele de aeroport 100 EURO/ persoana – pot suferi modificari
• intrarile la obiective
• asigurarea medicala
• excursiile optionale
• asigurarea storno (optionala, 2% din contravaloarea pachetului, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)


Prezentare hotel: Hotel Movenpick este situat pe dealul Smichov la doar 5 km de aeroportul international, in apropierea celor mai importante centre comerciale, restaurante si cluburi. Movenpick dispune de 442 de camere confortabile dotate cu baie proprie, Tv satelit, telefon, minibar, aer conditionat. Alte facilitati: restaurante (cu panorama splendida asupra orasului Praga), bar, centru spa (fitness, sauna, baie de aburi, masaj), magazin, centru de conferinta si parcare.

Orar de zbor (ore locale):
30.04: Bucuresti (Otopeni) 07:20 – Praga 08:15
04.05: Praga 11:40 – Bucuresti (Otopeni) 14:30

Grup minim: 20 persoane.
Termen limita de inscriere: 15 Aprilie 2010.
Conditii de inscriere / retragere: conform Contractului de Prestari Servicii.

Tarife informative excursii optionale (minim 20 persoane):
- 1 zi la Karlstein si Karlovy Vary: 90 EURO / persoana (transport autocar, ghid local, tur panoramic al castelului Karlstein, tur de oras, pranz cu trei feluri de mancare si o bautura incluse).
- Kutna Hora: 50 EURO / persoana (transport autocar, ghid local).
- Croaziera cu cina si muzica pe raul Vlatava (durata: 3,5 ore): 50 EURO/ persoana.
- Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bere, vin si bauturi nealcolice incluse (transfer hotel-restaurant–hotel inclus): 50 EURO / persoana.

OBSERVATII:
• Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate si asigurare medicala.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
• Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.
• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.
• Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
Destination Travel
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacante-de-vara.com
Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype: Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti
Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
30-Apr-10 - 04-Mai-10-350--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL