Destinatii Europene

Scandinavia - Tarile Baltice 14 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
20/02/2014 - 25/08/2014
Pret Total:
985 € (70.36€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Pret: 985 EUR
Plecari:
20.Jun.2014
13.Jul.2014
04.Aug.2014
25.Aug.2014

Include:
- Bilet avion Bucuresti-Vilnius si Copenhaga-Buc. cu Lufthansa. Orarul de zbor se poate modifica.
- transport cu autocar 2- 4, excepţie zilele 5,6 si 13.
- 1 cazare pe ferryboat în cabine de 4 persoane;
- 12 cazări cu mic dejun în hoteluri 3 si 4;
- ghid însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2 până în ziua a 13 inclusiv, apoi asistenţă turistică;

Nu include:
- Asigurarea medicală, intrările la obiective si serviciile de ghizi locali;
- supliment (opţional) pt. cabină de 2 pat pe ferry Helsinki- Stockholm (39 €/pers.)
- Croaziera (travers. cu ferry) pe Geiranger si Sognefjord (la Flam) 35+35€ / pers.
- Traversările cu ferry la Talinn, Helsinki, Norddalsfjord, Sognefjord, Bruravik, Helsingor: taxele pt. pasageri + autocar, în total 90 € (se achită la înscriere)
- Croaziera opţională la Castelul Drottningholm (minim 25 de pers.)
- Taxe aeroport + transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro.

Ziua 1. BUCURESTI- VILNIUS
Prezentare în Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 04.30 pt. zbor Bucuresti - Vilnius cu compania Lufthansa (cu escală la Frankfurt). După aterizare, transfer la hotel pentru cazare. După amiază timp liber la dispoziţia turistilor.
Ziua 2. VILNIUS- RUNDALE- RIGA (320 km)
Mic dejun. În Vilnius începem turul de oras: Biserica Sf. Petru si Pavel, Universitatea, Primăria, Biserica Rusească. Deplasare spre Letonia, unde vizităm elegantul Palat din Rundale, construit în stil baroc târziu. După amiază începem vizita în Riga, capitala ţării: Domul, Biserica Sf. Petru si Castelul si încheiem cu: Opera si Parlamentul. Seara cazare la Riga.
Ziua 3. RIGA- TALINN- HELSINKI (310 km)
Mic dejun. Plecare spre Estonia. Începem vizita în Talinn, capitala celei mai mici Republici Baltice, bijuterie a arhitecturii medievale cu: Zidurile si Porţile Orasului Vechi, Castelul Tompea, Catedrala Al. Nevsky si Piaţa Primăriei. După amiază îmbarcare pe ferryboat pentru traversare în Finlanda. Cazare în frumoasa capitală finlandeză, Helsinki.
Ziua 4. HELSINKI
Mic dejun. Tur de oras pietonal în Helsinki: Piaţa Senatului, Catedrala Luterană, monument dedicat lui Sibelius, Parlamentul si Templul Circular. Timp liber la dispoziţie. Seara, îmbarcare pe ferryboat pentru traversare în Suedia. Cazare la bordul navei (cabine cu 4 paturi).
Ziua 5. STOCKHOLM (150 km)
Începem turul de Stockholm pietonal si cu transportul public: vechiul oras medieval (Gamla Stan), Catedrala, Palatul Regal, Parlamentul, Primăria, unde în salonul albastru si salonul auriu în fiecare an se decernează Premiile Nobel, Muzeul Vasa. Timp liber sau sugerăm vizita "Muzeului Satului" - Skansen, unde sunt expuse clădiri tradiţionale din toată Suedia. Cazare la Stockholm.
Ziua 6. STOCKHOLM- Castelul DROTTNINGHOLM - UPPSALA (550 km)
Mic dejun. Timp liber în Stockholm sau opţional croazieră (30 euro) cu vaporasul spre Castelul Drottningholm, resedinţa oficială a familiei regale, numit si "Versailles suedez". După amiază opţional (25 euro) excursie la Uppsala, capitala eclesiastică si universitară a ţării, unde se vizitează Catedrala încoronării regilor suedezi, Castelul regal si prestigioasa Universitate. Întoarcere la Stockholm pentru cazare
Ziua 7. STOCKHOLM- OSLO- HAMAR (550 km)
Mic dejun. Dimineaţă se traversează Suedia cu destinaţia Oslo. Timp liber în capitala Norvegiei pentru a gusta farmecul orasului în portul Akker Brygge cu atracţiile sale: restaurante cu specific, magazine de creveţi si specialităţi norvegiene de peste, etc. Cazare în zona Hamar.
Ziua 8. LILLEHAMMER- KRISTIANSUND- Drumul ATLANTICULUI- MOLDE (420 km)
Mic dejun. Avansăm spre nord urmând malul lacului Mjosa către Lillehammer, faimoasa staţiune montană unde s-au organizat Jocurile Olimpice de Iarnă. Ne îndreptăm apoi spre Kristiansund, de unde urmăm spectaculosul "Drum al Oceanului" trecând peste o salbă de poduri care leagă o mulţime de insuliţe. Sosire pentru cazare în pitorescul oras Molde.
Ziua 9. Drumul TROLILOR- Fiordul GEIRANGER- NORDFJORD (320 km)
Mic dejun. Traseul străbate "Ruta de Aur" cu peisaje coplesitor de spectaculoase pe Drumul Trolilor, apoi după ce traversăm cu ferryboat-ul Norddalsfjord, intrăm pe Drumul Vulturilor către Geiranger. Contra cost, îmbarcare pentru o croazieră pe Geirangerfjord, în care veţi admira natura sălbatică cu versanţi abrupţi "prăvălindu-se" în apele fiordului, împreună cu apele învolburate ale cascadelor "Voalul Miresei" si "Cele 7 surori". Urmează apoi Nordfjord si Gheţarul Briksdal, unul din cele mai mari din Europa, la care se poate ajunge printr-o plimbare de circa o oră. Sosire pentru cazare în zona Forde- Sogndal.
Ziua 10. AURLAND- SOGNEFJORD- GUDVANGEN- BERGEN (230 km)
Mic dejun. Dimineaţă străbatem zone de un pitoresc aparte spre cel mai lung tunel din lume (24,5 km) pentru a ne îmbarca contra cost într-o nouă croazieră, pe cele mai îndepărtate ramificaţii ale "gigantului" fiord Sognefjord, impresionant prin cei 205 Km si adâncimea maximă de peste 1300 m. Drumul continuă pentru cazare la Bergen, prima capitală a ţării si "poartă a fiordurilor". Se va vizita, cartierul medieval Bryggen, vechiul port, Mariakirke si Rosenkrantz. Opţional, urcare cu telecabina pe vârful Floyen pentru o superbă panoramă a orasului.
Ziua 11. BERGEN- Fiordul HARDANGER- VORINGSFOSS- OSLO (495 km)
Mic dejun. Plecare spre Oslo, urmând malul fiordului Hardanger pe care îl si traversăm cu ferry la Bruravik. Admirăm imensa cădere de 180 m a cascadei Voringsfoss. Tur de oras în capitala Norvegiei: Parcul sculptorului Gustav Vigeland, Palatul Regal, Stortinget (Parlamentul), Teatrul Naţional, Primăria (unde se decernează premiile Nobel pentru pace) si Fortăreaţa Akershus. Cazare la Oslo.

Ziua 12. OSLO- GOTEBORG- HELSINGOR- COPENHAGA (560 km)
Mic dejun. Părăsim Norvegia pentru o ultimă vizită în Suedia la Goteborg, cel de-al doilea oras ca mărime al ţării si cel mai mare port scandinav. Tur de oras: Goteborgsutkiken - turnul principal, Opera, Centrul Maritim, Radhuset (Primăria), Bursa si Centrul Istoric Gustav Adolfs Torg. Deplasare către sudul Suediei, pentru traversare cu ferryboat spre Helsingor. Traseul trece pe lângă Castelul Kronborg, locul tragediei lui Hamlet, impunător prin arhitectura sa sobră. Cazare la Copenhaga.
Ziua 13. COPENHAGA
Mic dejun.Vizităm capitala Danemarcei pietonal si cu transportul public: Palatul Rosenborg (fosta resedinţă regală),Palatul Christiansborg, Primăria, vechiul Port Nyhavn si celebra statuie Mica Sirenă - simbolulul capitalei daneze. Timp liber pentru vizită individuală în Copenhaga. Cazare la Copenhaga. Seara, opţional vizită în parcul de distracţii Tivoli (al 3-lea ca faimă din Europa), deschis publicului încă din 1843.
Ziua 14. COPENHAGA- BUCURESTI
După micul dejun, transfer la aeroport la ora 11.30 pentru zbor la Bucuresti unde se aterizează în jurul orei 23.55.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA