Destinatii Europene

SCANDINAVIA 2013

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
05/08/2013 - 16/08/2013
Pret Total:
1275 € (106.25€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane

Descriere Oferta Turistica:

SCANDINAVIA 2013
(P)

Plecari: 23 iulie, 05 august, 20 august 2013
(12 zile / 11 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI – STOCKHOLM
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare cursa Austrian Airlines cu destinatia Stockholm (schimbarea cursei la Viena). Transfer si cazare la hotel Quality Nacka 4*(grup 23.07 si 20.08) / hotel Quality Prince Philip 4* (grup 05.08).

Ziua 2: STOCKHOLM
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local (3h) cu scurte opriri la Palatul Regal, la Parlament, pe insula Djurgarden si boemele stradute ale orasului vechi (Gamla Stan). Dupa-amiaza, continuam vizita “Venetiei Nordului” cu o plimbare pe insula Gamlastan de unde vom putea admira Palatul Regal si statuia lui Birger Jarl. Optional, vizita la Skansen, muzeu in aer liber de unde se poate admira si cea mai frumoasa panorama a orasului. Cazare.

Ziua 3: STOCKHOLM – OSLO
Dupa micul dejun, plecam spre Oslo. Pe drum, scurta oprire in orasul Karlstad, situat pe malul celui mai intins lac din Suedia, Vanern. Sosire la Olso si cazare la hotel Quality Expo 4*.

Ziua 4: OSLO
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local (3h) in capitala Norvegiei cu scurte opriri la: parcul de sculpturi Vigeland, Palatul Regal, Primaria, Parlamentul. Dupa-amiaza, ne vom plimba cu insotitorul de grup pe artera comerciala Grensen, la capatul careia se afla Catedrala Domkirke sau, optional, vom vizita Muzeului Vikingilor. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare.

Ziua 5: OSLO – LAERDAL
Mic dejun. Plecam din Oslo spre Gol, de-a lungul vaii Hallingdal. Posibilitate de scurta ocolire pentru vizitarea optionala a bisericii Torpo Stave, una dintre cele mai vechi biserici din lemn din Norvegia si a Centrului Somonului Salbatic. Cina si cazare la hotel Laerdal 3*.

Ziua 6: LAERDAL – FLAM – BERGEN
Mic dejun devreme. La ora 08 :00 scurta traversare a fiordului (1h) cu ferryboat-ul de la Manheller la Fodness. La ora 09 :30 ne vom imbarca pentru o frumoasa croaziera de-a lungul celui mai spectaculos si mai adanc fiord din lume, Sogn la bordul vasului M/S Lady Elizabeth (doua ore). Dupa o uimitoare traversare a celui mai ingust fiord, Naeroy, debarcam in localitatea Gudvangen si plecam spre Flam, o asezare unica in Europa prin pitorescul ei. Optional, urcare cu trenul montan spre Myrdal. Plecare spre Bergen, al doilea oras ca marime din Norvegia. Cazare la hotel Thon Brygge Top City Centre 3* in Bergen.

Ziua 7: BERGEN
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local (2h): cartierul Briggen (orasul medieval), biserica Sf. Maria, Piata de Peste si Flori. Dupa-amiaza, urcare optionala cu funicularul pe Muntele Floyen, pentru o frumoasa imagine panoramica a orasului Bergen. Cazare.

Ziua 8: BERGEN – AL
Dupa micul dejun, timp liber pentru cumparaturi. Dupa-amiaza, plecam spre AL, o cunoscuta statiune montana din Norvegia, situata pe Valea Hallingdal. Pe drum, traversam cu ferryboat-ul fiordul Bruravik – Brimmes. Cazare la hotel Thon Hallingdal.

Ziua 9: AL – OSLO – COPENHAGA
Dupa micul dejun, plecam spre Oslo (aprox. 5h) pentru imbarcare ferryboat DFDS Seaways cu destinatia Copenhaga. Cazare in cabine interioare.

Ziua 10: COPENHAGA
Mic dejun pe vas. Sosire la Copenhaga la ora 09:30. Tur de oras cu ghid local (3h) incluzand: vizita panoramica a Palatului Amalienborg si a Parlamentului Danez, vechiul port Nyhavn. Transfer si cazare la hotel Copenhagen Crown 3*. Dupa-amiaza, descoperim in continuare capitala daneza prin plimbari individuale sau cu insotitorul de grup.

Ziua 11: COPENHAGA
Mic dejun. Astazi va recomandam o vizita in Gradinile Tivoli - vestitul parc de distractii, in general primul loc pe care turistii vor sa-l viziteze. Deschis in 1843, este un parc romantic si frumos, cu felinare in copaci pentru a crea o atmosfera unica. Are o multitudine de restaurante de lux si sali de spectacol si de teatru. Optional, excursie la castelul Kronborg, cel mai renumit castel din Danemarca, cunoscut drept locul in care Shakespeare si-a imaginat tragedia lui Hamlet. Cazare la hotel 3*.

Ziua 12: COPENHAGA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Austrian Airlines (cu schimbarea cursei la Viena).


PRET / persoana (loc in camera dubla): 1.275 EURO
Al treilea adult: 1.155 EURO
Copil 2-12 ani: 995 EURO
Camera single: 1.765 EURO
Supliment OBLIGATORIU pentru plecarea din 23.07: 25 EURO/ adult, 10 EURO/ copil 2-12 ani


SERVICII INCLUSE:
• transport avion Bucuresti – Stockholm si Copenhaga – Bucuresti, compania Austrian Airlines (schimbarea cursei la Viena)
• 10 nopti cazare in hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun: 2 nopti in Stockholm, 2 nopti in Oslo, 1 noapte in Laerdal, 2 nopti in Bergen, 1 noapte in Al, 2 nopti in Copenhaga
• 1 noapte cazare pe ferryboat cu mic dejun intre Oslo si Copenhaga, in cabine interioare
• 1 cina in Laerdal
• 2 ore croaziera pe fiordul Sogn
• 2 traversari cu ferryboat-ul intre Fodnes - Manheller si Bruravik – Brimmes
• transferurile si tururile mentionate in program
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport: 255 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
• asigurarea medicala
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Grup 1:
23.07 Bucuresti 08:10 – Viena 08:50 / 13:00 – Stockholm 15:20
03.08 Copenhaga 17:45 – Viena 19:35 / 20:05 – Bucuresti 22:50
Grup 2:
05.08 Bucuresti 18:45 – Viena 19:25 / 20:05 – Stockholm 22:25
16.08 Copenhaga 17:45 – Viena 19:35 / 20:05 – Bucuresti 22:50
Grup 3:
20.08 Bucuresti 18:45 – Viena 19:25 / 20:05 – Stockholm 22:25
31.08 Copenhaga 10:10 – Viena 11:55 / 15:20 – Bucuresti 18:00

GRUP MINIM:
30 persoane. Supliment grup 25-29 persoane: 40 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

Tarife informative excursii optionale (minim 20 platitori):
- Stockholm – Istorical Canal Tour: 35 EURO/ persoana
- Stockholm – Skansen: 20 EURO/ persoana
- Oslo – tur panoramic pe fiord (2 ore): 40 EURO/ persoana
- Oslo - Muzeul Vikingilor: 10 EURO/ persoana (intrare)
- Copenhaga – Canal Tour (60 minute): 15 EURO/ persoana
- Copenhaga – Gradinile Tivoli: 18 EURO/ persoana
- Tren montan Myrdal: 50 EURO/ persoana
Nota: Aceste tarife sunt informative si se pot modifica fara notificare prelabila.


TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.


OBSERVATII:
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala.
• Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
• Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, acestea fiind exclusiv responsabilitatea companiei aeriene.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar.
• Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. In momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure. ●
• Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care i

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel