Destinatii Europene

Sarbatori de Paste la Paris

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
01/01/2010 - 10/01/2010
Pret Total:
399 € (39.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

PRIMAVARA LA PARIS
CIRCUIT AUTOCAR 10 ZILE
DATA DE PLECARE : 01.04.2010

Ziua 1 : Festin pe Dunare …
La ora 00:30 se pleaca din parcarea Restaurantului “Cina” pe traseul Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Deva – Arad – Nadlac. Ajungandu-se in Budapesta in jurul pranzului. Se incepe turul de oras cu Citadela vechii fortarete hune, Biserica Matyas, Palatul Regal si bastionul Pescarilor. Se traverseaza Dunarea pentru a vedea Catedrala Sf.Stefan, Parlamentul si Piata Eroilor. Optional croaziera cu cina pe Dunare. Cazare langa Budapesta la Hotel de 2*.

Ziua 2 : Munchen – Capitala Bavariei
Dimineata se pleaca spre Strasbourg si in limita timpului disponibil, se face o scurta oprire in Munchen pentru vizitarea centrului istoric cu piata Stachus si Poarta lui Carol, Marienplatz, Primaria Noua si Primaria Veche cu Muzeul Jucariilor, Piata Viktualienmarkt cu statuile celor sapte cantareti bavarezi si Catedrala Frauenkirche. Se ajunge seara la Strasbourg unde ne vom caza la Hotel de 2*.

Ziua 3 : Strasbourg , Capitala Europei Unite .
Tur de oras (panoramic) – in cursul diminetii se viziteaza Strasbourgul, trecand pe Pont Du Corbeau, Strada Regala, pe langa fosta Primarie, actuala Camera de Comert, Piata Gutemberg, pe strada Halebardierilor (cea mai eleganta strada din Strasbourg), Catedrala Notre Dame de Strasbourg, Casa Kammerzell, Palatul Rohaa, turul incheindu-se cu Parlamentul si Consiliul Europei. Se pleaca spre Paris unde se ajunge in cursul serii. Tur de oras by night al Parisului cu Piata Bastiliei cu Opera Noua, IIE De La Cite cu Notre Dame de Paris, Palatul de Justitie, Ansamblul National, Palace Concorde, Champs Elysees, Arcul de Triumf, Turnul Eiffel incheindu-se cu Palace Pigalle unde se poate admira Basilica Sacre Coeur. Cazarea la Hotel de 2* in apropiere de Paris.

Ziua 4 : Parisul
Ziua se incepe cu vizitarea Catedralei Notre Dame, inaltata pe Ile de la Cite. In aceasta zona a Parisului admiram Palatul de Justitie si Sainte Chapelle, traversam apoi bulevardul Saint Michel, principala artera a Cartierului Latin. Trecem pe langa sutele de cafenele in stil francez. Dupa amiaza se poate vizita templul mondial al artei : Muzeul Louvru, cu impresionantele saloane dedicate Egiptului Antic, seducatoarea statuie a lui Venus din Milo si surasul enigmatic al Mona Lisei. Seara se poate opta pentru o croaziera pe Sena sau pentru a urca in Turnul Eiffel. Cazare in apropiere de Paris la hotel de 2*.

Ziua 5 : Fascinatia Parisului
Dimineata vizitam Cartierul Montmartre, locul cel mai contrastant al Parisului, cu bulevarde anonime, alaturi de strazi pline de istorie. Oprim la poalele colinei unde respiram aerul dulce-amar al Cabaretului Moulin Rouge. Urcam apoi la Basilica Sacre Coeur, de unde admiram una din cele mai frumoase panorame asupra Parisului. Incursiunea prin Orasul Luminii se continua trecand prin Palace Vandome si pe langa Opera. Cazare in apropiere de Paris la Hotel de 2*.

Ziua 6 : Disneyland sau o incursiune pe Valea Loirei
In aceasta zi se poate opta intre o vizita in Parcul Disneyland sau o excursie pe Valea Loirei – Valea Regilor. Daca se alege vizita parcului tematic Disneyland, veti putea intra in lumea magica, in Universul in care fanteziile devin realitate si unde realitatea este incredibila. Pe taramul de basm al castelelor se pot admira Castelul Blois, construit in sec. al XII lea, celebru pentru evenimentele istorice la care a stat martor , Castelul Chambord – capodopera al lui Francois I si al Renasterii franceze, excursia incheindu-se cu Castelul Cheverny, faimos inca din sec. al XVII lea pentrui trofeele sale de vanatoare. Cazare in apropiere de Paris la Hotel de 2*.

Ziua 7 : Versailles – Palatul Regelui Soare
In cursul diminetii parasim Parisul, nu inainte de a vizita Palatul Versailles cu apartamentele sale Regale, Sala Oglinzilor, vestitele gradini ale palatului si Micul si Marele Trianon. Ne continuam calatoria catre Metz, cu o scurta oprire in Reims, pentru a vedea Catedrala in care se incoronau Regii Frantei. Seara ajungem la Luxemburg, unde facem un scurt tur al orasului, pentru a admira Palace Des Amies, Palatul Ducal si Piata Primariei cu statuia Ducesei Charlot. Nu trebuie sa ratam fotografiile de pe “Balconul Europei” si nici jocul de ape de la Fantana Sfantului Spirit. Cazare in zona Metz la Hotel de 2*.

Ziua 8 : Acasa la Mozart
Dimineata se pleaca spre Salzburg cu o scurta oprire in Nurnberg, unde se pot vedea Casa lui Albercht Durer, Cetatea Medievala. Din decor nu lipsesc Catedrala Sankt Sebaldus, Fantana cea Frumoasa, Vechea si Noua Primarie a orasului. Seara se ajunge in Salzburg pentru un tur “by night” ce va cuprinde : Piata Mozart, Turnul cu Ceas, Piata Eroilor cu Fantana Baroca, Domnul si Casa Memoriala Mozart. Cazare langa Salzburg la Hotel de 2*.
Ziua 9 : Ritmuri vieneze …
Se pleaca dimineata spre Viena unde se viziteaza Palatul Schonbrunn. Dupa vizitarea acestuia, se trec in revista cateva puncte de atractie ale Ringului Vienez : Palatul Imperial Hofburg, Teatrul National, Primaria, Parlamentul, Piata Maria Tereza, Statuia lui Goethe, Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul de Arte Frumoase. Seara, plecare si cazare langa Budapesta.

Ziua 10 : Spre casa …
Se pleaca spre Romania in cursul diminetii si se ajunge in Bucuresti spre seara in parcarea Restaurantului Cina, in functie de formalitatile vamale.

TARIF/PERSOANA IN CAMERA TRIPLA : 399 EURO

Servicii incluse in pret :

- Transport cu autocare moderne clasificate (scaune rabatabile, instalatie audio, climatizare) ;
- Cazare 9 nopti in hotel de 2* , camere triple ;
- Ghid atestat .

Nu sunt incluse in pret :

- Asigurarea medicala ;
- Taxa de intrare la obiectivele turistice ;
- Mese si alte cheltuieli personale .

Optional :

- Supliment DBL : 55 Euro/pers
- Mic dejun - 49 Euro/pers

Excursii optionale :

- Croaziera cu cina pe Dunare – 27 Euro/pers ;
- Excursie de 1 zi la Disneyland (transport) – 20 Euro/pers – biletul se achizitioneaza la intrarea in parc ;
- Excursie de 1 zi pe Valea Loirei – 20 Euro/ pers (min. 35 de participanti) ;
- Croaziera pe Sena – 10 Euro/pers. ;
- Excursie la Luxemburg : 10 Euro/pers ;
- Calatoria se poate desfasura pe baza cartii de identitate ;
- Obligatoriu pasaport pentru copiii sub 14 ani.

PROMOTIE : O gratuitate la 5 persoane platitoare

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Ian-10 - 10-Ian-10399

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS