Destinatii Europene

ROMA & FLORENTA 2013

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
08/07/2013 - 13/07/2013
Pret Total:
460 € (76.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

ROMA & FLORENTA 2013
(P)

Plecari: 8 iulie, 3 august, 9 septembrie


Nici o alta metropola n-o poate intrece. Nici macar astazi, cand nu mai este Capitala Lumii! O singura vizita si vei fi cuprins de magia ROMEI. Orasul poarta cu mandrie un trecut glorios, adapostind si azi spiritul Marelui Imperiu.
Si pentru ca nu stii cat de curand mai ajungi in Italia, trebuie neaparat sa vezi si FLORENTA, unul din marile centre artistice ale lumii, Orasul Renasterii, care a cunoscut in timp o covarsitoare revarsare de talent artistic.

Ziua 1 BUCURESTI – ROMA
Intalnire la ora 05:00 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa ALITALIA cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 07:35. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare hotel M&M 4* standard local (www.mmhotel.it). Hotelul M&M a fost deschis in noiembrie 2012, distanta fata de statia de metrou EUR PALASPORT este de aprox. 1 km (15-20 min de mers pe jos).

Ziua 2 ROMA –vizita optionala la VATICAN
Mic dejun la hotel. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii in cartierul Trastevere, un cartier tipic roman, cu strazi inguste si case medievale sau optional se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.

Ziua 3 Excursie la FLORENTA
Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa amiaza intoarcere la Roma.

Ziua 4 Excursie in Insula CAPRI (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului.

Ziua 5 Zi libera in ROMA sau excursie la TIVOLI
Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Gradinile Tivoli.

Ziua 6 ROMA – BUCURESTI
Mic dejun. Zi libera pentru vizite sau cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face la ora 12:00. Seara este prevazut transferul la aeroport pentru imbarcare pe cursa ALITALIA cu destinatia Bucuresti. Sosire la Bucuresti.

PRET/persoana: 460 EURO (loc in camera dubla)

Supliment pentru plecarea din 9 septembrie: 45 euro/persoana
Supliment camera single: 180 EURO
Reducere a treia persoana (adult/copil) in DBL: 20 EURO


SERVICII INCLUSE:
 transport cu avionul Bucuresti – Roma – Bucuresti, cu compania ALITALIA;
 5 nopti cazare cu mic dejun in Roma, Hotel M&M 4* zona EUR sau similar
 transfer aeroport – hotel – aeroport;
 tur de oras in Roma cu autocar si ghid local;
 excursie de o zi cu autocarul la Florenta;
 insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 taxele de aeroport: 135 EURO/persoana – pot suferi modificari
 taxa locala impusa de primaria orasului: 3 euro/noapte/persoana (se achita personal, la receptia hotelului)
 intrari la obiectivele turistice
 asigurarea medicala si asigurarea storno

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 06:20 – Roma 07:35
Roma 21:30 – Bucuresti 00:35

GRUP MINIM:
30 persoane. Supliment 25-29 persoane: 25 euro/persoana. Supliment 21-24 persoane: 38 euro/persoana.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:
4 saptamani inaintea datei de plecare.

OBSERVATII:
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din Italia conform standardelor proprii / conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei / documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila; toti copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor ; copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion / distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului / agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel