Destinatii Europene

Revelion Vietnam-Cambodgia:15 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
15 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2010 - 11/01/2011
Pret Total:
2650 € (176.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

 • muzee
 • monumente istorice
 • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1 / 27.12.2010 : BUCURESTI – HANOI
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 05:00. Zbor la Paris cu AF 1089 ( 06:50 / 09:00 ) si apoi la Hanoi cu AF 176 la ora 13:10.

ZIUA 2 / 28.12.2010 : HANOI
Sosire la ora 06:20. Intalnire cu reprezentantul local si un tur de orientare prin orasul trepidant de 3 milioana de locuitori, unde farmecul desuet al orasului vechi se imbina armonios cu constructiile moderne. Instalare la hotelul Ha Noi 4*-standard room ( sau similar ). Seara se vizioneaza un original spectacol de marionete pe apa. Cina.

ZIUA 2 / 29.12.2010 : HANOI –NINH BINH
Mic dejun. Plecare la Ninh Binh, situat in delta Fluviului Rosu, la cca. 70 km. sud est de Hanoi. La sosire se viziteaza templul de la Hoa Lu, dedicat celor care au unificat pentru prima data tara, Dinh si Le. Instalare la hotel. Dejun. Dupa amiaza croaziera la Tam Coc, asemanat cu Halon Bay, datorita peisajului inegalabil, printre orezarii si munti sub forma de cxapatani de zahar.Se viziteaza grotele de la Tam Coc si Pagoda Bich Dong. Cina si cazare la hotelul Ninh Binh Legend 4*- deluxe room ( sau similar ).

ZIUA 3 / 30.12.2010 : HANOI – HALONG BAY
Mic dejun. Plecare cu autocarul la Halong Bay, unde la pranz are loc imbarcarea pe o jonca traditionala “Bhaya” ( o corabie din lemn, copie dupa modelul celor din perioada imperiala ). La ora 12:15 instalare pe vapor si coctail de bun venit; la ora 12:45 se pleaca intr-o mirifica croaziera, intr-unul din locurile cele mai frumoase din lume, Golful Halong. La ora 13:00, dejun specific vietnamez. La ora 14:30, plecare pentru a vizita Grota Surprizelor, sau se poate beneficia pe vapor de cateva ore de plaja, ori activitati optionale cu plata ca masaj, ori jocuri de societate; la ora 15:30 intoarcere pe vapor pentru a continua croaziera; la ora 16:30 se poate vizita un sat de pescari, sau se poate inota in apele cristaline ale golfului, ori activitati optionale precum scufundari, ori un curs de initiere in bucataria vietnameza. Cina vietnameza cu antren. Cazare pe vapor in cabine de 2 locuri.

ZIUA 4 /31.12.2010 : HALONG BAY – HANOI
Dimineata devreme, optional: Tai Chi la solarium, servicii de cosmetica/masaj, puteti inota, sau va puteti plimba cu kaiakul. Mic dejun la ora 7:00 si plecare spre port. La ora 10:00 debarcare si plecare la Hanoi. Cazare la hotelul Ha Noi 4* . Cina speciala de Revelion.

LA MULTI ANI 2011 !

ZIUA 5 / 01.01.2011 : HANOI -HUE
Mic dejun. Vizita orasului Hanoi : Mauzoleul lui Ho Chi Minh ( exterior ), pagoda cu un singur pilon, pagodele Quanh Thanh si Tran Quoc, Templul Literaturii, Muzeul de Arte Frumoase. Dupa amiaza, se viziteaza Muzeul de Etnografie, o fabrica de lac, templul Ngoc Son si se face o plimbare in cartierul vechi unde se afla si strada matasii,cu traditionalul mijloc de transport ricsa-bicicleta. Dejun. Transfer la aeroport si plecare la Hue cu zborul VN 247 ( 19:20/20:30 ). Transfer la hotelul Huong Giang 4*- superior room ( sau similar ). Cina si cazare.

ZIUA 6 / 02.01.2011 : HUE – HOI AN
Mic dejun. Imbarcare si plimbare pe Fluviul Parfumurilor pentru a vizita celebra pagoda Thien Mu ( pagoda Femeii Ceresti ). Vizita continua cu Mormintele Imparatului Tu Duc pentru a descoperi interesanta arhitectura chinezo-vietnameza si franceza, istoria imperiala din Orasul Interzis, un
ansamblu de cladiri impunatoare si autentice. Plecare spre Hoi An prin Trecatoarea Norilot. Cina. Cazare la Hoi An la hotelul Trail Resort 4*- deluxe room ( sau similar ).

ZIUA 7 / 03.01.2011 : HOI AN – MY SON – DA NANG
Dupa micul dejun, descoperim oraselul cel mai incantator din Vietnam, Hoi An ( fostul Faifo ). Portul sau a fost unul din cele mai importante din Marea Chinei si a stiut sa-si pastreze templele chinezesti si cladirile negustorilor chiezi, japonezi, portughezi, sau olandezi . Dejun. Dupa amiaza, plecare cu autocarul pentru a vizita situl arheologic si Muzeul Arheologic de la My Son, supranumit si “Valea Regilor”, din perioada civilizatiei Champa.. Cazare la Danang, in hotelul Sandy Beach 4*-standard room ( sau similar ). Cina.

ZIUA 8 / 04.01.2011 : DANANG – HO CHI MINH ( SAIGON )
Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare la Saigon cu zborul VN 323 la ora 08:00. Sosire la ora 09:10. Dupa amiaza, yur panoramic de Saigon, capitala economica a tarii : cartierul chinezesc”Cho Lon “ cu impresionanta piata comerciala Binh Tay, pagoda Giac Lam, cea mai veche pagoda a orasului, cartierele rezidentiale coloniale, unde puteti vedea Primaria, Opera, Catedrala Notre Dame din sec.XIX, palatul reunificarii, minunata posta centrala, etc. Cazare la hotelul Windsor Plaza 5*- deluxe room ( sau similar ). Dejun si cina.

ZIUA 9 / 05.01.2011 : SAIGON – CAN THO ( DELTA MEKONGULUI )
Plecare dimineata la Cai Be in inima Deltei Mekongului. Imbarcare pentru o plimbare pe Mekong si pe canalele sale pana la Vinh Long. In drum se viziteaza piata plutitoare Cai Be, apoi o cevhe casa coloniala, o fabrica de artizanat si se serveste dejunul intr-un restaurant specific unde veti degusta o specialitate locala: pestele”Urecge de Elefant”. Dupa amiaza continuare spre Can Tho, principalul oras din Delta Mekongului. Cazare la hotelul Golf 4* - superior room ( sau similar ). Cina.

ZIUA 10 / 06.01.2011 : CAN THO – SAIGON - PHNOMPENH
Mic dejun matinal si plecare pentru a vizita piata de la Cai Rang, “Halele plutitoare”, unde se aduna
zilnic ambarcatiunile pline de fructe si legume. Dejun. Plecare la aeroportul din Saigon pentru zborul VN 9872 la ora 18:00 spre Phnompenh. Sosirela ora 18:50, transfer la hotelul Cambodiana 4*-deluxe room ( sau similar ). Cina la un restaurant local. Cazare.

ZIUA 11 / 07.01.2011 : PHNOMPENH -SIEAMREAP
Mic dejun. Descoperim capitala Cambodgiei: muzeul Nationa, Palatul Regal cu Pagoda de Argint, Templul Wat Phnom cu pagoda dedicata lui ThienHan Man, zeita marii, Monumentul Independentei, piata centrala, etc. Transfer la aeroport si plecare la Sieamreap (16:00 / 16:50 ). Transfer in oras. Dejun si cina intr-un restaurant local. Cazare la hotelul Angkor Howard 5* - sup.room ( sau similar ).

ZIUA 12 / 08.01.2011 : SIEAMREAP
Mic dejun. Viaitarea celebrului sit arheologic incepe prin poarta de Sud cu Templul Bayon, “templul munte” ale carui turnuri reproduc scene din bodhisattva, apoi Palatul Regal, Phimeanakas, Terasa elefantilor si terasa Regelui Lepros. Dupa amiaza se viziteaza templul Angk0or Wat, ansamblu arhitectural edificat catre mijlocul secolului XII si dedicat lui Vishnu, divinitate cu multe brate reprezentat in basoreliefuri. In final se poate admira un impresionant apus de soare dinspre
Phnom Bakeng. Dejun si cina intr-un restaurant local. Cazare la hotelul Angkor Howard 5*-superior room ( sau similar ).

ZIUA 13 / 09.01.2011 : SIEAMREAP
Dupa micul dejun, se viziteaza Banteay Srey, templu shivaist de proportii reduse, cu sculpturi fine in piatra, numit si “citadela doamnelor”, pentru ca aici dansatoarele apsara sunt cel mai frumos
reprezentate. Pe drumul de intoarcere, oprire la situl Bantey Samre din sec.X, o alta capodopera din perioada clasica.Dejun intr-un restaurant local. Dupa amiaza se viziteaza templele Prah Keo, Bakong si Lolei. Cina. Cazare.

ZIUA 14 / 10.01.2011 : SIEAMREAP
Dupa micul dejun , scurta croaziera pe lacul Ton Le Sap. Vizita satului plkutitor si a unei ferme de crocodili. Intoarcere in oras si dejun la un restaurant local. Plimbare prin vechea piata comerciala si transfer la aeroport pentru plecare cu zborul PG 908Y la ora 19:50 la Bangkok. Sosire la ora 21:15. Continuare cu zborul AF 241 la ora 23:20 la Paris.

ZIUA 15 / 11.01.2011 : PARIS – BUCURESTI
Sosire la Paris la ora 06:10 si plecare cu zborul 1888 la ora 10:25 la Bucuresti. Sosire la aeroportul Henri Coanda la ora 14:15.

TARIF : 995 EURO + 2320 USD / SUPLIMENT SINGLE : 690 USD
( Tariful este valabil pentru un grup de minimum 20 participanti; pentru 15 -19 participanti se percepe o diferenta de 70 usd / pers. )

TARIFUL INCLUDE :
-transport cu compania Air France pe ruta Bucuresti - Hanoi si Bangkok – Bucuresti ( via Paris )
-zborurile interne Hanoi – Hue, Danang – Saigon, Saigon – Phnompenh, Phnompenh – Siemreap,
Sieamreap – Bangkok
-transport local cu autocare moderne dotate cu aer conditionat
-12 cazari in hoteluri de 4* si 5*
-mic dejun bufet international, dejun si cina in restaurante locale, sau la hotel, preponderent cu mancare traditionala locala ( bazata in special pe legume ), conform programului.
-cina festiva de revelion
-transferurile, tururile, excursiile si intrarile la obiectivele turistice conform programului
-transport cu vaporul la Hue, Delta Mekongului, Lacul Tonle Sap si croaziera cu o noapte de cazare in Golful Halong pe “Bhaya Cruises” ( vapor de categoria lux )
-tur cu ciclo-ricsa la Hanoi
-spectacol de marionete pe apa
-ghizi locali pentru tururi si vizite
-conducator de grup din partea agentiei noastre

TARIFUL NU INCLUDE :
-taxele de aeroport, in acest moment 365 euro/pers.( se achita la agentie si pot suferi modificari pana in momentul plecarii)
-bauturile de orice fel de la mese
-asigrarea medicala
-taxa viza Vietnam 25 $ si Cambodgia 30 $ ( se platesc la intrare in tarile respective )
-taxa de iesire din Cambodgia 25 $ ( se plateste la fata locului )
-excursiile optionale
-cheltuielile personale
-bacsisuri : 50 $ /pers. pentru ghizi, soferi si vapor
-cina festiva de revelion
-servicii de cosmetica, masaj si kaiak pe vapor in Halong Bay.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-10 - 11-Ian-112650

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • ACTE NECESARE :
 • -pasaport valabil min. 6 luni de la data intoarcerii din excursie
 • -4 fotografii tip pasaport ce vor fi luate personal in calatorie, pentru vizele ce se primesc la fata locului
 • CONDITII DE INSCRIERE :
 • -termen limita de inscriere: 01.10.2010 cu plata unui avans de 50% din valoarea excursiei
 • -diferenta se achita cu 45 de zile inainte de plecare
 • -la inscriere turistul va incheia cu agentia “Contractul de prestari servicii turistice”, la care prezentul program este parte

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " APOLLONIA TRAVEL"

Total Oferte de Turism (22)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: APOLLONIA TRAVEL