Destinatii Europene

Revelion Viena Avion-1

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/11/2009 - 02/01/2010
Pret Total:
755 € (151€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

29 dec BUCURESTI - VIENA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 09:45 la aeroportul international HENRI COANDA - OTOPENI pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines cu decolare la ora 11:45. Sosire la Viena la ora 12:30. Transfer in oras. Tur de oras Viena. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez. Cazare Hotel RENAISSANCE by Marriott 5*****. Timp liber la dispozitie.
30 dec VIENA – PALATUL HOFBURG
Mic dejun. Transfer cu autocarul (doar la dus) la Palatului Imperial Hofburg – pentru vizitarea Apartamentelor Imperiale si a Muzeului Sissi cu ghid local. Dupa vizita, timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau cumparaturi pe celebra MARIAHILFERSTRASSE. Seara, va sugeram o cina in celebrul „Restaurant Panoramic din Turnul Dunarii” cu o priveliste deosebita asupra Vienei. Cazare Hotel RENAISSANCE by Marriott 5*****.
31 dec VIENA – PALATUL SCHONBRUNN – LA MULTI ANI 2010 !
Mic dejun. Vizitarea Palatului Schönbrunn cu ghid local. Timp liber la dispozitie in Viena si pregatire pentru seara de Revelion. De la ora 19:00 va invitam la „Warm-up Sylvester Gala” la hotel Renaissance. Un concept nou, sub forma unui bufet menit sa asigure buna dispozitie a oaspetilor, cu bautura nelimitata pe perioada cinei (vin, bere, sucuri). Incepand cu ora 21:00, va invitam la „Gala Imperiala din sala mare de festivitati de la Parkhotel Schonbrunn” – cea mai frumoasa gala de Revelion din Viena, intr-una dintre cele mai frumoase sali din Viena. Cazare Hotel RENAISSANCE by Marriott 5*****.
01 ian VIENA – ABATIA MELK & VALEA DUNARII
Mic dejun. Optional, Excursie de ½ zi pe Defileul Dunarii – Wachau si Abatia Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”, Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcerea in Viena se face prin Defileul Dunarii Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Dürnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regale Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. Tarif: 35 Euro /pers, Include: transport autocar, ghid insotitor, biletul de intrare la Melk si ghid local la Melk (minim 25 participanti). Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel RENAISSANCE by Marriott 5*****.
02 ian VIENA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport la ora 10:45 pentru check in si imbarcare pe zborul Austrian Airlines cu decolare la ora 13:35. Sosire in Bucuresti pe aeroportul HENRI COANDA – OTOPENI ora 16:20. Sfarsitul pachetului de servicii.
HOTEL RENAISSANCE by MARRIOTT 5***** VIENA
In apropiere de Palatul Schönbrunn & Centru
PACHET PREMIUM, 29.12.2009 – 02.01.2010
Hotelul Renaissance by Marriott 5***** este situat aproape de Palatul Imperial Schonbrunn – resedinta de vara a familiei imperiale. Statia de metrou este situata langa hotel si asigura un acces facil si rapid catre inima Vienei. Va puteti bucura de piscina acoperita cu o extraordinara vedere panoramica asupra Vienei, restaurante, lobby, cafenea, sauna, baie de aburi, sala de fitness. Camerele sunt dotate cu toate facilitatile unui hotel de 5**** inclusiv minibar.
Tarife: 755 Eur *Copil 00-05,99 ani: 326 Eur
de persoana loc in camera dubla Copil 06-11,99 ani: 546 Eur
Supliment SGL: 188 Euro/pers
Pachetul de servicii include:
• Bilet de avion Bucuresti-Viena-Bucuresti, compania Austrian Airlines
• 4 nopti cazare cu mic dejun bufet Hotel Renaissance by Marriott 5*****
• Warm-up Sylvester Gala dinner cu bauturi nelimitate incluse: vin, bere, sucuri la hotel Renaissance 5*****, in valoare de 85 Euro/persoana (inclusa in pachet)
• Cina festiva de Revelion „Gala Imperiala” la Parkhotel Schönbrunn 4**** in valoare de 170 eur /persoana (inclusa in pachet)
• Tur de oras Viena panoramic si pietonal cu ghid local
• Ghid local de limba romana pentru vizitarea Palatului Imperial Hofburg
• Ghid local de limba romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport
• Transfer la palatele Hofburg si Schonbrunn (doar dus)
• Transfer dus-intors la Parkhotel Schonbrunn pentru cina de revelion
• Insotitor de grup din partea agentiei

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport & combustibil: ~120 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emitere in functie de evolutia pretului petrolului)
• Biletele de intrare la Hofburg si Schönbrunn: ~9,90 Eur + ~12,90 Eur (intrari optionale

REVELION PARKHOTEL SCHÖNBRUNN 4* VIENA
Sarbatoreste un Revelion de neuitat intr-una dintre cele mai frumoase sali de festivitati din Viena. Delicatese culinare si muzica care te imbie la dans, inclusiv celebrul vals vienez, te asteapta la Parkhotel Schönbrunn. La miezul noptii, clopotul din Catedrala Sf. Stefan va vesti sosirea noului an. Programul de divertisment va fi sustinut de 2 orchestre, dansatori si bineinteles nelipsitul program de discoteca.
IMPERIAL GALA DINNER
• Aperitiv
• Imperial Gala Dinner, cu bauturi si cafea incluse
(nu sunt incluse bauturile spirtuoase si cele de la bar)
• Un pahar de sampanie la miezul noptii
• Supa de gulash dupa miezul noptii
• Muzica live cu 2 orchestre si dansatori
• Si o mica surpriza pentru a intra in atmosfera imperiala!
* meniul este informativ si se poate modifica

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Nov-09 - 02-Ian-10755

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " EDEN TOUR INTL"

Total Oferte de Turism (25)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: EDEN TOUR INTL