Destinatii Europene

Revelion Viena 6 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
23/10/2013 - 31/12/2013
Pret Total:
275 € (45.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Plecare: 28/12/2013

ZIUA 1 - Sambata, 28.12 (ora 06.15) - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30 plecare din Bucuresti. pe ruta Pitesti-Deva-Arad-Ungaria.

Cazare in zona Budapesta - Gyor.
ZIUA 2(mic dejun). Deplasare la Parndorf - shopping in DESIGNER OUTLET (150 magazine, preturi cu 30 - 70% mai mici). Ora 13.30 -deplasare la Bratislava, vizita (30 min.) Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Deplasare la Viena-tur cu autocarul pe ruta: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si Ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). Deplasare la hotel pentru cazare. Optional (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in Austria),cina in Grinzing si tur by night Viena cu autocarul. Cazare in zona Viena.
ZIUA 3(mic dejun). Excursie la Manastirea Melk(7 €-plata la intrare). Deplasare in Viena cu autocarul la Shopping Center Sud (SCS)- shopping. Cazare in zona Viena.
ZIUA 4 - 31.12 (mic dejun). Vizita Palatul Schombrun. Deplasare cu autocarul in centrul Vienei - plimbare pietonala, vizite individuale si shopping: Piata Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Mariahilfestrasse. La ora 17 - deplasare cu autocarul la hotel. Ora 20- deplasare cu autocarul de la hotel in Grinzing pentru turistii care au masa de Revelion. Ora 21.30 - deplasare cu autocarul de la hotel in centrul Vienei pentru ceilalti turisti. Trecerea in Noul An - in centrul Vienei sau in Grinzing. Ora 1-(toti turistii) intoarcere cu autocarul la hotel. Cazare in zona Viena.
ZIUA 5 (mic dejun). Ora 11-excursie la Cotul Dunarii : Esztergom (Catedrala Catolica - locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei-oraselul Storovo), Visegrad (Castelul in exterior - fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama - Cotul Dunarii) si Szentendre (orasel turistic). Deplasare la BUDAPESTA - se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, Croaziera (include: vapor, ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).
Cazare in Budapesta.
ZIUA 6 - Joi, 02.01 (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria-Arad-Deva-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti - Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA