Destinatii Europene

Revelion Roma - Plecare Din Iasi

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
02/07/2014 - 25/12/2014
Pret Total:
425 € (70.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Include:
-transport avion IASI - Roma si retur cu compania TAROM;
-5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Beverly Hills 4 sau similar http://www.beverlyhotelrome.it/
-transfer aeroport - hotel - aeroport;
-tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local;
-insotitor roman de grup

Nu include:
taxele de aeroport 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
-cina festiva de Revelion in restaurantul hotelului sau intr-un restaurant local (tarifele vor fi comunicate ulterior);
-intrari la obiectivele turistice;
-excursiile optionale
-asigurarea medicala si asigurarea storno (nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate);

29.Dec.2014 - 425 EUR

Ziua 1 (29 decembrie): IASI – ROMA
Intalnire la ora 18:00 pe aeroportul din Iasi cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Decolare la ora 20:10; sosire la Roma Fiumicino la ora locala 21:30. Transfer la Hotel Beverly Hills 4 sau similar si cazare.
Ziua 2 (30 decembrie): ROMA
Mic dejun. Tur ghidat de jumatate de zi cu opriri la principalele obiective turistice: Colosseum – cel mai renumit simbol al epocii imperiale, Forumul - centrul vietii politice, comerciale si juridice a Romei antice, Pantheonul – fost templu pagan dedicat tuturor zeilor, actualmente biserica catolica, Fontana di Trevi si fantanile din Piazza Navona, cum ar fi Fontana dei Fiumi (Fantana celor Patru Fluvii). Dupa-amiaza, timp liber pentru vizite pe cont propriu sau impreuna cu insotitorul roman de grup.
Ziua 3 (31 decembrie): LA MULTI ANI 2015!
Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Dupa-amiaza, timp liber pentru odihna inaintea petrecerii de Revelion. Seara, optional, cina festiva in restaurantul hotelului sau intr- un restaurant local.
Ziua 4 (1 ianuarie): ROMA
Dupa micul dejun vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini in centru (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun).
Ziua 5 (2 ianuarie): ROMA – TIVOLI – ROMA (optional)
Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu opriri la Villa Adriana si Villa D’Este (obiective incluse pe lista patrimoniului UNESCO). Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Adrian. Villa D’Este, construita in anul 1550 de Cardinalul Ippolito al II-lea d’Este, impresioneaza prin gradinile sale cu numeroase fantani, statui si jocuri de apa, model ce a fost preluat de multi arhitecti europeni in realizarea gradinilor in stil baroc.
Ziua 6 (3 ianuarie): ROMA - IASI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia IASI. Decolare la ora 08:05; sosire in IASI la ora 11:25.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA