Destinatii Europene

Revelion New York – Miami Beach & Croaziera de l

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2009 - 13/01/2010
Pret Total:
2450 € (153.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI – NEW YORK
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henri Coanda ora 13.30, imbarcare si zbor spre Londra, ora 15.40. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul cursei transatlantice cu destinatia New York. Sosire in aeroportul JFK ora 22.40 ( ora locala ). Welcome in USA ! Dupa formalitatile de frontiera, transfer la hotel in Manhattan si cazare.
Ziua 2. NEW YORK, NEW YORK !
Mic dejun. Ne aflam in New York City, una din cele mai aglomerate metropole din lume, orasul global, cosmopolit, uluitor, centrul financiar international, orasul contrastelor si al simbiozei culturilor mondiale. Vom vizita Centrul Rockefeller, Fifth Avenue, Broadway, Soho, Greenwich Village, Chinatown, Tribeca, Wall Street, Bursa din New York, Zona Zero ( locul unde au fost Turnurile Gemene ). Cazare in Manhattan.
Ziua 3. “THE BIG APPLE”
Mic dejun. Timp liber pentru continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Recomandam un zbor de agrement cu elicopterul, prilej de a admira panorama extraordinara care se deschide deasupra Manhattan-ului. Facultativ se poate vizita Muzeul Metropolitan, unul din cele mai mari si mai importante muzee de arta din lume, cu peste doua milioane de opere de arta, din antichitate pana in epoca contemporana. Seara ne deplasam in Times Square, unde, anual, are loc festivitatea de Anul Nou, cu milioane de artificii, confetti, lumini colorate si o atmosfera electrizanta. Sarbatorire Anului Nou in centrul simbolic al New York-ului, Times Square, a devenit mai mult decat o traditie, este o traditie globala. Vom fi martorii celui mai grandios revelion de pe planeta, ciocnind, sub cerul iluminat al New York-ului, pe strazile incendiare, un pahar de sampanie cu cei dragi. La multi Ani ! Cazare.
Ziua 4. WASHINGTON D.C.
Mic dejun. Timp liber in New York. Optiona, putem participa la o excursie cu autocarul la Washington D.C, capiatala SUA. Vom vizita Cimitirul National Arlington, Memorialul Lincoln, Pennsylvania Avenue, Casa Alba (exterior), Mall-ul Smithsonian, Memorialul Washington, Capitoliul, Senatul. Intoarcere seara in New York. Cazare.
Ziua 5. WELCOME IN FLORIDA, WELCOME ONBOARD !
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Miami, Florida. Sosire in insoritul Miami, orasul in care nu te plictisesti niciodata, centru turistic mondial, vizitat de sute de mii de turisti pentru clima sa moderata, plajele fermecatoare, infinitele distractii. Vom participa la un tur panoramic cu autocarul iar dupa-amiaza transfer la terminal, unde vom face formalitatile de imbarcare pe vaporul Crown Princess, pe care ne vom petrece urmatoarele 7 nopti, intr-o croaziera de vis pe apele mirifice ale Caraibelor. Vom acosta in patru din cele mai frumoase insule, unde vom putea sa exploram nenumarate locuri mirifice, sa ne bucuram de soare si sa incercam unele din cele mai renumite delicatese culinare locale. Vom petrece la superlativ si in zilele in care vasul navigheaza pe mare, savurand un cocktail ‘caribbean style’ intr-unul din barurile de pe punte, relaxandu-ne la piscina sau la sauna, alergand pe pistele de jogging sau participand la spectacolele de varietati si divertisment. Vom descoperi un adevarat univers culinar in restaurantele bufet si a-la-carte in care vom servi cele 3 mese pe zi. Ora 17.00 vasul paraseste portul Fort Lauderdale si ne indreptam spre Bahamas. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 6. PE MARE
Astazi va fi una din cele doua zile in care vasul navigheaza fara oprire, prilej de relaxare si bucurie, admirand peisajul electrizant al oceanului nesfarsit intr-un tablou magnific de nuante in albastru si plin de intelesuri. Vom fi invitati sa participam la nenumarate activitati si jocuri care au loc la piscina pe puntea superioara iar parte din zi, negresit, o vom petrece explorand secretele acestui mic oras plutitor, incercand sa descoperim si sa ne familiarizam cu numeroasele sale facilitati. Seara crupierii aranjeaza mesele de joc, in saloanele elegante se asculata muzica iar pe ringurile discotecilor se danseaza pana la epuizare. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 7. GRAND CAYMAN. EXPLORE THE PARADISE !
Ora 7.00 vasul acosteaza in insula Grand Cayman, un veritabil paradis ecologic datorita apelor de clestar si a plajelor imaculate. Vom putea sa optam pentru plaja pe Seven Mile Beach, snorkeling, o escapada intr-un safari de neuitat cu barca pe mare sau o imersiune cu submarinul Atlantis, navigand la ’10 leghe sub mari’ printre fascinante recifuri de corali, in timp ce scafandrii ne saluta de pe partea cealalta a hublourilor. Grand Cayman este renumit si pentru magazinele sale cu bijuterii de lux, in special diamante, care pot fi cumparate la preturi foarte bune. Vasul pleaca la ora 16.00. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 8. INSULA ROATAN, HONDURAS
Sosim la ora 09.00 in micuta insula Roatan din Honduras, situata la 50 km de coasta. Cei pasionati de aventura, pot alege un curs de scufundari sau o excursie la Parcul Marin, unde vor avea sansa sa inoate alaturi de delfini, altfel, un tur exotic prin frumusetile salbatice ale isulei. Plecare ora 15.00. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 9. COZUMEL, MEXIC
Ora 07.00 vasul acosteaza in Cozumel, cea mai mare insula a Mexicului si una din cele mai pitoresti din Caraibe, situata la cativa km in largul Peninsulei Yukatan. Ne vom bucura de renumitele plaje cu nisip alp si fin si vom petrece alte ore explorand orasul frematand de vitalitate intr-un autentic spirit mexican. In oferta excursiilor se regasesc optiuni pentru toate gusturile: jungle safari, snorkeling, pescuit la mare adancime, turul insulei etc. Plecam la ora 17.00. Nu cumva sa ratati ‘Seara Capitanului’, prilej de a ciocni un pahar de sampanie cu capitanul si de a-i cunoaste pe toti cei care s-au straduit ca voiajul nostru pe mare sa fie cat mai placut. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 10. DIN NOU PE MARE
Penultima zi din acest itinerariu minunat o vom petrece tot la bordul vasului, navigand inapoi in Florida. Vom profita sa ne mai rasfatam putin in luxul si eleganta ‘in care plutim’, deja nostalgici, rasfoind poate in memoria aparatului digital dupa cea mai reusita fotografie. Seara ne asteapta o mega-petrecere, cina festiva de bun ramas, o alta ocazie pentru doamne si domnisoare de a-si etala toaletele sofisticate. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 11. PRINCESS CAYS, BAHAMAS
Sosim la ora 09.00 in Princess Cays, Bahamas, cea mai exotica insula din itinerariul nostru. Timp liber sa exploram frumusetile locului, cu plaje imaculate marginite de palmieri inalti si ape de clestar, cu numeroase optiuni distractie. Vasul paraseste portul la ora 16.00. Noapte la bord / pensiune completa.
Ziua 12. MIAMI BEACH – SUN & FUN
Dupa micul dejun debarcare in portul Miami. Transfer la hotel si timp liber pentru vizite individuale, plaja, cumparaturi. Va asteapta inepuizabile optiuni de petrecere a timpului. Nu ratati o plimbare pe Ocean Ave sau o vizita in renumitul Art Deco District. Cazare Miami.
Ziua 13. MIAMI BEACH – KEY WEST
Mic dejun. Timp liber in Miami. Excursie optionala in Key West, marea atractie a Floridei, insula tropicala situata in extremitatea sudica, unde vom ajunge strabatand peisajele incantatoare peste zeci de insulite, viaducte si poduri. Cazare Miami.
Ziua 14. MIAMI BEACH
Mic dejun. Timp liber in Miami Beach pentru plaja, cumparaturi, vizite individuale si activitati facultative. Cazare.
Ziua 15. GOOD BYE AMERICA !
Mic dejun. Dimineata libera la Miami. Dupa-amiaza transfer la aeroport si imbarcare in zborul transatlantic cu destinatia Londra ( plecare ora 17.10 ). Noapte in avion.
Ziua 16. BUCURESTI
Sosire in Londra ora 06.20 si zbor in conexiune spre tara. Sosire in Bucuresti ora 14.35.

SERVICII INCLUSE:

● transport avion Bucuresti – New York, New York - Miami / Miami – Bucuresti;
● autocar / minibus modern pentru transferuri si tururi de oras;
● cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 4 nopti New York Manhattan, 3 nopti Miami Beach;
● 7 nopti in croaziera cu pensiune completa in Caraibe pe vasul Crown Princess 5*, in cabine duble interioare ( vezi supliment cabine exterioare );
● participarea la toate activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei ( piscina, spectacole, cabaret, discoteca, sala de fitness etc );
● vizitele comform programului cu ghid roman si ghizi locali pe durata circuitului ( in Los Angeles, Miami, New York );

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● asigurarea medicala;
● taxele de aeroport si securitate 295 €;
● taxa de viza SUA 130 USD, taxa de programare interviu 11 USD, ( se achita la Banca Transilvania );
● taxele portuare 120 €;
● excursiile optionale;
● bacsisurile de pe durata circuitului 25 € si de pe durata croazierei ( acestea se achita la sfarsitul croazierei la casieria vasului );
● bauturile pe vapor, masajul, salonul de cosmetica, alte servicii nementionate;
● supliment optional cabina exterioara pe vapor:
- 95 € (categorie standard, vederea poate fi partial obturata )
- 160 € ( categorie superioara )
- 230 € ( cabina exterioara cu balcon );
● alte servicii decat cele mentionate.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-09 - 13-Ian-102450

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS