Destinatii Europene

Revelion Mexic 2013

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2012 - 06/01/2013
Pret Total:
2390 € (217.27€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Descriere
Misterul vechilor civilizatii mesoamericane, plaje faimoase in intreaga lume, orase coloniale incantatoare, deserturi aride, lagune de mangrove, salbaticia padurilor tropicale, insule scaldate in soare, rauri cristaline, metropole cu ritm de viata trepidant, tequila, bucataria extraordinara, muzica bandelor mariachi si nu in ultimul rand ospitalitatea locuitorilor fac din Mexic una din cele mai populare destinatii de vacanta din lume vizitata de peste 20 de milioane de turisti anual.
Mexic este situat in America de Nord intre golful Mexic in est si Oceanul Pacific in vest. Se invecineaza la nord cu Statele Unite ale Americii si Guatemala, Belize si Marea Caraibelor la Sud. Istoria Mexicului se pierde in negura timpurilor, arheologii gasind dovezi ce atesta prezenta omului de peste 40.000 de ani in aceasta regiune. Imperiul Aztec ramane probabil cel mai cunoscut capitol din istoria acestei tari datorita razboiului dramatic cu conchistadorii condusi de Hernan Cortes, pierdut de azteci in 1521 cand a fost cucerita capitala Tenochtitlan resedinta regelui Moctezuma, un oras care la acea vreme i-a impresionat prin arhitectura si marimea sa pe cuceritorii spanioli.

TIP VACANTA: CIRCUIT HISTORY & BEACH 11 zile/ 9 nopti
PERIOADA: 27.12.2012-06.01.2013

Ziua 1, 27.12.2012: Sosire in CIUDAD DE MEXICO. Veti fi intampinati la aeroport de reprezentantii nostri locali care va vor acorda asistenta, apoi transfer la hotel (SIB). Una dintre cele mai vaste metropole, Ciudad de Mexico, este de asemenea si cel mai vechi centru urban din Emisfera Vestica, inca de pe vremea cand se numea Tenochtitlan.

Ziua 2, 28.12.2012: CIUDAD DE MEXICO (B). Dimineata, dupa micul dejun, veti face un tur de jumatate de zi al orasului Ciudad de Mexico, cunoscut de asemenea cu supranumele de Ciudad de los Palacios (Orasul palatelor), tur in care veti avea ocazia sa patrundeti in lumea plina de istorie si mister a civilizatiei care populeaza acest oras (SIB). Turul panoramic al orasului incepe in piata principala unde veti vizita cateva palate coloniale printre care Palacio Nacional, apoi Catedrala Metropolitana si alte cateva bijuterii arhitectonice si va veti plimba pe cateva din strazile principale.

Ziua 3, 29.12.2012: CIUDAD DE MEXICO – TEOTIHUACAN – CIUDAD DE MEXICO (B)
Dupa micul dejun veti pleca intr-o excursie (SIB) la situl arheologic Teotihuacan, unul dintre cele mai impresionante orase ale lumii stavechi situat la 50 km NE de orasul Ciudad de Mexico. Fondat inainte de aparitia crestinismului, acest urias centru urban a gazduit candva pana la 125 000 oameni si acoperea peste 20 km². A fost centrul civilizatiei din regiune pentru 500 ani, inainte de a fi distrus (posibil de catre proprii sai locuitori) si abandonat, in jurul anului 650 i.e.n. Ulterior, locatia a fost considerata a fi sacra de catre azteci, care credeau ca ar fi fost ridicata de uriasi.

Ziua 4, 30.12.2012: CIUDAD DE MEXICO –MERIDA (B). Dupa micul dejun vi se asigura transfer catre aeroport (SIB) pentru zborul catre Mérida.
In Mérida va va astepta reprezentantul nostru local care va va conduce la hotel (SIB). Construit in urma cu peste 450 de ani pe ruinele vechiului oras Mayas T’ho, Mérida este capitala sociala, economica si politica a Peninsulei Yucatán. Centrul orasului este dominat de uriasa piata centrala in trei cercuri. Principalul bulevard, Paseo Montejo, gazduieste impresionante constructii arhitectonice in stil european, dar si numeroase vestigii coloniale. Desi este un oras vibrant, cu o populatie de peste 700 000 de locuitori, Mérida pastreaza farmecul colonial facandu-i pe vizitatorii sai sa traiasca experienta unei calatorii in acele timpuri.

Ziua 5, 31.12.2012: MERIDA – UXMAL – KABAH – MERIDA (B, L). Astazi, dupa micul dejun, veti explora vestigiile mayase de la Uxmal si Kabah (SIB). Uxmal inseamna construit de trei ori in limba mayasa, dar daca numele ramane un mister, frumusetea sa nu. Este unul dintre cele mai bine restaurate si pastrate vestigii mayase din Peninsula Yucatan si cu siguranta unul din cele mai frumoase.

Ziua 6, 01.01.2013: MERIDA – CHICHEN ITZA – CANCUN (B, L, D). Astazi veti parasi Merida pentru a va indrepta catre Chichen Itza, (SIB) orasul mayas care, intre anii 700 si 1200, a fost capitala politica, economica si culturala a regiunii. Veti vizita aici si faimoasa piramida construita acum peste 1500 de ani cunoscuta sub numele de El Castillo.

Ziua 7-9, 02-04.01.2013: CANCUN (AI). Veti petrece aceste zile relaxante pe insoritele plaje din Riviera Maya, bucurandu-va de atmosfera tipic mexicana. Puteti explora vestigiile mayase din siturile arheologice de la Tulum si Cobá, pesterile mayase de la Aktun Chen, puteti vizita satul pescaresc din aya del Carmen, un adevarat rai ecoturistic cu plajele sale retrase. Puteti face excursii la Akumal, tinutul testoaselor, cu rauri si pesteri subterane sarctematic Xcaret, unde veti afla mai multe despre cultura mexicana si istoria civilizatiei Maya.

Ziua 10, 05.01.2013: Plecare din CANCUN (B). Astazi vi se asigura transfer la aeroportul din Cancun pentru zborul spre casa (SIB).

Ziua 11, 06.01.2013: Sosire in BUCURESTI. Astazi veti debarca pe aeroportul din Bucuresti si va veti prelua bagajele.

SERVICII INCLUSE:
Biletul de avion pentru zborul international: Bucuresti - Ciudad de Mexico - Bucuresti; Bilete de avion pentru zboruri interne: Ciudad de Mexico – Merida; Cancun - Ciudad de Mexico; Taxe de aeroport pentru zborurile interne si internationale; Cazare 9 nopti la hotelurile mentionate, in tipurile de camera specificate; Mesele mentionate in program; Transferurile si tururile dupa cum sunt mentionate in program: Transfer aeroport-hotel-aeroport in Ciudad de Mexico (SIB); Tur de oras de jumatate de zi Ciudad de Mexico si Muzeul de Antropologie (SIB); Excursie de o zi la Teotihuacan si Bazilica Guadelupe (SIB); Transfer aeroport - hotel Merida (SIB); Tur de o zi vestigiile maya Uxmal si Kabah, cu pranz inclus (SIB); Tur vestigiile mayase de la Chichen Itza cu transfer la Cancun si pranz inclus (SIB); Transfer hotel-aeroport Cancun (SIB); Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program; Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu autocar, dotat cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza; Taxele de serviciu si taxele locale; Serviciu telefonic de urgente 24/7; Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie; Consultanta medicala.

SERVICII SUPLIMENTARE:
Early check in, late check out; Cina festiva de Revelion; Excursiile optionale; Mesele nespecificate in program; pentru pranz si cina nu sunt incluse bauturile; Produse din minibar; Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc; Tips & Gratuities; Asigurarea medicala;







Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
27-Dec-12 - 06-Ian-13-2390--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " iLandscape Travel"

Total Oferte de Turism (8)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: iLandscape Travel