Destinatii Europene

Revelion Lisabona 2009

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2008 - 04/01/2009
Pret Total:
760 € (108.57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

REVELION LISABONA 2009 Perioada:29 Decembrie 2008 - 04 Ianuarie 2009

Durata:7 zile/6 nopti

Program:

Ziua 1 (29 Dec) Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 04:00. Plecare spre Lisabona, cu schimbrea cursei la Amsterdam – compania KLM. Sosire in Lisabona la ora 14:20. Transfer si cazare la Hotel Tiara Park Atlantic 5*.

Ziua 2 (30 Dec) Mic dejun. Tur de ½ de zi Lisabona, oras considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa. Se vor trece in revista: Torre de Belem - o adevarata bijuterie a artei manueline, Padrao dos Descobrimentos - monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei si Praca do Comercio, cea mai mare si mai frumoasa piata din Lisabona. In continuare, se viziteaza Muzeul Calestilor Regale care adaposteste una dintre cele mai valoroase colectii din Europa. Trecem apoi raul Tagus si putem observa statuia Christo Rei si continuam cu o scurta plimbare prin cartierul Alfama. Dupa amiaza timp liber. Cazare.

Ziua 3 (31 Dec) Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama. Optional, vizita a fortaretei Sao Jorge, de unde poate fi vazuta intreaga panorama a orasului. Seara, optional, cina festiva la restaurantul hotelului sau restaurant local. Dupa cina, participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfasura in Praca do Comercio. LA MULTI ANI 2009!

Ziua 4(01 Ian) Mic dejun. Timp liber. Cazare.

Ziua 5(02 Ian) Mic dejun. Excursie optionala la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia debuteaza cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza orasul Alcobaca a carui manastire se inscrie in patrimonial UNESCO - fondata in 1153 ca dar al Regelul Afonso Henriques catre Bernard de Clairvaux. In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 70 EURO/ pers). Cazare.

Ziua 6(03 Ian) Mic dejun. Excursie optionala de ½ de zi (4 ore) la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice, Sintra a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vor putea fi vizitate: Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 55 EURO/ pers). Cazare.

Ziua 7(04 Ian) Dimineata devreme vom avea transferul la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare cursa Bucuresti cu schimbarea cursei la Amsterdam. Sosire in Bucuresti la ora 16:45.

PRET/ persoana: 690 EURO + 290 LEI (loc in camera dubla)
Supliment camera Single: 295 Euro
Reducere a treia persoana in camera DBL (pat suplimentar, la cerere): 20 EURO
*Oferta este valabila pentru grup minim: 30 persoane

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Paralela 45"

Total Oferte de Turism (13)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Paralela 45