Destinatii Europene

Revelion Paralia Katerini Early Booking

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
03/07/2015 - 28/12/2015
Pret Total:
199 € (39.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

REVELION GRECIA 2016
RIVIERA OLIMPULUI
28.12.2015 – 02.01.2016

EARLY BOOKING 30%
PANA LA 31.10.2015
PARALIA KATERINI’ S - HOTEL AKTI MUSSON 3*+

BONUS – 5 EXCURSII IN VALOARE TOTALA DE 150 EURO !!!

28.12.2015- Luni – Plecare din urmatoarele orase : Oradea, Arad , Cluj, Turda, Tg Mures, Aiud, Alba Iulia, Sebes, Deva, Sibiu, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Bucuresti
29.12.2015 - Marti - BONUS - Tur de oras Salonic - panoramic si pietonal
30.12.2015 - Miercuri - BONUS - Excursie la Manastirile de la Meteora si Schitul Sf Paraschevi din Valea Tembi (08.00 - 18.00)
31.12.2015 - Joi - BONUS - Excursie la Katerini si Manastirea Sf Efrem Sirul din Kontariotissa (09.00 - 15.00)
LA MULTI ANI 2015! - BONUS - Petrecere Revelion si cina festiva (aperitiv, fel principal, fructe, desert, vin, apa, racoritoare, cafea, sampanie- o sticla la 2 persoane), program de muzica si dans
01.01.2016 - Vineri – Mic dejun tarziu – 09.30 – 11.00. BONUS - Excursie la Muntele Olimp si Manastirea Sf Dionisie al Olimpului (11.00 – 17.00)
02.01.2016 – Sambata- Plecare spre Romania - BONUS – Excursie la Manastirea Souroti, la Moastele Sf Paisie Aghioritul

Oferta include : 4 nopti cazare (loc in camera dubla) , demipensiune, transport Romania-Grecia- Romania cu autocarul, asistenta turistica in limba romana

Tariful nu include: asigurarea medicala (cu posibilitatea incheierii la agentie), biletele de intrare la obiectivele turistice vizitate (muzee, manastiri), alte cheltuieli personale

Reduceri :
Copii 0-5.9 ani in camera cu 2 adulti: reducere 100%
Copii 6-13.9 ani in camera cu 2 adulti: reducere 40 EURO
Al 3-lea si al 4-lea adult in camera tripla sau qpl - reducere de 10 EUR/adult.
Transport individual - se scad 30 EUR/pers din tariful promotional

Descriere hotel :
Localizare: Hotelul este situat in Paralia, cea mai mare statiune a Rivierei Olimpice, la o distanta de numai 70 m de plaja .
Camere: Hotelul are camere de 2, 3 persoane si 2 suite pentru 4 persoane, bar, restaurant, terasa . Camerele sunt dotate cu frigider, seif (contra cost), TV-plasma, acces internet, A/C (contra cost) , balcon şi baie cu uscător de păr .
Dotarea hotelului : restaurant, cafenea, ascensor si receptie.

INFORMATII IMPORTANTE
-In cazul transportului cu autocarul, se accepta un bagaj de max. 20 kg/pers in cala si max. 5 kg bagaj de mana in autocar.
-In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oras aflat in oferta atasata, agentia isi rezerva dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative in vigoare) pana la punctul de imbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oras de pe ruta autocarului)
-Nerealizarea programului turistic, sau realizarea defectuoasa din vina unor turisti, nu atrage raspunderea agentiei
-Turistii beneficiaza de asistenta turistica in statiunile din Grecia la agentia locala partenera.
-Agentia nu raspunde in cazul in care autoritatile de trecere a frontierei nu permit trecerea frontierei de catre anumiti turisti, din motive individuale.
- Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana sunt obligati sa se informeze asupra regimului vizelor si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara de destinatie si tarile de transit.
-Turistii vor calatori in Grecia cu carte de identitate sau pasaport valabil , minorii sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport.Minorii neinsotiti de ambii parinti vor avea asupra lor declaratie notariala data de parintele/parintii lipsa in favoarea majorului insotitor ; majorul insotitor trebuie sa aiba cazierul judiciar de la politie asupra lui. Mai multe detalii pe www.politiadefrontiera.ro) .
-Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul inchiat cu agentia.Pentru a preintampina eventualele neplaceri va recomandam incheierea asigurarii storno odata cu incheierea contratului la agentie.
-Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare, sau orice alte nemultumiri legate de desfasurarea programului, se vor face in timp util,direct la agentia partenera locala; datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si detaliile de organizare vor fi furnizate de catre agentia locala partenera.
-Orele de imbarcare si locul de intalnire vor fi comunicate turistilor cu o zi inaintea plecarii
-Asezarea in autocar va fi realizata in ordinea inscrierii turistilor in agentie.

Pentru detalii si rezervari:
Claudia Lambă,
Senior Travel Agent
Agenţia de turism Tramp Travel

Bucuresti, Åžos.Åžtefan Cel Mare,nr.31
Tel 0786 363 144 / 021 2100300
Email:bucuresti@tramptravel.ro

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: TRAMP TRAVEL HOLIDAYS