Destinatii Europene

Revelion in Republica Dominicana si Cuba

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
07/11/2011 - 11/01/2012
Pret Total:
2130 € (163.85€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Cuba,Rep Dominicana din America
de la 1150 USD America 13 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667
Orase Vizitate: VARADERO-Havana-Punta Cana,

Ziua 1 - 30.12.2011: Bucuresti – Punta Cana
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda la ora 05:30 (la ghiseul de imbarcare al companiei Air France). Plecam spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1089 (07:00 / 09:10) si mai departe spre Punta Cana cu zborul AF 3540 (13:50 / 18:05). Dupa sosire, avem intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotelul Occidental Grand Flamenco Punta Cana 4 (sau similar). Cina si cazare la hotel in regim all inclusive (pentru toata perioada petrecuta in Punta Cana).
Ziua 2 - 31.12.2011: Punta Cana
Mic dejun, urmat de o reuniune de informare asupra facilitatilor hotelului si a excursiilor optionale. Ne putem bucura in continuare de plaja, de facilitatile hotelului sau sa optam pentru un transfer catre Palma Real Shopping Center sau San Juan Shopping Mall, pentru ultimile cumparaturi ale anului. Cina speciala de Revelion la restaurantul hotelului, cu muzica si multa buna dispozitie. In acest peisaj tropical, intr-o atmosfera de neuitat, ne vom ura La Multi Ani 2012!
Ziua 3 - 01.01.2012: Punta Cana
Zi libera dedicata relaxarii, plajei sau optional, excursie la Festivalul Caraibian cu inot cu rechinii somnorosi, sau la Manati Park, cunoscut parc tematic situat in apropierea statiunii Punta Cana, una dintre cele mai frumoase experiente ale acestei destinatii exotice. Aici vom putea inota cu delfinii sau vom putea viziona mini spectacole cu papagali, lei de mare, delfini si ne vom putea plimba in voie prin frumosul parc ecologic cu gradini de orhidee, pasari si plante tropicale.
Ziua 4 - 02.01.2012: Punta Cana – Altos De Chavon – Insula Saona – Punta Cana
Zi libera dedicata relaxarii, plajei sau posibilitate de excursie optionala de o zi, la Altos de Chavon si Saona Island. Vizitam mai intai un faimos sat de artizani, Altos de Chavon, o reconstructie fidela a unui sat mediteranean de pescari din sec. al XVII- lea Este situat pe cursul raului Chavon, locul de filmare a unor filme celebre precum Apocalipsa, Rambo si King Kong. Romantismul locului, imbinat cu nuantele exotice, ne vor cuceri definitiv, astfel incat cu greu, vom parasi acest loc minunat. Excursia continua cu imbarcarea in salupe rapide pentru o alta experienta de neuitat: inot intr-o piscina naturala situata in mijlocul oceanului, loc in care toata lumea poate cobori din salupe pentru a admira stelele de mare. Cu aceleasi salupe rapide se merge spre Insula Saona, o perla a Caraibelor, cu ape de culoare turcoaz si plaje acoperite cu nisip alb, un alt colt de rai al Republicii Dominicane si totodata habitatul catorva specii de pasari exotice si broaste testoase pe cale de disparitie. Aici vom avea ocazia de a ne bucura de cateva ore binemeritate de repaus idilic, de un barbeque servit pe plaja si “asezonat” cu muzica si dansuri specifice locului. Drumul de intoarcere catre tarm se va face cu un Catamaran, pe puntea caruia vom putea dansa nestingheriti pe ritmuri de merengue sau bachata.
Ziua 5 - 03.01.2012: Punta Cana – Santo Domingo
Dimineata este dedicata plajei, relaxarii sau altor activitati optionale. Dupa pranz, in jurul orei 15:00, vom parasi frumoasa statiune Punta Cana pentru a ne indrepta catre capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo. Cina si cazare la hotelul Santo Domingo 4 (sau similar).
Ziua 6 - 04.01.2012: Santo Domingo
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Santo Domingo, cel mai vechi din “lumea noua”, ce pastreaza inca vie amintirea inceputurilor coloniale din timpul lui Cristofor Columb. Se va trece atat prin partea noua a orasului, port modern plin de restaurante si magazine, cat si prin partea veche (istorica) a orasului, unde vom vizita Catedrala Santa Maria La Menorsi, care dateaza inca din anul 1540 si Muzeul Alcazar de Colon. Timp liber pentru pranz (nu este inclus) dupa care vom merge la shopping la magnificul Blue Mall. Va recomandam sa nu ratati bijuteriile din piatra albastra numita larimar, piatra semipretioasa rara, care se gaseste numai in Republica Dominicana, bijuteriile din chihlimbar – renumit aici pentru transluciditatea sa, trabucuri, romul dominican si nu in ultimul rand, bautura specifica Mama Juana. Cina specifica la restaurantul El Conuco, cu un mini spectacol de merengue.
Ziua 7 - 05.01.2012: Santo Domingo – Havana
Mic dejun. Transfer la aeroport si plecare spre Havana cu zborul companiei Cubana de Aviacion CU 201 (13:35/15:00). Intalnire cu reprezentantul local care ne va insoti in timpul transferului catre hotel. Cocktail de bun sosit, cina si cazare la hotelul Parque Central 5 (sau similar). Pentru a ne familiariza cu noile ritmuri de samba care au facut Cuba faimoasa, putem participa optional la renumitul spectacol “Tropicana Show”.
Ziua 8 - 06.01.2012: Havana
Mic dejun. Zi (cu pranz inclus in orasul colonial) dedicata descoperirii Havanei supranumita capitala contrastelor, unde vechiul si noul se impletesc intr-un frumos tango arhitectural. Tur panoramic care include vechea Havana, intrata in patrimoniu UNESCO din anul 1982 si unde peste tot percepem urma pasilor lui Hemingway (La Bodeguita del Medio, etc.). Vom vizita Muzeul Capitanilor Generali, Piata Catedralei, Piata Veche, Targul Mestesugarilor, Fundatia Havana Club (cu degustare), Capitoliul, Piata Revolutiei si o fabrica de tigarete unde vom putea vedea procedeul confectionarii celor mai rafinate si aromate tigarete si trabucuri.
Ziua 9 - 07.01.2012: Havana – Varadero
Mic dejun. Vom pleca spre celebra statiune cubaneza Varadero, trecand pe langa somptuasa resedinta a faimosului posesor a premiului Nobel pentru literatura, Finca Vigia, construita in 1887, care astazi adaposteste Muzeul Ernest Hemingway. Sosire la Varadero, cocktail de primire, reuniune de informare in ceea ce priveste programul pentru urmatoarele zile. Cazare in regim all inclusive (pentru toata perioada petrecuta in Varadero) la hotelul Melia Varadero 5 (sau similar).
Ziua 10 - 08.01.2012: Varadero
Timp liber la dispozitie pentru activitati optionale sau plaja la hotel. Cazare si masa in regim all inclusive.
Ziua 11 - 09.01.2012: Varadero
Timp liber la dispozitie pentru activitati optionale sau plaja la hotel. Cazare si masa in regim all inclusive.
Ziua 12 - 10.01.2012: Varadero – Havana – Paris
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pana la transferul la aeroportul din Havana pentru plecarea catre Paris cu zborul companiei Air France, AF 3539 (20:20 / 11:05).
Ziua 13 - 11.01.2012: Paris – Bucuresti
Sosire la Paris la ora 11:05. Imbarcare pentru zborul cu AF 2488 (15:25 / 19:15) catre Bucuresti.

Obiective turistice:

Muzeul Capitanilor Generali, Piata Catedralei, Piata Veche, Targul Mestesugarilor, Fundatia Havana Club (cu degustare), Capitoliul, Piata Revolutiei si o fabrica de tigarete unde vom putea vedea procedeul confectionarii celor mai rafinate si aromate tigarete si trabucuri.

Durata: 13 zile | Transport: Avion

Plecari Camera dubla
30.Dec.2011
1150 USD + 2130 EUR

Orase plecare:
Bucuresti /

Servicii incluse:
Transport cu avionul pe rutele Bucuresti - Paris - Punta Cana, Santo Domingo - Havana, Havana - Paris - Bucuresti
Transport local cu autocar / minibus dotate cu aer conditionat
6 nopti cazare in Republica Dominicana in hoteluri de 4
5 nopti cazare in Cuba in hoteluri de 5
Demipensiune sau all inclusive conform programului
Transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
Ghizi locali
Conducator de grup roman
Asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

Servicii neincluse:
Taxele de aeroport: 495 euro/pers pentru zborurile Air France si Cubana de Aviacion; se platesc o data cu excursia si pot suferi modificari pana la data plecarii; se admite un singur bagaj de cala de maximum 20 kg/pers.
Taxa de viza pentru Cuba: 30 euro (se achita la agentie)
Taxe de iesire de pe aeroporturi; in acest moment se aplica o taxa de iesire din Cuba de 30 euro/pers (se plateste la fata locului)
Cina festiva de Revelion obligatoriu (100 usd / pers- echivalent a 73 euro)
Cartea turistica pentru intrarea/iesirea in/din Republica Dominicana: 30 usd/pers. (se plateste la fata locului)
Alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
Bacsisuri: 40 euro/pers., pentru ghizi si soferi (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
Asigurarea medicala obligatorie; la intrarea in Cuba se prezinta asigurarea medicala
Asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)
Excursiile optionale (tarifele sunt valabile pentru un numar de 15 participanti):
Festivalul Caraibian: aprox. 90 usd/ pers.
Manati Park: aprox. 40 usd / pers.
Altos de Chavon si Saona Island:
aprox. 105 usd/pers.
Spectacol `Tropicana Show`: aprox. 90 usd/pers.

Rezerva acum online
www.terrasejur.ro
Straut Bogdan 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA