Destinatii Europene

Revelion Hong Kong:27.12.10-04.01.11, avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2010 - 04/01/2011
Pret Total:
1285 € (142.78€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 (27 dec): BUCURESTI – PARIS – HONG KONG
Intalnire la aeroportul OTOPENI – terminal Plecari cu insotitorul de grup la ora 13:30 pentru imbarcare pe cursa companiei AIR FRANCE cu destinatia Hong Kong (cu schimbarea cursei la Paris).

Ziua 2 (28 dec): HONG KONG
Sosire in Hong Kong la ora locala 18:05. Transfer si cazare la Hotel Empire Causeway Bay 4*, situat in partea insulara a Hong Kongului, in Golful Causeway, la mica distanta e zonele comerciale. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar.

Ziua 3 (29 dec): TURUL INSULEI HONG KONG
Mic dejun. Tur de jumatate de zi al insulei Hong Kong: Varful Victoria, muntele de unde avem panorame deosebite asupra orasului si a golfului; portul Aberdeen, denumit astfel de scotienii care au colonizat Hong Kongul, port cu numeroase restaurante plutitoare si o comunitate ce locuieste pe barci; Piata Stanley (Chek Chue) si Golful Repulse, cu nisip fin si ape clare, unde se pot vedea statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau. Dupa amiaza va fi libera pentru vizite individuale.

Ziua 4 (30 ian): EXCURSIE LA MACAO (optionala)
Mic dejun. Azi avem timp sa descoperim orasul pe cont propriu. Optional: excursie de o zi la Macao, pensinsula indelung locuita si administrata de portughezi, zona al carei nume provine de la templul Ma Kwok. Pret informativ: 100 euro/persoana, minim 25 platitori. Cazare.

Ziua 5 (31 dec): LA MULTI ANI!
Mic dejun. Optional excursie la Ocean Park, cel mai mare complex acvatic din Asia, in suprafata totala de 870.000 mp. Pret informativ: 40 euro/persoana, minim 20 platitori. Seara participare optionala la masa de Revelion (la restaurantul hotelului sau la cel mai cunoscut restaurant din insula, restaurantul rotativ R66).

Ziua 6 (01 ian): HONG KONG
Mic dejun. Zi libera. Optional, excursie de o zi la parcul de distractii Disneyland, ce continua traditia parcurilor clasice marca Disney, cu atractii specifice (pret informativ: 80 euro/persoana, minim 25 platitori). Cazare.

Ziua 7 (02 ian): LANTAU
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi. Optional excursie de o zi la Lantau, una dintre insulele care au cunoscut o dezvoltare absolut spectaculoasa, reusind in acelasi timp sa pastreze intact un paradis rural cu plaje salbatice, sate izolate de pescari si manastiri. Excursia are pranz inclus. Cazare.

Ziua 8 (03 ian): HONG KONG
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi.

Ziua 9 (04 ian): HONG KONG – PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la ora 08:00 la aeroport, pentru imbarcare pe cursa companiei AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Schimbarea cursei la Paris. Sosire la Bucuresti la ora locala 22:45.

PRET/PERSOANA: 1285 EURO - loc in camera dubla
Supliment camera single: 385 EURO
Grup minim: 25 persoane. Pentru grup mai mic pretul excursiei se recalculeaza.


SERVICII INCLUSE:
 transport avion cu compania AIR FRANCE Bucuresti – Paris – Hong Kong si retur
 7 nopti cazare cu mic dejun in Hong Kong la Hotel Empire Causeway Bay 4*
 transfer aeroport - hotel - aeroport
 tur de oras cu ghid local
 insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 taxele de aeroport si securitate – 355 EURO, pot fi modificate de compania aeriana
 cina festiva de Revelion la Restaurantul R66 www.r66.com.hk, singurul restaurant rotitor din insula, situat la nivelul 62 al uneia dintre cele mai cunoscute si inalte cladiri din oras – pret informativ 120 EURO, inclusiv transferul hotel-restaurant-hotel (informatii despre posibilitatea organizarii cinei festive la hotel vor fi comunicate in luna octombrie)
 asigurarea medicala
 asigurarea storno - optionala, 2% din valooarea pachetului, se incheie la semnarea Contractului cu Turistul


ORAR DE ZBOR (ore locale):
27 decembrie: Bucuresti 15:20 – Paris 17:30 / 23:20 – Hong Kong 18:05 a doua zi (28 decembrie)
04 ianuarie: Hong Kong 10:40 – Paris 17:00 / 18:55 – Bucuresti 22:45

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-10 - 04-Ian-111285

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • PREZENTAREA HOTELULUI EMPIRE CAUSEWAY BAY 4*
  • Hotelul Empire Causeway Bay, fiind opera unui celebru arhitect japonez, imbraca o eleganta orientala sofisticata. Este un exemplu de ospitalitate si eleganta in randul hotelurilor noi de 4 stele din partea insulara a Hong Kongului. Amplasarea sa in Golful Causeway, la o scurta plimbare de zonele comerciale, precum si privelistea pe care o ofera majoritatea camerelor sunt doar cateva din punctele tari ale acestui hotel. Hotelul dispune de 280 camere de dimensiuni medii (construite in conformitate cu standardele din Hong Kong), toate mobilate elegant, pe gustul si necesitatea diversilor oameni de afaceri care il viziteaza. Facilitati: acces Internet, LCD, seif, bar, centru de afaceri, restaurant, cafenea, lobby lounge, centru de fitness, spa, piscina. Restaurantul hotelului ofera o desfatare atat pentu ochi dar si pentru celelalte simturi pentru ca este o oaza de relaxare, cu o atmosfera foarte placuta si preparate cu specific internationa

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " APOLLONIA TRAVEL"

Total Oferte de Turism (22)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: APOLLONIA TRAVEL