Destinatii Europene

Revelion Exotic Thailanda - Pattaya-1

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2009 - 07/01/2010
Pret Total:
1349 € (122.64€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

28 – 29 decembrie Bucuresti – Istanbul – Bangkok
Intalnire in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 17:25, cu reprezentantul Interra Travel pentru imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK1446 cu destinatia Bangkok via Istanbul. Decolare la ora 19:25 si aterizare in Istanbul la ora 20:45. Imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK60 cu destinatia Bangkok. Decolare la ora 23:40 si aterizare in Bangkok la ora 13:40 in data de 29 decembrie. Transfer la hotel. Cazare hotel Pullman Bangkok King Power 5***** (camera superior). Detalii hotel: www.pullmanbangkokkingpower.com . Hotelul este localizat in complexul King Power aproape de King Power Duty Free Mall – cea mai noua atractie de shopping. Timp liber la dispozitie si relaxare la piscina hotelului si program de cumparaturi la Malul Duty Free.

30 Decembrie Bangkok – Thonburi - Pattaya
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita THONBURI – Vechiul oras, acum partea vestica a Bangkokului situata pe partea dreapta a raului Chao Phya. Datorita numeroaselor canale, aidoma celor din Venetia, Bangkokul a primit supranumele de ”Venetia Orientului”. Vom face o croaziera de a lungul canalelor cu o priveliste deosebit de pitoreasca asupra Bangkokului. Vom vizita Barjele Regale si Templul Apusului. Excursia continua catre Pattaya, cu vizita la Gradina zoologica de tigri Sriracha si cea mai mare Ferma de Crocodili din lume. Veti lua parte la un show spectaculos cu tigri, crocodili si multe alte atractii in cadrul Circului. Spectacolul se bucura de peste 1.500 de vizitatori pe reprezentatie. Ne continuam drumul spre Pattaya – una dintre cele mai reprezentative statiuni din Thailanda. Cazare hotel HOLIDAY INN PATTAYA 4****superior, hotel NOU deschis in octombrie 2009. Cazare in camere cu vedere la ocean (Ocean view room). www.holidayinn.com

31 Decembrie Pattaya LA MULTI ANI! 2010
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plaja in Pattaya. Seara, optional, va invitam la Cina festiva de Revelion cu spectacol, muzica live si dans. Cina de revelion va avea loc la hotelul Amari Orchid. Tarif: 176 Euro/persoana (se rezerva din tara). Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4****superior, camere cu vedere la ocean.

01 Ianuarie Pattaya – Gradinile Tropicale NONGNOOCH & Alcazar Show
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, excursie de jumatate de zi la Gradina Tropicala Nong Nooch (13:30 – 17:00). La doar 20 de minute de Pattaya, in noua statiune Nong Nooch Village asezata pe intinse coline inverzite, avand o priveliste uimitoare asupra plajei din Pattaya, veti intra intr-un colt de Rai. Aici timpul se opreste in loc printre livezi si lacuri, intr-un parc natural. Veti lua parte la un spectacol cu elefanti, dansuri tailandeze, box tailandez si lupte cu spada. Intoarcere in Pattaya. Seara, optional, Spectacol la Alcazar (20:30 – 22:45, locuri V.I.P). Fiecare minut petrecut la Alcazar este o incantare! Pe scena, actorii profesionisti dau nastere unor personaje mirifice prin cantece si povesti de dragoste si aventura, sustinute de un show fantastic de sunet si lumina. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4****superior, camere cu vedere la ocean.

02 ianuarie Pattaya – Insula de Corali
Mic dejun. BONUS! Excursie de o zi la Insula de Coral cu pranz inclus (09:00 – 17:00). Navigare cu barca de-a lungul golfului catre insula de Coral – Koh Lan. Timp liber la dispozitie pe insula pentru inot, snorkeling, sau pur si simplu relaxare pe plaja sub soarele tropical. Dupa un delicios buffet la pranz, ne imbarcam in vapoare cu podeaua din sticla pentru a vedea minunatele formatiuni de corali din jurul insulei. Intoarcere in golful Pattaya tarziu in dupa amiaza. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4****superior, camere cu vedere la ocean.

03 ianuarie Pattaya – Satul Elefantilor
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, Excursie de jumatate de zi la Satul Elefantilor (13:30 – 17:15). O ocazie unica de a vedea aceste magnifice creaturi in actiune. In prezent, in Tailanda elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. In Tailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. In “Kraal” se organizeaza demonstratii insotite de comentarii detaliate despre capturarea, imblanzirea si dresarea elefantilor salbatici. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4****superior, camere cu vedere la ocean.

04 ianuarie Pattaya – Bangkok
Mic dejun. La ora 08:00 transfer de la Pattaya la Bangkok. In prima parte a zilei vom face un Tur de oras Bangkok: CITY & TEMPLES, cu vizitarea a trei dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimit care contine faimoasa statuie Budha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv si Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Budha la inchinaciune. Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita este Marele Palat – Grand Palace, fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala tronului, Sala incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Budha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Budha din Thailanda. Transfer la hotel Pullman Bangkok King Power 5***** (camera superior). Timp liber la dispozitie. Seara, la ora 19:00 transfer pentru Vizitarea Pietei de noapte Patpong una dintre cele mai vibrante si mai colorate zone ale orasului. Patpong se intinde pe cateva strazi, intre bulevardele Silom si Suriwong, oferind vizitatorilor cea mai renumita si populara piata de noapte, multe magazine bune, restaurante, dar si o viata de noapte energica si zgomotoasa. Patpong va fi cu siguranta unul din locurile unde veti petrece foarte mult timp. Cazare hotel Pullman Bangkok King Power 5***** (camera superior).

05 ianuarie Bangkok - Piata plutitoare din Damnoen
Mic dejun la hotel. Recomandarea noastra! Optional, excursie de o zi la Piata Plutitoare din Damnoen, cu pranz inclus (07:30 – 18:00). Acest tur de un interes aparte va poarta prin zona rurala a pietei plutitoare din Damnoen Saduak, situat la aprox. 100 Km de Bangkok. Turul include vizita la Nakorn Pathom, locul celui mai inalt sanctuar din Tailanda, denumit “Phra Pathom Chedi” care este in acelasi timp si cea mai mare pagoda din Sudestul Asiei. Pranzul va fi servit in celebra statiune rurala Rose Garden. Dupa pranz, veti lua parte la un spectacol traditional tailandez avand astfel posibilitatea de a cunoaste viata de zi cu zi a Tailandei. Veti fi martorii unui ceremonial de acceptare in randul calugarilor, dansuri clasice Fawn Leb (Dansul unghiilor), box tailandez, dans traditional Hilltribe, lupte cu spada, lupte de cocosi, elefanti la lucru si dansuri populare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Pullman Bangkok 5***** (camera superioara).

06 ianuarie Bangkok – Ayuthaya, zborul catre casa
Mic dejun. Program de shopping la King Power Duty Free Mall – situat langa hotel. Optional, excursie de 1 zi la Ayuthaya cu pranz inclus. Una dintre atractiile catre nu trebuiesc ratate in timpul sederii in Bangkok este Ayuthaya – fosta capitala a Siamului situata la 90km nord de Bangkok. Aici se pot admira templele: Wat Mongkol Borpith cu una dintre cele mai mari statui din bronz a lui Budha, Wat Phra Srisanpetch si Wat Yai Chai Mogkol. Excursia continua cu o croaziera catre Bang-Pa-In unde se viziteaza fosta Resedinta de Vara a Regilor. Pranzul se va servi in timpul turului. Intoarcere in Bangkok. Seara, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK61 cu destinatia Istanbul.

07 ianuarie Bucuresti
Sosire in Istanbul la ora 05:30 si imbarcare pe cursa TK1443 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 08:30 si aterizare in Bucuresti la ora 09:55. Sfarsitul pachetului de servicii.

OFERTA SPECIALA: 1.349 EURO / persoana in camera dubla
Supliment SGL: 339 Euro/pers
Servicii Incluse:
- Bilet de avion compania Turkish Airlines Bucuresti – Bangkok – Bucuresti via Istanbul
- 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Pullman King Power Bangkok 5*****
- 5 nopti cazare cu mic dejun Hotel Holiday Inn Pattaya 4****superior, camere cu vedere la ocean
Holiday Inn Pattaya este un hotel NOU, deschis in octombrie 2009
- Excursie la Thonburi – vechiul oras, partea vestica a Bangkokului
- Vizita la Gradina zoologica de tigri Sriracha si cea mai mare Ferma de Crocodili din lume
- Excursie de 1 zi la Insula de Coral cu pranz inclus
- Tur de oras Bangkok City & Temples: Wat Trimit, Wat Po & Grand palace
- Vizitarea Pietei de noapte Patpong din Bangkok
- Biletele de intrare la obiectivele din program
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport
- Transport cu autocar local pe toata durata excursiei
- Ghizi locali
- Insotitor de grup (ghid roman) pe toata durata excursiei

Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport & combustibil in valoare de: aprox. 250 Eur (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
- Taxa de viza + taxa procesare documente: 25 Euro + 10 Euro
- Asigurarea medicala de calatorie
- Bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita insotitorului de grup)

CINA FESTIVA DE REVELION LA HOTELUL AMARI ORCHID: 176 Euro/persoana

HOTEL HOLIDAY INN PATTAYA 4****superior www.holidayinn.com
Este ideal localizat, intr-o zona linistita din Pattaya in prima linie de la plaja. Recent deschis in octombrie 2009, hotelul dispune de toate facilitatile unui hotel de lux: doua piscine exterioare, Tea Tree Spa, restaurante, Havana Bar, sala de fitness, etc. Camere „Ocean rooms” sunt cu vedere la ocean cu o deosebita priveliste asupra golfului Pattaya si au balcon propriu.

HOTEL PULLMAN BANGKOK KINGPOWER 5***** www.pullmanbangkokkingpower.com
Hotelul este localizat in complexu

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Dec-09 - 07-Ian-101349

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " EDEN TOUR INTL"

Total Oferte de Turism (25)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: EDEN TOUR INTL