Destinatii Europene

Revelion Dubai

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2010 - 05/01/2011
Pret Total:
1340 € (148.89€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • ecoturism
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Perioade: 28 decembrie 2010/05 ianuarie 2011; 30 decembrie 2010/ 07 ianuarie 2011



Pret: 1340 EURO/PERS loc in camera dubla


Servicii incluse:
-transport avion cursa directa TAROM Bucuresti - Dubai si retur
-8 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Renaissance 5 stele (lant MARRIOTT) transfer aeroport - hotel - aeroport
-tur de oras cu ghid local
-insotitor roman de grup


Servicii neincluse:
-taxa de viza si procesare acte - 80 EURO (in regim normal)
-taxele de aeroport – 125 EURO
-cina de Revelion (obligatorie) – 145 EURO
-asigurarea medicala
-asigurare storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de prestare servicii)


PROGRAMUL EXCURSIEI:
Ziua 1: Intalnire la aeroportul OTOPENI – terminal Plecari cu reprezentantul agentiei la ora 18:30 pentru imbarcare pe cursa directa TAROM cu destinatia Dubai. Sosire la Dubai in cursul noptii, la ora locala 03:30. Transfer la hotel Renaissance 5* si cazare.
Ziua 2: Mic dejun. La ora 11:00 plecare in tur de oras de jumatate de zi (moscheea Jumeirah - exterior, muzeul din fortul Al Fahidi - intrare, bazarul de aur si renumitele centre comerciale). Seara, cina festiva de Revelion - preparate reci & calde si bauturi incluse (cina de Revelion va avea loc astfel: in ziua 2 pentru plecarea din 28 decembrie si in ziua 4 pentru plecarea din 30 decembrie).Cazare.
Ziua 3: Mic dejun bufet. Timp liber pentru plaja sau cumparaturi (cea mai apropiata plaja amenajata este Mamzar Park, situata la cca 7-8 minute de mers cu masina – intrare cca 1,5 USD/persoana) . Seara optional croaziera pe canalul Dubai cu ambarcatiune traditionala. Cazare.
Ziua 4: Mic dejun bufet. Dupa amiaza, jeep safari - optional (safari se va efectua in masini marca Toyota de ultima generatie, pe dunele din apropierea orasului-emirat si se va incheia cu o scurta plimbare pe camile si cu o cina traditionala). Cazare.
Ziua 5: Mic dejun bufet. Optional, excursie de o zi la Abu Dhabi, capitala Emiratelor, considerat unul dintre cele mai moderne orase ale lumii (vizite la fortul Al Hish, bazarul Hamdan si oprire pe renumita faleza a orasului, plimbare in zona rezidentiala Al Husn, unde se afla palatele seicului). Cazare.
Ziua 6: Mic dejun bufet. Timp liber (plaja sau cumparaturi). Cazare.
Ziua 7: Mic dejun bufet. In masura obtinerii confirmarilor locale, optional, dejun sau cina la Hotelul Burj Al-Arab, singurul hotel din lume care a primit clasificare oficiala de sapte stele. Cazare.
Ziua 8:Mic dejun bufet. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. La ora 01:30 noaptea predarea camerelor si transfer la aeroportul international din Dubai pentru imbarcare pe cursa TAROM Dubai – Bucuresti (decolare la ora 03:45).
Ziua 9: Sosire la Bucuresti la ora 08:05 dimineata.
Nota: zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in Dubai, pentru o mai buna corelare a programului fiecarui grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali, barci de croaziera, ore si zile de intrare la Burj al Arab).
GRUP MINIM: 25 persoane
DATA LIMITA DE INSCRIERE: 20.11.2010
ACTE NECESARE OBTINERII VIZEI:
-pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / copii clare color sau varianta electronica (scan color) dupa prima si a doua fila din pasaport, din care sa reiasa numele complet, numarul si seria de pasaport, data emiterii si expirarii pasaportului, data de nastere si nationalitatea
-1 fotografie color, tip pasaport, dimensiuni 4,3x5,5 cm sau in format electronic max 40kb, JPG

PREZENTAREA HOTELULUI
Hotelul Renaissance Dubai este construit pentru a destepta toate simturile, atat ale turistilor cu gusturi desavarsite si atenti la orice detalii, cat si ale oamenilor de afaceri deopotriva. Apreciat pentru serviciile sale si decorurile frapante, hotelul este situat intr-o zona cosmopolita, aproape de Aeroportul International Dubai, de Dubai World Trade Centre si langa magazine elegante. Numarandu-se printre hotelurile preferate de catre cei care ajung in Dubai, Renaissance isi poarta oaspetii printr-o adevarata experienta culinara, in cele patru restaurante ale sale, in barul de la piscina si in lounge. Piscina si centrul fitness foarte bine echipat sunt localizate la al patrulea etaj al hotelului si invita toti oaspetii intr-o oaza de relaxare si liniste.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
28-Dec-10 - 05-Ian-11-1340--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AGENTIA DE TURISM TRAVEL CONCEPT INTERNATIONAL"

Total Oferte de Turism (51)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AGENTIA DE TURISM TRAVEL CONCEPT INTERNATIONAL