Destinatii Europene

Revelion Cuba - Varadero-1

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
30/12/2009 - 09/01/2010
Pret Total:
1999 € (181.73€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

PROGRAMUL EXCURSIEI
30 Decembrie Bucuresti - Paris
Intalnire la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:50 pentru imbarcare pe cursa Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare la ora 06:50. Sosire Paris la ora 09:00. Decolare catre Havana la ora 13:30, cursa AF474. Sosire in Havana la orele 17:35. Transfer la Hotel. Cazare hotel Telegrafo 4**** Havana, situat central.
31 Decembrie Havana - Varadero
Mic dejun. Transfer cu autocarul la Varadero . Cazare hotel IBEROSTAR LAGUNA AZUL 5**** Varadero in regim All Inclusive. Cina Festiva de Revelion la restaurantul hotelului.
01 – 08 Ianuarie Varadero
Cazare in sistem ALL INCLUSIVE hotel IBEROSTAR LAGUNA AZUL 5**** in Varadero.Timp liber la dispozitie plaja si excursii optionale. Sugestii de programe si excursii optionale:
Cabaret Tropicana Varadero. Excursia include transfer de la hotel, welcome cocktail la cabaretul Tropicana si participarea la spectacolul “Las Alturas de Simpson”.
Jeepsafari Discover Tour (Jeepuri 4 X 4). In timpul acestei excrusii vom vizita zona rurala tipic cubaneza pentru a admir vegetatia luxurianta si peisajele care iti taie respiratia. De asemenea, vom vizita pestera Saturno care este considerata un loc unic si o minune naturala neintalnita in alta parte a lumii. In continuare vom vizita orasul Matanzas numit si «Orasul Podurilor », vom merge cu barca pe raul Canimar si vom servi pranzul la ferma La Arboleda.
Croaziera pe mare. In timpul acestei croaziere cu catamaranul vom calatori pe apele de culoare turcoaz, de-a lungul coastei sudice a statiunii Varadero. Iubitorii sporturilor acvatice, dar nu numai, vor putea face snorkeling in apele cristaline. Oprire la unul din golfuletele de langa Varadero. Este inclus dejunul cu fructe de mare.
Río Canimar. Excursia include snorkeling la reciful de langa Playa Coral, precum si o plimbare cu barca pe raul Canimar pentru a admira minunile naturale ale acestei zone. Dejun la ferma La Arboleda. Se viziteaza pestera Saturno.
Insula Cayo Largo. Excursia include o croaziera cu catamaranul spre insula Cayo Largo, snorkeling la recifele de corali din apropiere. Timp liber pe plaja Sirena. Pranzul este inclus.
Guamá - Bahía de Cochinos. Este inclusa vizita la ferma de crocodili Guama precum si vizitarea Parcului Natural Fiesta Campesina. Pranzul este inclus.
Cienfuegos - Trinidad cu autocarul. Excursia include vizita oraselor Cienfuegos si Trinidad. In Cienfuegos vor fi vizitate piata centrala, promenada Prado si Palatul Valle. Principalele atractii ale orasului Trinidad care vor fi vizitate in timpulexcursiei sunt: Piata Mayor, Catedrala, piata principala. In continuare vom vizita barul Canchánchara si vom degusta bautura cu acelasi nume. Dejunul va fi servit la un restaurant local.

08 Ianuarie Varadero – Havana
Mic dejun. Transfer la Havana. Tur de oras Havana.Cazare hotel Telegrafo 4**** Havana, situat central.
09 Ianuarie Havana – Hemingway Tour
Mic dejun. Pana la ora eliberarii camerelor, timp liber la dispozitie in Havana. Dupa amiaza, OPTIONAL, Hemingway Tour (Pranz inclus), cu vizitarea locurilor unde obisnuia sa traiasca Hemingway: Ferma La Vigia situata in nordul Havanei, hotelul Ambos Mundos si restaurantul El Floridita, unde se va servi un welcome drink. Servirea pranzului la restaurantul Las Terrazas de Cojimar. Tarif: 60 Euro/persoana, pranz inclus.
Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AirFrance AF479 cu decolare catre Paris la ora 20:25. Sosire la Paris a doua zi, 10 ianuarie la ora 11:05. Imbarcare pe zborul AF2288 cu decolare la ora 15:30 catre Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 19:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta Speciala: 1.999 Eur de persoana loc in camera dubla
Pachetul de baza include:
• bilet de avion Bucuresti – Havana – Bucuresti, via Paris compania Air France
• 02 nopti de cazare cu mic dejun in Havana Hotel Telegrafo 4**** situat ultra central
• 08 nopti cazare cu all inclusive in Varadero Hotel Iberostar Laguna Azul 5*****
(Hotel NOU, inaugurat in septembrie 2009)
• Cina festiva de Revelion la hotel in Varadero
• Tur de oras Havana cu ghid local
• Transfer cu autocarul aeroport – hotel Havana – aeroport
• Transfer cu autocarul Havana – Varadero – Havana
• Insotitor de grup roman din partea agentiei

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: aproximativ 360 Euro/persoana (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul emiterii biletelor, in functie de evolutia pretului petrolului)
• Taxa de viza si procesare documente: aprox. 40 EUR/persoana
• Taxa de iesire din Cuba: aproximativ 25 USD (se achita pe aeroportul din Havana)
• Excursiile optionale in Varadero
• Asigurarea medicala de calatorie

Suplimente & Reduceri:
• SGL: + 240 Eur/pers/perioada
• Copii 2-11,99 ani: - 450 Eur/copil/perioada (in camera cu 2 adulti)
Actele necesare obtinerii vizei de Cuba: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara
Hotel Telegrafo 4****
Hotelul Telegrafo este situat vis-à-vis de Parcul Central din Havana, in inima orasului, o excelenta locatie pentru a explora Havana pe cont propriu, fiind situat pe celebra artera pietonala “Paseo del Prado” – cunoscuta zona de promenada din Havana. Hotelul are 60 de camere dotate cu aer conditionat, TV, telefon, baie proprie.

NOU! Hotel IBEROSTAR LAGUNA AZUL 5*****, inaugurat in Septembrie 2009!
Iberostar Laguna Azul este un resort recent deschis, in septembrie 2009. Este localizat pe o minunata plaja cu nisip fin din Varadero, de peste 1km lungime, inconjurat de gradini tropicale. Atmosfera eleganta, variate programe de divertisment incluse in regimul All Inclusive. Resortul are 6 piscine, 9 baruri si 5 restaurante, discoteca, scena de teatru pentru spectacole, serviciu medical de urgenta, facilitati spa & wellness: sauna, jacuzzi, masaj,etc. Toate camerele au 42m2 si sunt dotate cu balcon sau terasa, aer conditionat, acces internet, baie proprie, uscator de par, telefon, TV satelit, minibar, filtru de cafea, seif, fier de calcat, CD&DVD player. Detalii pe: www.iberostar.com
ALL INCLUSIVE
“All inclusive” este un serviciu disponibil 24h, cu bauturi locale si internationale incluse in pachet: bauturi racoritoare, bere si vin, gustari intre mese
Micul dejun si Pranzul Bufet variat cu specific local si international, show cooking, servite in restaurantul principal. Cina Bufet variat cu show cooking in restaurantul principal, dar si in 4 restaurante a la carte: Restaurantul Japonez, Restaurantul cu specific international, Restaurantul Romantic, Restaurantul Italian. Pentru a servi cina intr-unul dintre aceste restaurant a la carte este necesara rezervare la receptia hotelului.
Sunt incluse bauturi locale si de import, alcoolice si non-alcoolice. Consumatia din minibar este GRATUITA, si este realimentat la fiecare 2 zile. In regimul All Inclusive sunt incluse o serie de activitati de recreere, toata ziua si seara pana tarziu, spectacole live, disco la Fun Pub, etcIn programul “All inclusive” sunt incluse: billiard, tenis de masa, volei pe plaja, tir cu arcul, 2 terenuri de tenis, windsurfing, catamaran, caiac, snorkeling, polo. Exercitii de aerobic, lectii de dans si variate programe de divertisment in timpul zilei. In apropiere puteti gasi contra cost: scufundari, calarie, bowling si golf.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
30-Dec-09 - 09-Ian-101999

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " EDEN TOUR INTL"

Total Oferte de Turism (25)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: EDEN TOUR INTL