Destinatii Europene

Revelion Casa Domneasca 4* Curtea de Arges

Categorie Oferta:
Destinatii in Romania - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
12/11/2008 - 20/12/2008
Pret Total:
500 € (125€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Revelion 2009 Pensiunea Casa Domneasca - Curtea de ArgesPachetul include 4 nopti cazare , cina in 29 decembrie, pensiune completa in 30 decembrie, mic dejun , dejun si cina, revelion in 31 decembrie , dejun si carnaval in 01 ianuarie, mic dejun in 02 ianuarie, plimbare cu vaporasul pe Lacul Vidraru , acces piscina, sauna, jacuzzi, fitness.

Tarif- 1843 lei/persoana/pachet.

Pensiunea Casa Domneasca este situata in centrul vechi al Municipiului Curtea de Arges, orasul regilor Romaniei, in imediata apropiere a Bisericii Domnesti, vechea curte domneasca a Basarabilor, descalicatori de tara, datatori de legi si datini si prima Mitropolie a Tarii Romanesti, pe o colina la poalele careia se intinde panorama orasulului in toata splendoarea ei.

Pensiunea Casa Domneasca cu o capacitate de 24 locuri, ofera cazare in : - 4 camere twin - 7 camere double - 1 apartament.
Camerele sunt amenajate in stil clasic, cu mobilier din lemn masiv, dar din care nu lipsesc nici dotarile moderne ca minibarul, telefonul, televizoare LCD, aerul conditionat si posibilitatea conectarii la internet wireless, astfel incat sejurul dumneavoastra va fi unul de neuitat.

Restaurantul Pensiunii Casa Domneasca va ofera o gama variata de preparate speciale atat din bucataria traditionala romaneasca argeseana, cat si din bucataria internationala, intr-o atmosfera deosebita creata atat de decorul clasic, semineul si decoratiunile folosite, dar si de caldura si profesionalismul personalului.

Va oferim si urmatoarele servicii suplimentare: sauna, jacuzzi, piscina acoperita, sala de conferinte, salon relaxare, fitness, internet wireless, plata cu carte de credit.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism Discovery