Destinatii Europene

Revelion Bruxelles si Amsterdam

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
31/07/2014 - 28/12/2014
Pret Total:
490 € (81.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

28.Dec.2014 490 EUR

Include:
- transport cu avionul Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti, compania KLM
-5 nopti cazare cu mic dejun la hotel hotelul Thon EU 4 sau similar in Bruxelles
-transferuri aeroport Amsterdam - hotel in Bruxelles - aeroport Amsterdam
-tur de oras de o jumatate de zi (3 ore) cu ghid local in Bruxelles si Amsterdam
-insotitor roman de grup

Nu include:
taxele de aeroport: 145 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
-cina festiva de Revelion (vom reveni cu detalii)
-bacsisurile (recomandate): 20 EURO/persoana - se achita reprezentantului agentiei;
-intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
-asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata): ~ 24 lei/persoana (pentru persoane pana la 60 de ani);
-asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno + medicala: 57 lei/persoana-pana la 60 ani);

Ziua 1 (28.12): BUCURESTI – AMSTERDAM - BRUXELLES
Intalnire la ora 04:00 la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Amsterdam. Sosire la ora locala 08:05. Transfer catre Bruxelles, unde vom face un tur panoramic cu ghid local al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare la hotelul Thon EU 4 sau similar in Bruxelles.
Ziua 2 (29.12): BRUXELLES – BRUGGE
Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghid local si vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Cazare in Bruxelles.
Ziua 3 (30.12): BRUXELLES – LIEGE – LUXEMBOURG
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Luxembourg. Pe drum, ne oprim in Liege, oras pe care-l vom vizita impreuna cu insotitorul de grup. Continuam calatoria catre Luxembourg, unde vom face un tur de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Cazare in Bruxelles.
Ziua 4 (31.12): BRUXELLES LA MULTI ANI!
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Alternativ, va propunem o vizita cu insotitorul de grup la Muzeul de Ciocolata si Cacao, cu posibilitatea vizionarii unor filme documentare despre istoricul ciocolatei si degustarii celor mai fine tipuri de ciocolata belgiana. Cazare in Bruxelles.
Ziua 5 (01.01): BRUXELLES – ANVERS
Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest oras, unde ghidul local ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrare optionala). Seara, optional, cina festiva de Revelion. Cazare in Bruxelles.
Ziua 6 (02.01): BRUXELLES – AMSTERDAM – BUCURESTI
Mic dejun. In cursul diminetii, plecam catre capitala Olandei, Amsterdam, unde avem prevazut un tur panoramic de oras de jumatate de zi cu ghid local. Aici admiram Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:45 si sosire in tara la ora 00:30.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA