Destinatii Europene

Circuit 2019 AUSTRALIA – NOUA ZEELANDĂ – TASM

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
23 zile
Valabilitate Oferta:
04/11/2019 - 26/11/2019
Pret Total:
5280 € (229.57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


Expediţie în Oceania: Dragonii asiatici, Țara Cangurilor, Muntele Cook şi diavolul tasmanian

AUSTRALIA – NOUA ZEELANDĂ – TASMANIA
HONG KONG – SINGAPORE

Hong Kong – Sydney – Blue Mountains – Homebush Bay – Cairns – Kuranda – Marea Barieră de Corali – Brisbane – Gold Coast – Auckland – Rotorua – Tongariro National Park – Wellington – Christchurch – Mt. Cook – Queenstown – Milford Sound – Melbourne – Hobart – Singapore

Mai mult decât o călătorie, o adevărată expediţie pe cel mai mic continent al lumii ocupat de un singur stat, Australia, într-o minunată ţară insulară, Noua Zeelandă, într-o lume aparte, frumoasă, veselă, în care fiecare zi aduce ceva complet nou pentru europeni, de la canguri şi koala la Opera din Sydney, de la Munţii Albaştri la Marea Barieră de Corali, de la aborigeni şi maori, la cowboy, de la Auckland la Christchurch, de la pinguini la cazinoul din Melbourne, de la Hobart la diavolul tasmanian, tot mai aproape de locul în care soarele răsare.

Perioada: 04.11 – 26.11.2019

Ziua 1 / 04.11.2019: Bucureşti – Doha – Hong Kong
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 21:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 220 (23:30 / 05:15), de unde se va pleca spre Hong Kong cu zborul QR 816 (08:55 / 21:25).
Ziua 2 / 05.11.2019: Hong Kong
Sosire la ora 21:25 în Hong Kong, fost dominion britanic care, după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde Estul se întâlneşte cu civilizaţia Vestului. Insula Hong Kongului este astăzi mai atrăgătoare decât Manhattanul New York-ului, cu zgârie-nori care parcă răsar din mare şi cu un relief colinar de un farmec aparte. Sosire şi întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar).
Ziua 3 / 06.11.2019: Hong Kong – Sydney
Mic dejun. Tur panoramic al oraşului Hong Kong, care va începe cu o plimbare până în vârful muntelui Victoria, cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la altitudinea de 554 m se poate admira o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul va continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în Golful Repulse - Golful Ruşinii, unde se pot vedea statuile zeiţelor Kwun Yum şi Tin Hau, după care vom vizita satul pescăresc Aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizat Hong Kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilor sale din lemn, numite sampan şi datorită unei mici comunităţi care “trăieşte pe apă”. În portul Aberdeen se găsesc numeroase restaurante plutitoare dintre care cel mai cunoscut este Junk and Jambo, unde vom avea dejunul care va fi însoţit de un pahar de vin alb (inclus). Turul se va încheia cu vizita în Piaţa Stanley - Chek Chue. Seara, transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 128 (18:25 / 06:55).
Ziua 4 / 07.11.2019: Sydney
Sosire la ora 06:55 la Sydney. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic al excentricului oraş supranumit “marele oraş de lângă port”, care va include cel mai elegant şi boem cartier al oraşului şi “The Rocks”, zona istorică a oraşului unde vom vedea Parlamentul, Catedrala St. Mary (le vom admira din maşină), Chinatown, punctul de panoramă Mrs. Macquaries, de unde vom putea admira vestitul Harbour Bridge și cea mai vestită plajă a Australiei, Bondi Beach, “Kings Cross”. Vom vizita apoi clădirea Operei, una dintre cele mai spectaculoase clădiri din lume, devenită simbol al oraşului. În continuare ne vom îmbarca apoi pe ferry-boat pentru o croazieră opţională în Golful Sydney, cu dejun inclus, care se va încheia la King Street Wharf. În continuarea zilei vom urca în Sydney Tower pentru o experienţă de cinema 4D şi pentru a admira oraşul de la înălţime. Transfer pentru cazare la Hotel Vibe 4* (sau similar).
Ziua 5 / 08.11.2019: Sydney – Blue Mountains – Homebush Bay – Sydney
Mic dejun matinal. Zi liberă la dispoziţie pentru vizite individuale sau excursie opţională în Blue Mountains - Munţii Albaştri, situaţi la aprox. 2 ore distanţă față de Sydney. Veţi vizita Featherdale Wildlife Park, una dintre cele mari rezervaţii de animale australiene din lume, pentru “întâlnirea” cu fauna specifică Australiei: canguri, koala, emu, câini dingo etc. Veţi avea o experienţă de neuitat, oferită de călătoria cu Scenic Railway, o cale ferată pitorească, cea mai abruptă din lume, care coboară spre un impresionant defileu împădurit. Veţi face o oprire la punctul de belvedere Echo Point, de unde veți admira formaţiunile stâncoase numite “The Three Sisters” care domină Jamison Valley. Dejun în timpul vizitelor. Excursia se va încheia cu un scurt tur prin Homebush Bay, locul de desfăşurare a Jocurilor Olimpice din anul 2000. Cazare la Hotel Vibe 4* (sau similar).
Ziua 6 / 09.11.2019: Sydney – Cairns – Kuranda – Cairns
Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Cairns cu zborul companiei Qantas Airways, QF 924 (07:45 / 09:45). Transfer pentru cazare la Hotel Rydges Esplanade Resort Cairns 4* (sau similar). Camerele sunt disponibile începând cu ora 14:00 (în cazul în care hotelul poate pregăti mai repede camerele, le vom putea ocupa înainte de ora 14:00). Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională la Kuranda, cu ocazia căreia veţi admira peisaje spectaculoase oferite de pădurile tropicale, veţi “pluti” deasupra junglei cu telegondola, ocazie de a admira în voie priveliştile extraordinare, cu Marea de Corali la orizont, Insula Verde şi lacurile sclipitoare. În Kuranda, vă veţi bucura de frumuseţea acestui orăşel înconjurat de vegetaţie luxuriantă şi veţi putea vizita Sanctuarul Ursuleţilor Koala şi Rezervaţia de Fluturi, după care veţi face o călătorie cu telegondola Skyrail, votată ani la rând ca fiind cea mai mare atracţie turistică a Australiei. Veţi “pluti” pe o distanţă de 8 km deasupra pădurii tropicale virgine, după care veţi “coborî” în adâncimea pădurii formată din arbori uriaşi, prilej de a observa prin vegetaţia copleşitoare diverse animale sălbatice. Întoarcere în Cairns pentru cazare.
Ziua 7 / 10.11.2019: Cairns – Marea Barieră De Corali – Cairns
Mic dejun matinal. Deplasare (aprox. 3 min de mers pe jos) către portul din care ne vom îmbarca pe un
catamaran cu care vom face o croazieră unică la Marea Barieră de Corali, una dintre minunile naturale ale lumii, cel mai mare biosistem de recifuri din lume, compus din 2.900 de recifuri individuale, întins pe o arie uriaşă de 300.000 km². Marea Barieră de Corali este singura structură de organisme vii care poate fi văzută din spaţiul cosmic. O mare parte a acestui uluitor ecosistem de recifuri este protejat de Parcul Marin, care încearcă să limiteze impactul omului asupra mediului. Vom trăi o experienţă fascinantă, în timpul căreia vom vedea extraordinarul recif de corali şi lumea subacvatică, prin fundul de sticlă al vaporului. Vom fi însoţiţi de biologi specialişti în fauna şi flora marină care ne vor da explicaţii interesante şi care vor fi bucuroşi să răspundă întrebărilor noastre legate de ecosistemul pe care vom încerca să-l desluşim. Doritorii vor primi opţional echipament adecvat pentru scufundări în apropierea recifului. Dejun inclus în timpul croazierei. După debarcare, ne vom întoarce pentru cazare la Hotel Rydges Esplanade Resort Cairns 4* (sau similar).
Ziua 8 / 11.11.2019: Cairns – Brisbane
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 709 (10:40 / 12:50) spre Brisbane, ce-l de-al treilea oraş ca mărime al Australiei după Sydney şi Melbourne, capitala statului Queensland. După sosire vom porni într-un tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom admira arhitectura contrastantă dintre blocurile turn din sticlă şi clădirile istorice coloniale din piatră, pieţele şi străzile pitoreşti mărginite de cafenele şi restaurante, Clădirea Parlamentului, King George Square, Primăria şi Observatorul Mount Kootha. Cazare la Hotel Grand Chancellor 4* (sau similar).
Ziua 9 / 12.11.2019: Brisbane – Gold Coast – Brisbane
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională în minunata staţiune Gold Coast, oraş situat pe coasta oceanului, cunoscut şi sub denumirea de “Surfers Paradise”, cu plaje largi, mall-uri renumite, ştranduri întinse de-a lungul coastei, asemănător oraşelor de pe coasta Floridei, în care se desfăşoară o mulţime de activităţi turistice. Oraşul găzduieşte şapte mari parcuri tematice, printre care Seaworld, Dreamworld sau Warner Bros Movie World. Veţi avea posibilitatea de a face cumpărături la Marina Mirage. În continuarea zilei veţi urca pe platoul vulcanic al Muntelui Tamborine “Hinterland”, acoperit de păduri tropicale, de unde veţi putea admira o privelişte deosebită asupra coastei. Pe parcurs veţi întâlni plantaţii de avocado şi kiwi, precum şi numeroase comunităţi locale care vând obiecte de artă exotică, sculpturi, picturi şi bijuterii. Veţi avea ocazia să vă plimbaţi pe “Aleea Galeriilor” sau să vizitați peşterile artificiale (intrările nu sunt incluse). Întoarcere în Brisbane pentru cazare la Hotel Grand Chancellor 4* (sau similar).
Ziua 10 / 13.11.2019: Brisbane – Auckland (Noua Zeelandă)
Mic dejun la pachet. Tra

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL