Destinatii Europene

Revelion 2015 Tel Aviv

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
31/07/2014 - 28/12/2014
Pret Total:
755 € (107.86€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

29.Dec.2014 755 EUR

Include:
-transport avion Compania EL-AL, Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
-asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire/ plecare;
-6 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina) la hotel 4, dupa cum urmeaza: 4 nopti Tel Aviv, 2 nopti Tiberias;
-intrari la obiectivele precizate in program;
-transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului;
-ghizi locali, vorbitori de limba romana la principalele obiective din Israel, specializat in actiuni turistice si pelerinaje;
-insotitor roman de grup (Tour leader).

Nu include:
-taxele de aeroport 160 EURO / persoana, se achita la agentie - pot suferi modificari;
-Masa Festiva de Revelion 2015 (cu program artistic): 120 EURO / persoana - obligatorie, se achita la agentie;
-transfer taxi/ microbuz Muntele Tabor: 5 EURO/persoana, se achita la agentie;
-`tips` (bacsisuri) se practica in zona: 30 euro/persoana, se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
-asigurarea medicala, asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice, la pachet cu asigurarea medicala).

Ziua 1 (29.12.2014): BUCURESTI – TEL AVIV

Intalnire pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, la ora 08:00 cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa EL AL LY 574, Bucuresti (11:15) – sosire Tel Aviv ( 13:50). Transfer aeroport – hotel Tel Aviv. Tur panoramic autocar Tel Aviv. Cina si cazare hotel METROPOLITAN 4 sau similar in Tel Aviv.

Ziua 2 (30.12.2014): TEL AVIV – IERUSALIM

Mic dejun. Incepem pelerinajul nostru urcand pe Muntele Scopus, pentru a admira de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati. Muntele Maslinilor, vizita la Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Getsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor Paracliselor Sfinte. Vizita la Zidul Plangerii in cetatea veche. Cina si cazare hotel METROPOLITAN 4 in Tel Aviv.

Ziua 3 (31.12.2014): TEL AVIV – BETHLEEM - MAREA MOARTA – JERIHON - TEL AVIV

Mic dejun. Deplasare la Bethleem. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra” (aici se afla o icoana a maicii Domnului - ”Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni), Biserica romano - catolica Sf. Ecaterina, Grota Laptelui. Coboram spre Marea Moarta. Intrare in orasul Jerihon, cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica si Caminul Romanesc de la Jerihon. Privire asupra Muntelui Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram la Marea Moarta (- 400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si restaurant/autoservire. Retur la Tel Aviv. Cazare la hotel. Intre orele 21:00-02:30, participare la REVELION 2015, la un restaurant de 5 din Tel Aviv. Se asigura transfer autocar. Bufet cu bauturi la liber! Program artistic, muzica, dans, invitati surpriza! Revelioane desfasurate cu mare succes in ultimii ani!

Ziua 4 (01.01.2015): TEL AVIV “LA MULTI ANI 2015!”

Mic dejun intarziat. Program liber pentru vizite si cumparaturi. Plimbare pietonala pe minunata faleza a Tel Aviv-ului la Marea Mediterana. Shopping. La solicitare, deplasare auto la MALL AZRIELI. Cina si cazare hotel METROPOLITAN 4 in Tel Aviv.

Ziua 5 (02.01.2015): TEL AVIV – HAIFA – NAZARET - Muntele TABOR – TIBERIAS

Mic dejun. Deplasare spre Nord, pe tarmul Mediteranei, pana la Haifa, splendidul oras-port, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai, cu gradinile pe terase etajate, vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam spre Nazaret, unde vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavril cu Izvorul Mariei – pictata de Fratii Morosanu in anul 1977 si a Biserica Catolica Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Ne indreptam spre Muntele Tabor, vizitam Biserica Grec - Ortodoxa, aflata pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer microbuz (5 euro/persoana - se achita la Agentie). Deplasare la Caana, vizita la Biserica Ortodoxa aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Cina si cazare hotel GOLAN 4 sau similar in Tiberias.

Ziua 6 (03.01.2015): TIBERIAS – CAPERNAUM - MAREA GALILEII – YARDENIT – TIBERIAS

Mic dejun. Plecare spre Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, Casa Sf. Petru. Tabha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii. OPTIONAL, in functie de timp, temperatura si nr. solicitanti, plimbare cu o copie a “Barcii lui Iisus” pe apele Marii Galileii (cca. 10 euro/ persoana). Raul Iordan, Yardenit, vizita la “locul amenajat al Botezului”. Scurta vizita la Capris, ”Fabrica de aur si diamante”. Cina si cazare hotel GOLAN 4 in Tiberias sau similar.

Ziua 7 (04.01.2015): TIBERIAS – LUD – BUCURESTI

Mic dejun. Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre LUD, antica LIDA cu vizitarea Bisericii Sfantului Gheorghe, unde se afla Moastele Sfantului si lantul cu care a fost legat. Ora 14:15 transfer la Aeroportul International Ben Gurion. Imbarcare cursa EL AL 571, Tel Aviv (17:45) - Bucuresti (20:35).

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA