Destinatii Europene

Revelion 2015 Madeira

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
31/07/2014 - 28/12/2014
Pret Total:
635 € (105.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 (28.12): Bucuresti – Madeira
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 03:00 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona. Sosire in Lisabona la ora 07:15. Imbarcare pe zborul Lisabona – Funchal cu decolare la ora 09:40. Sosire in Madeira la ora 11:30 si transfer cu autocarul la hotel Golden Residence 4 sau similar unde vom fi intampinati cu un pahar de vin de Madeira. Cazare si timp liber.
Ziua 2 (29.12): Tur de oras Funchal
Mic dejun. Azi vom vizita orasul Funchal, capitala insulei Madeira, oras splendid situat intr-un golf inconjurat de munti. Ne vom opri mai intai la gradina botanica, una din atractiile principale ale acestui tur. Specii endemice de flori din insula Madeira si alte plante exotice pot fi admirate in toata splendoarea lor. Urmatoarea oprire este la piata locala “Dos Lavradores” unde veti putea vedea cateva din produsele locale specifice pentru Madeira: fructe si plante tropicale, orhidee, produse de artizanat, dar si piata de peste. Urmatoarea oprire este la o fabrica de broderii unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricatie. In incheierea turului va invitam sa vizitati o crama de vinuri pentru a degusta faimosul vin de Madeira. Cazare
Ziua 3 (30.12): Excursie optionala Cabo Girao & Porto Moniz
Mic dejun. Excursie optional Cabo Girao si Porto Moniz: Prima oprire este la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescaresc situat in apropierea orasului Funchal, care a fost pictat chiar de Winston Churchill in timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zona viticola din Madeira, iar terasele cu vita de vie sunt amenajate pe panta muntelui. Pe masura ce urcam spre zonele mai inalte, plantatiile cu vita de vie sunt inlocuite de cele cu bananieri. Vom urca pana la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai inalt promontoriu din Europa. Continuam de-a lungul coastei sudice a insulei catre Ribeira Brava – cea mai veche localitate de pe insula, infiintata in anul 1440. Urcam spre Paul de Serra (1500m) – unicul platou de pe insula - pentru a ajunge in Porto Moniz, cel mai mare centru turistic de pe coasta nordica, renumit pentru piscinele naturale formate in roca vulcanica si pentru uimitoarele cascade. Vom opri pentru masa de pranz in satul Sao Vicente. Dupa pranz, vom continua vizita insulei pe un drum ce duce in “Laurisilva”, padurea de dafini - cea mai mare padure din lume inscrisa pe Lista Patrimoniului Natural Mondial Unesco. Coborare spre Funchal prin valea Serra de Aqua. Cazar
Ziua 4 (31.12): Excursie optionala Eira do Serrado & Monte LA MULTI ANI 2015!
Mic dejun. Excursie optionala la Eira do Serrado, punct de observatie de unde vom admira frumoasele peisaje din interiorul insulei. O priveliste spectaculoasa a satului Curral das Freiras situat intr-o vale inconjurata de munti poate fi admirata de aici. Urmatoarea oprire este in Monte, destinatia favorita a vizitatorilor insulei inca din sec al XIX-lea. Monte este situat pe varful unui deal, deasupra orasului Funchal si cea mai notabila atractie a sa este biserica in interiorul careia se afla mormantul lui Carol I, ultimul imparat al imperiului Austro-Ungar. La intoarcere aveti sansa unei experiente inedite in care transportul si distractia se combina pentru a oferi o senzatie unica (optional, contra cost): in Monte se foloseste un vehicul inedit pentru a cobori dealul: o combinatie ciudata intre un cos impletit de rachita si o sanie. Sania este manevrata de doi carreiros (carausi) pe o distanta de aprox 2 km si poate atinge viteze de 50 km/h. Acest mijloc de transport dateaza din 1850, inainte ca pe acest deal sa fie construit funicularul ce functioneaza azi. Intoarcere la hotel, cazare.
Revelionul este o ocazie speciala in Madeira pentru ca aici se organizeaza unul dintre cele mai mari si mai spectaculoase focuri de artificiii din lume, (certificat de Cartea Recordurilor). Optional, cina de Revelion la hotel (pret/ persoana: 120 Euro). Dupa cina, la ora 22:30 transfer in centrul orasului Funchal pentru a putea vedea spectaculoasele focuri de artificii (pentru clientii care rezerva cina de Revelion, acest transfer este gratuit; pentru clientii care nu doresc cina de Revelion, transferul costa aprox 15 Euro/ persoana). Intoarcere in jurul orei 01:00, iar petrecerea va continua la barul hotelului.
Ziua 5 (01.01): Excursie optionala Camacha si Santana
Mic dejun. Excursie optionala Camacha – Santana: prima oprire este in Camacha, una dintre cele mai mari asezari de interior de pe insula si centrul productiei obiectelor din rachita. Vom opri pentru a vedea un atelier si procedeul de fabricatie al diverselor produse din rachita. In continuare vom urca spre Pico de Arieiro (1810 m) de unde – intr-o zi senina – se pot vedea nordul, sudul si centrul insulei. Urmatoarea oprire este la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescatorie de pastravi. Santana este probabil cel mai tipic sat de pe insula; aici vom vedea casele traditionale colorate cu acoperis din stuf. La intoarcerea in Funchal vom opri in Machico, al II-lea oras ca marime din Madeira, asezat intre mare si munte; acesta este locul in care au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insula, in 1419. Intoarcere in Funchal. Cazare.
Ziua 6 (02.01): Madeira – Lisabona – Bucuresti
Dimineata devreme eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Madeira pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona cu decolare la ora 05:10. Zbor Lisabona – Bucuresti cu decolare la ora 10:10, sosire in Bucuresti la ora 16:20.

Include:
-transport cu avionul, Bucuresti - Madeira si retur (via Lisabona), compania TAP Portugal
-5 nopti cazare cu mic dejun in Madeira la hotel 4;
-excursie de jumatate de zi in orasul Funchal - capitala Insulei Madeira (maxim 4 ore)
-biletul de intrare la gradina botanica din Funchal
-transfer cu autocarul, aeroport Madeira - hotel si retur
-insotitor roman de grup

Nu include:
-taxele de aeroport: 260 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
-biletele de intrare la obiectivele turistice din program, cu exceptia celor mentionate ca fiind incluse
-Cina festiva de Revelion la hotel (optionala): 120 Euro/ persoana
-excursiile optionale
-asigurarea medicala (optionala) si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

28.Dec.2014 635 EUR

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA