Destinatii Europene

Revelion 2015 in Bali si Singapore

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
24/08/2014 - 28/12/2014
Pret Total:
1945 € (176.82€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

28.Dec.2014 1945 EUR

Ziua 1 (28.12): BUCURESTI – AMSTERDAM - BALI
La ora 12:00 intalnire la aeroportul OTOPENI – terminalul Plecari cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa companiei KLM cu destinatia Bali (schimbarea cursei la Amsterdam).
Ziua 2 (29.12): BALI
Sosire in Bali la ora locala 20:10. Transfer si cazare la Hotel Grand Hyatt 5 (camera garden view) sau similar. Hotelul are o pozitie excelenta pe plaja in zona Nusa Dua din sudul insulei. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar.
Ziua 3 (30.12): BALI – EXCURSIE OPTIOANALA PETANU-BATUR
Mic dejun. Propunerea noastra pentru astazi este excursia optionala de o zi numita Misterul Raului Petanu. Pe drumul spre Kintamani vom vedea lacul Batur, vizitam Goa Gajah (Pestera Elefantului), apoi Muzeul Purbakala cu colectia de sarcofage de piatra. Gung Site ascunde doua randuri de morminte vechi sapate in stanca in canion. Vom opri la plantatia Rempah si la Templul cu apa sfanta, dar vom vedea si terasele de orez si peisajele spectaculoase. Seara, revenim la hotel.
Ziua 4 (31.12): BALI – EXCURSIE OPTIONALA UBUD
Mic dejun. Dimineata va propunem o excursie optionala de 4 ore in zona Ubud. Calatoria incepe cu Tohpati, zona in care se fabrica baticul, apoi Celuk unde sunt nenumarate ateliere de prelucrare a argintului si Mas - zona lucratorilor in lemn. Ajugem in Ubud, inima culturala a insulei cu multe galerii de arta, una dintre ele fiind Muzeul de Arta Agung Rai. Vedem apoi piata din Ubud si incheiem cu Puri Saren Agung (Palatul Regal, Palatul de Apa). Acesta a fost palatul regilor din Ubud, până in anii 1917. La pranz ne vom intoarce la hotel. Timp liber. Seara ne pregatim pentru trecerea dintre ani si cina festiva organizata in cadrul hotelului. La multi ani 2015!
Ziua 5 (01.01): BALI – EXCURSIE OPTIONALA ULUWATU
Mic dejun. Dimineata timp liber pentru odihna si plaja. Dupa ora pranzului va propunem excursie optionala catre punctul cel mai sudic al insulei unde se afla templul Uluwatu (construit in secolul al XI-lea). La apusul soarelui avem posibilitatea de a admira dansul Kekak (cunoscut ca dansul maimutei), apoi vom servi cina cu peste si fructe de mare pe plaja Jimbaran. Ne intoarcem la hotel.
Ziua 6 (02.01): BALI – EXCURSIE OPTIOANALA KEHEN-PENGLIPURAN-KERTAGOSA
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala de o zi la Kehen-Penglipuran-Kertagosa. Templul Kehen este unul dintre cele mai vechi din Bali. Localnicii spun ca templul este inchinat zeului focului, acest aspect fiind reflectat si in numele constructiei “Kehen”, derivat din cuvantul “Keren” care inseamna flacara. Vizitam apoi satul traditional Penglipuran ce are o arhitectura si un peisaj deosebit. Vedem apoi Kertagosa, vechiul palat al justitiei. Ne intoarcem la hotel.
Ziua 7 (03.01): BALI – SINGAPORE
Mic dejun. Timp liber pana in jurul orei 13:30, cand avem programat transferul de la hotel la aeroport pentru cursa Bali – Singapore. Sosire in Singapore la ora 19:00. Transfer de la aeroport la hotel The Elizabeth 4 superior (camere superior) situat la 5 minute de mers pe jos de strada principala Orchard Road.
Ziua 8 (04.01): SINGAPORE – TUR DE ORAS
Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi impreuna cu insotitorul de grup si ghidul local. Pe parcursul turului de oras vom admira contrastul dintre vechi si nou, dintre Est si Vest. Vom experimenta istoria, cultura si stilul de viata al multi-rasialului Singapore. Vom trece prin districul colonial pentru a vedea Pedang-ul, urmeaza apoi Esplanada si Merlion – un animal mitic jumatate leu, jumatate peste. Urmatoarele opriri vor fi in Little India, Chinatown si Gradina Botanica ce se intinde pe 52 de hectare. Dupa amiaza timp liber. Incepand cu ora 18:00 va propunem excursia optionala in parcul Night Safari - un parc zoologic cu peste 40 hectare de jungla unde pot fi admirate peste 1000 de specii de animale nocturne in propriul lor mediu de viata sau dansurile tribale. Plimbarile prin jungla se pot face fie cu trenuletul, fie pe jos pentru cei mai curajosi dupa care va puteti relaxa intr-unul dintre restaurante. Cazare.
Ziua 9 (05.01): SINGAPORE – OPTIONAL INSULA SENTOSA
Mic dejun. Optional: excursie de o zi in Insula Sentosa ce se afla in apropierea portului si ofera nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber. Plecam catre Sentosa si vom vizita acvariul Underworld si Laguna Delfinilor, urcam in Sky Tower, cel mai inalt turn de observatie din Asia, pentru o superba panorama asupra insulei, a portului Singapore si, in zile insorite, chiar a tarmurilor Malaeziei si Indoneziei. Vizitam apoi plaja Siloso. Plaja, relaxare si nenumarate distractii, Sentosa este pe buna dreptate in topul atractiilor turistice singaporeze. Cazare.
Ziua 10 (06.01): SINGAPORE – PARIS
Mic dejun. Camerele se vor eliberara in jurul orei 12, dar vom avea timp liber pana seara. Timp liber pentru cumparaturi sau optional, excursie de o jumatate de zi la Parcul Pasarilor - cel mai mare parc de pasari din sud-estul Asiei, cuprinzand peste 8000 de exemplare din 600 de specii.
In jurul orei 22:00 transfer de la hotel la aeroport pentru imbarcare cursa Air France Singapore-Paris.
Ziua 11 (07.01): PARIS - BUCURESTI
Sosire in Paris la ora 08:00 apoi la ora 10:25 avem programat zborul spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora locala 14:25.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA