Destinatii Europene

Revelion 2015 Budapesta

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
31/07/2014 - 30/09/2014
Pret Total:
319 € (63.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

30.Dec.2014 319 EUR

Include:
-transport cu autocar licentiat pentru transport international pe ruta Bucuresti - Budapesta - Bucuresti
-4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3www.grandemirhotel.com www.grandemirhotel.comwww.grandemirhotel
-Croaziera pe Dunare
-tur panoramic de oras
-excursie Cotul Dunarii (Szentendre, Visegrad, Esztergom)
-excursie la Viena
-insotitor roman de grup

Nu include:
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
-asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
-asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani).

Ziua 1 (30.12.2014): Bucuresti – Budapesta (900 km)
Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 06:30, pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Deva - Timisoara - Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Erszebet City Center 3.
Ziua 2 (31.12.2014): Budapesta - tur de oras
Mic dejun. Tur Budapesta cu autocarul pe traseul: Dealul Cetatii (cu oprire la: Bastionul Pescarilor, Biserica Mattyas si Palatul Regal), Bulevardul Andrassy (Opera), Piata Eroilor (oprire), Biserica Sf. Stefan, Parlamentul, traversarea Dunarii. In desfasurarea turului se vad (din autocar): Citadela, Statuia Gellert, Podul Margareta, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Podul Petofi etc. Timp liber - sugestii (vizite individuale): faleza pietonala Corso Dunare (hotelurile Intercontinental, Mariott), Muzeele din Palatul Regal, Muzeul de Arta, Pestera Gelert (Biserica Catolica) si shopping in West End (complex comercial tip Mall), Hala Mare si Vaci Utca - principala artera comerciala. Seara, optional, cina festiva de Revelion la un restaurant local. La Multi Ani! Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3 (01.01.2015): Cotul Dunarii - Szentendre, Visegrad, Esztergom
Mic dejun. Excursie la Cotul Dunarii: Szentendre (orasel turistic), Visegrad (Castelul - fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama - Cotul Dunarii si Insula Szentendre) si Esztergom (Catedrala Catolica - locul de incoronare a regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei - oraselul Storovo).
Seara se incheie cu Croaziera pe Dunare by night (include: vaporas, ghid local si 1 pahar de sampanie), optional se poate opta pentru cina bufet cu bauturi si muzica pe durata crozierei - pret 18 euro/persoana. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4 (02.01.2015): Budapesta – Viena (485 km)
Mic dejun. Excursie la Viena, se va face un tur panoramic cu autocarul pe ringul vienez: cladirea fostului minister de razboi, Stadtpark, Opera, Muzeul de istorie a Artei, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Votivkirche, Bursa. Oprire foto la Stephansdom. Timp liber in Viena pe celebra strada Mariahilferstrasse. Intoarcere la Budapesta in cursul serii, cazare.
Ziua 5 (03.01.2015): Budapesta – Bucuresti (900 km)
Mic dejun matinal. Dupa eliberarea camerelor, plecare spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul noptii, in functie de formalitatile vamale.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA