Destinatii Europene

Revelion 2014 Roma 7 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
23/10/2013 - 05/01/2014
Pret Total:
500 € (71.43€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Plecare: 29/12/2013

ZIUA 1 -29.12, Duminica, ora 14.40-intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni-check in Blue Air pentru destinatia Roma. Decolare la 16.45. Sosire la Roma la ora 17.55. Transfer la hotel. Cazare in Roma.
ZIUA 2 Mic dejun. Vizita : Piata San Pietro(Basilica), VATICAN (Muzeul, Capela Sixtina, Catedrala) si in 30 min. Castelul Sant Angelo. Tur (3 ore) pietonal insotiti de ghid pe traseul: Piata Del Popolo, Piata Spaniei, Fontana di Trevi, Pantheonul, Piata Venezia, Columna lui Traian si Capitoliul. Cazare in Roma.
ZIUA 3 - 31.12Mic dejun. Se viziteaza Complexul Colosseum - Palatin - Forumul roman. Optional, Masa de Revelion la restaurantul hotelului (75 € - se achita odata cu avansul).Timp liber. Cazare in Roma.
ZIUA 4 Mic dejun. Timp liber. Cazare in Roma.
ZIUA 5. Mic dejun. Optional (110 € - daca se achita in Romania cu minim 21 de zile inainte de plecare sau 140 € - daca se achita in Italia), excursie cu autocarul la Napoli (Piata Plebiscitului, gara maritima si in exterior Palatul Regal si Teatrul San Carlo) -Pompei - Capri. Pretul include : transport cu autocar, bilete teleferic, vaporul la Capri si ghizi locali in Capri si Pompei. Cazare in Roma.
ZIUA 6 Mic dejun. Optional (80 € - daca se achita in Romania cu minim 21 de zile inainte de plecare sau 100 € - daca se achita in Italia), excursie (biletele de intrare nu sunt incluse) cu autocarul la Florenta. Se viziteaza (3 ore) cu ghid local: Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Galeria Uffizzi (exterior) si Biserica Santa-Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini). Timp liber (3 ore). Sugestii: shopping pe Ponte Vecchio, vizita: Palatul Pitti, Gradina Boboli , etc. Cazare in Roma.
ZIUA 7 - 4.01, Sambata. Mic dejun. Timp liber. Excursie la TIVOLI, unde se viziteaza VILA D`ESTE si faimoasele gradini. Transfer la aeroport. Decolare la ora 18.50. Sosire la Otopeni, ora 22.05.

PRETUL INCLUDE:
avion Bucuresti- Roma-Bucuresti;
autocar 2** cu aer conditionat pentru excursia la Tivoli;
servicii ghid roman;
6 cazari cu mic dejun ;
1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.


Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt acestea.
Optional, Masa de Revelion (75 €- se achita odata cu avansul) in restaurantul hotelului.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA