Destinatii Europene

Revelion 2013 in Viena

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2012 - 02/01/2013
Pret Total:
299 € (59.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Se intampla o data in viata….

Revelion Imperial in „Casa de Oaspeti” aImparatului Franz Josef si a Imparatesei Sissi

GALA IMPERIALA VIENA

:

PARKHOTEL SCHÖNBRUNN 4**** VIENA

29.12.2012 – 02.01.2013

Dupa un amplu proces de renovare de 2 ani,

fosta casa de oaspeti a Imparatului Franz Josef si a Imparatesei Sisi, Parkhotel Schonbrunn, si-a redeschis portile !



:

PARKHOTEL SCHÖNBRUNN 4**** este fosta casa de oaspeti a familiei Imperiale. O ocazie unica de a intra pentru cateva zile si a retrai atmosfera din jurul Imparatului Franz Josef si a Imparatesei Sissi. Hotelul este localizat langa Palatul Schönbrunn si asigura acces direct in curtea Palatului, fiind inconjurat de un frumos parc. Atmosfera imperiala imbinata cu modernele facilitati ale hotelului, fac din Parkhotel Schönbrunn un hotel unic in Viena. Hotelul a pastrat intacta sala de festivitati care gazduieste in prezent restaurantul, si care este una dintre putinele Sali de acest gen din Viena. In aceasta fastuoasa sala te invitam sa petreci un revelion de neuitat, intr-o atmosfera unica in Vienna, in stil imperial. Camerele sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, flat TV, PAY-TV, telefon, seif si minibar. Nota: In prima zi cazarea se face incepand cu ora 14h00!



Tarif: 299 Euro de persoana loc in camera dubla clasic



*Copil 00-11,99 ani: GRATUIT

Supliment SGL: 228 Euro/pers



Pachetul de servicii include:

4 nopti cazare cu mic dejun bufet Parkhotel Schönbrunn 4****
Asistenta turistica in limba romana



Supliment obligatoriu:

Cina festiva de Revelion „Gala Imperiala” la PARKHOTEL SCHONBRUNN

155 Euro de persoana, bauturi incluse (conform descrierii de mai jos)
GRATUIT copii 00-11,99 ani
*primul copil 00-11,99 ani cazat in camera cu 2 adulti este GRATUIT. Pentru famille formate din 2 adulti si 2 copii se ofera in limita disponibil

Sarbatoreste un Revelion de neuitat intr-una dintre cele mai frumoase sali de festivitati din Viena. Delicatese culinare si muzica care te imbie la dans, inclusiv celebrul vals vienez, te asteapta la Parkhotel Schönbrunn. La miezul noptii, clopotul din Catedrala Sf. Stefan va vesti sosirea noului an. Programul de divertisment va fi sustinut de o orchestra, dansatori si bineinteles nelipsitul program de discoteca cu DJ in barul Gloriette pana la ora 04:00 dimineata!

Intrare: 18h30 Programul incepe la orele: 19h30



IMPERIAL GALA DINNER

Aperitiv
Imperial Gala Dinner, cu bauturi incluse: vin, bere, bauturi racoritoare

(nu sunt incluse bauturile spirtuoase si cele de la bar)

Un pahar de sampanie la miezul noptii
Gustare la miezul miezul noptii
Muzica live cu orchestra si dansatori
Si o mica surpriza pentru a intra in atmosfera imperiala!

*Meniul poate suferi modificari

PROGRAMUL EXCURSIEI



29 decembrie BUCURESTI – VIENA

Sosire pe cont propriu la Viena. Incepand cu ora 14:00, cazare hotel Austria Trend Parkhotel Schonbrunn 4****. Timp liber la dispozitie.



30 decembrie VIENA – TUR DE ORAS

Mic dejun. Optional, Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana la hotel. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Tarif: 25 Euro/adult, 15 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 25 platitori si include: transport autocar, ghid local de limba romana. Durata: 3 ore. Cazare hotel Austria Trend Parkhotel Schonbrunn 4****



31 decembrie VIENA – HEILIGENKREUTZ – MAYERLING, LA MULTI ANI 2013 !

Mic dejun. Optional, Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling. Ajunsi in padurea vieneza, ne vom opri pentru vizitarea Manastirii Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu. Una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling, ne indreptam apoi spre Viena trecand pe langa un oras imperial de o frumusete atemporala – Baden. Sosire la Viena. Tarif: 45 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 25 platitori si include: transport autocar, ghid local de limba romana, biletele de intrare la Heiligenkreutz & Mayerling. Seara, Cina festiva de Revelion „Gala Imperiala” la PARKHOTEL SCHONBRUNN. Cazare hotel Austria Trend Parkhotel Schonbrunn 4****.





01 ianuarie VIENA – ABATIA MELK & VALEA DUNARII

Mic dejun. Optional, Excursie pe Defileul Dunarii – Wachau si Abatia Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”, Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcerea in Viena se face prin Defileul Dunarii Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Dürnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regale Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. Tarif: 45 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 25 platitori si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare la Abatia Melk, ghid local la Abatia Melk. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Austria Trend Parkhotel Schonbrunn 4****.



02 ianuarie VIENA – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor pana maxim la ora 12:00. Sfarsitul pachetului de servicii.



Informatii importante:

- Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 40 de persoane.

- Excursiile optionale pot fi rezervate si achitate din tara

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-12 - 02-Ian-13299

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel