Destinatii Europene

Revelion 2013 in Munchen & Castelele Bavariei

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
30/12/2012 - 03/01/2013
Pret Total:
375 € (75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

REVELION MUNCHEN – BAVARIA



Munchen, Salzburg & Castelele Bavariei:

Neuschwanstein & Hohenschwangau

PROGRAMUL EXCURSIEI



30 decembrie BUCURESTI – MUNCHEN

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:05 pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA LH1651 Bucuresti – Munchen cu decolare la ora 13:05. Sosirea la Munchen la ora 14:15. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Suntem in Munchen, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania, al treilea ca marime dupa Berlin si Hamburg si un important centru cultural si economic. Acest minunat oras vechi de 800 de ani, capitala Bavariei, este orasul ce gazduieste festivalul faimos in toata lumea, Oktoberfest cel mai mare festival din lume dedicat berii, care aduna anual in jur de sase milioane de participanti. Tur de oras Munchen de ½ zi cu ghid local: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Transfer la hotel. Cazare hotel Comfort Munchen 3***. Detalii pe: www.comfort-hotel-muenchen.de. Seara, timp liber la dispozitie.



31 decembrie MUNCHEN – CAPITALA BAVARIEI | LA MULTI ANI 2013!

Mic dejun. Aflat pe malurile Isar si in apropiere de Alpi, München este de cateva secole si una dintre destinatiile preferate ale sefilor de state, personalitatilor si vedetelor din lumea filmului si a muzicii. Aici au venit cel putin o data Napoleon si Maria Callas, Goethe si Rockefeller, Lenin si Ford, Mozart, Caruso, Ibsen, Richard Strauss si multi altii. Max Planck, Werner Heisenberg si Albert Einstein au invatat la scolile de aici, si de aceea Münchenul a fost numit adesea “Perla Europei”. Insa Munchen-ul este mai mult decat atat, fiind un important centru cultural cu nenumarate muzee si galerii, un oras verde reprezentat de Gradina Engleza unul dintre cele mai mari spatii verzi urbane din lume, chiar mai mare decat Central Park din New York, patria masinilor BMW si centrul industriei cinematografice Germane. Vom descoperi acest minunat oras intr-un Tur de oras de ½ zi cu ghid local. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru a explora capitala Bavariei sau pentru ultimele cumparaturi inainte de anul nou. Seara, optional Cina festiva de Revelion la restaurantul traditional bavarez RATSKELLER cu muzica live asigurat de trupa Exxtra, program de dans, cina de Revelion cu 3 feluri: supa crema de castane copate cu creveti si oua, fel principal: muschi de vita Stroganoff cu sos Burgundy si smantana, sfecla rosie, chiftelute de orez, castravete, desert: inghetata de mango, spuma de ciocolata, prajitura de ciocolata cu mango si un cocktail de bun venit. (meniul poate suferi modificari). Tarif: 99 Euro/persoana (minim 20 platitori) si include: biletul de intrare la petrecerea de anul nou, cina de revelion, cocktail de bun venit, transfer cu autocarul hotel – restaurant – hotel. (bauturile se platesc la fata locului). Cazare hotel Comfort Munchen 3***.



01 ianuarie MUNCHEN – SALZBURG

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau optional Excursie in Austria la Salzburg. Tur de oras Salzburg cu ghid local: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Timp liber la dispozitie in Salzburg pentru pranz. Intoarcere la Munchen. Tarif: 55 Euro/persona, minim 20 de platitori si include: transport autocar local, tur de oras in Salzburg cu ghid local, insotitor de grup. Seara, nu ratati un popas la „Hofbrauhaus” – beraria lui Hitler. Cazare hotel Comfort Munchen 3***.



02 ianuarie CASTELELE BAVARIEI: Neuschwanstein & Hohenschwangau

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau optional Excursie la Castelele Bavariei. Pentru inceput vom vizita Castelul Neuschwanstein, care este unul dintre cele mai renumite atractii turistice din Bavaria si Germania. Americanii de la Disney s-au inspirat din acest palat cand au creat Castelul Frumoasei Adormite. Continuam apoi cu vizitarea Castelul Hohenschwangau, locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Tarif: 75 Euro/persoana, minim 20 platitori si include: trasport autocar local, biletele de intrare la ambele castele (tur ghidat), taxa de rezervare, insotitor de grup. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Comfort Munchen 3***.



03 ianuarie MUNCHEN – BUCURESTI

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizite individuale, plimbari cu insotitorul de grup sau programe de cumparaturi. Va sugeram o vizita la Castelul Nymphenburg. La ora 18:35 transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA LH1656 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 21:35. Sosire in Bucuresti la ora 00:35 a doua zi. Sfaristul pachetului de servicii.





Tarif special : 375 Euro, de persoana loc in camera dubla





EARLY BOOKING : -10% reducere pentru plata integrala pana la data de 30 octombrie

(se aplica la tariful de baza fara taxe si suplimente)



Servicii incluse:

Bilet de avion Bucuresti – Munchen – Bucuresti, compania LUFTHANSA
4 nopti cazare cu mic dejun hotel Comfort Munchen 3***
30.12 – Tur de oras Munchen de ½ zi cu ghid local
31.12 – Tur de oras Munchen de ½ zi cu ghid local
Transfer aeroport – hotel – aeroport
Insotitor de grup





Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni (a se consulta ruta de transfer)

Ruta1: Constanta – Medgidia – Cernavoda – Fetesti – Slobozia
Ruta2: Iasi – Tg.Frumos – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Campina – Ploiesti
Ruta3: Sibiu – Rm.Valcea – Craiova – Pitesti





Nu sunt incluse:

Taxe aeroport si combustibil: 139 Euro/persoana, pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion in functie de evolutia pretului petrolului

asigurarea medicala, excursiile optionale
CINA DE REVELION la restaurantul RATSKELLER: 99 Euro/persoana (minim 20 platitori)





Suplimente & reduceri:

Supliment camera single :+ 91 Euro/persoana/pachet
Reducere a 3-a persoana :- 15 Euro/persoana/pachet
Reduceri copii 02-10,99 ani :- 50 Euro/copil/perioada (cu 2 adulti in camera)





HOTEL COMFORT MUNCHEN 3*** www.comfort-hotel-muenchen.de

Hotelul face parte din lantul hotelier Choice Hotels si ofera oaspetilor sai o atmosfera linistitoare beneficiind de toate dotarile unui hotel nou si modern. Hotelul are 167 de camere moderne si spatioase dotate cu aer conditionat, telefon, TV, internet WLAN gratuit, uscator de par, baie moderna.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
30-Dec-12 - 03-Ian-13375

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel