Destinatii Europene

Revelion 2013 – croaziera Scandinavia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2012 - 02/01/2013
Pret Total:
699 € (139.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

REVELION SCANDINAVIA

Croaziera de revelion Stockholm – Helsinki

Un voiaj pe acest vas se poate compara cu usurinta cu un city break in unul din marile orase ale Europei Centrale : te poti bucurade o sesiune de shopping intensiv plimbadu-te pe Promenada ticsita cu magazine de renume international sau poti savura o cafea delicioasa la una din numeroasele cafenele aflate pe diferitele punti ale vasului. Daca magazinele te-au obosit si simti nevoia de a te relexa, vino si lasa-te pe mainile profesionistilor de la centrul Welness aflat pe puntea 12, aici cu siguranta iti vei incarca bateriile si vei fi pregatit pentru o seara speciala in unul din restaurantele noastre cu diverse specialitati. Seara abia a inceput, iar programul de animatie te asteapta cu spectacole de teatru, reprezentatii acrobatice, si lectii de dans. Sa nu credeti ca i-am uitat pe cei mici! Acestia se pot distra in functie de varsta la una din camerele noastre de joaca iar pentru micii mofturosi, bucatarii nostrii pregatesc gustari speciale pentru ei.

Inainte de a te retrage in cabina, delecteaza-te cu un pahar de vin pe puntea superioara, trage aer in piept si bucura-te de vacanta ta ! O meriti!

Si daca tot vorbeam de cabine, poti alege una dintre cele trei optiuni : cabina interioara (B-class aflata pe una din puntile 5, 9 , 10 si 11) , cabina exterioara (A-class aflata pe puntile 5 , 8-11) sau cabina Promenade (cu vedere catre artera comerciala , aflata pe puntile 8-11). Toate cabinele dispun de suficient spatiu si sunt echipate cu grup sanitar propriu, uscator de par, aer conditionat , telefon, radio, iar cabinele exterioare beneficiaza si de TV.

Ce zici te-am convins? Tu fa-ti bagajele, de restul ne ocupam noi!

PROGRAMUL EXCURSIEI



29 decembrie BUCURESTI – STOCKHOLM

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:20, check-in si imbarcare zborul companiei Lufthansa LH1423 cu decolare la ora 06:20. Sosire in Frankfurt la ora 08:10. Decolare din Frankfurt cu zborul LH802 la ora 10:10 si sosire la Stockholm la ora 12:20. Transfer in oras. Intalnire cu ghidul local. Tur de oras Stockholm cu ghid local. Vom incepe cu orasul vechi sau “Gamla Stan” cu strazile sale inguste, pavate cu piatra. De asemenea, vom putea admira cateva dintre cladirile cele mai frumoase ale orasului: cladirea Parlamentului, Teatrul Regal, Catedrala, Primaria, Palatul Regal. Transfer la hotel. Cazare First Hotel Amaranten 4**** localizat ultra central. Detalii pe www.firsthotels.se. Seara, timp liber la dispozitie.



30 decembrie STOCKHOLM - MUZEELE VASA & SCANSEN

Mic dejun. Optional, vizita la Muzeele Vasa si Scansen cu autocar si ghid local. Vasa este singura nava din secolul a XVII-lea care mai exista si astazi. Pastrand peste 95% din componentele sale originale si ornamentata cu sute de sculpturi, Vasa este o comoară artistica unica si una dintre cele mai remarcabile atractii turistice din lume. Nava este expusa intr-un muzeu construit special în Stockholm, care mai gazduieste inca noua expozitii cu tematica inrudita, magazin, restaurant. Continuam cu vizitarea Muzeului Skansen – care are reputia de a fi cel dintai muzeu, rezervatie etnografica, in aer liber din lume. Peste 100 de cladiri, de la bordeie si pana la ferme mari, populate de oameni imbracati in costume populare ne arata cum era viata la tara in Suedia. Deschis pe la sfarsitul anilor 1800, muzeul strange tot ce e specific Suediei, reproducand nu numai case dar si un mic sat suedez, cu moara, farmacie, han , case si mod de viata. Tarif: 65 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid local, insotitor de grup, biletele de intrare la ambele muzee (minim 20 platitori). Dupa amiaza, timp liber la dispozitie si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare First Hotel Amaranten 4**** localizat ultra central.

31 decembrie PALATUL DROTNINGHOLM – CROAZIERA DE REVELION STOCKHOLM – HELSINKI

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. La pranz, optional, Excursie la Palatul Drottnigholm – resedinta familiei regale a Suediei incepand cu anul 1662. Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid local, insotitor de grup, biletul de intrare la Palatul Drottnigholm (minim 20 platitori). Transfer la terminalul de croaziere si imbarcare la ora 16:00 pe nava companiei TallinkSilja cu destinatia Helsinki. La ora 17:00 plecare in croaziera, cazare in cabine interioare de 2 locuri. De la ora 17:00 si pana la ora 20:00 timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizita la centrul spa de la bordul navei. La ora 20:00 Cina festiva de revelion la bordul navei cu bauturi incluse, cina bufet si petrecere pana tarziu dupa miezul noptii. LA MULTI ANI 2013! Cazare in cabine interioare de 2 locuri de tip B.


01 ianuarie HELSINKI – CAPITALA FINLANDEI

Mic dejun bufet la bordul navei. La ora 10:00 debarcare in Helsinki, intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Helsinki cu ghid local: Centrul istoric, Palatul Prezidential, Primaria, cladirile Parlamentului, Finlandia Hall, Opera, Monumentul Sibelius si Biserica in stanca Temppeliaukio. Optional, vizita la Muzeul de Arta Contemporana Kiasma (bilet de intrare: ~8 euro). Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru pranz si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare hotel Holiday Inn City Center 4**** situat central. Detalii pe www.restel.fi



02 ianuarie HELSINKI – POORVO – BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie, iar la ora 12:00 eliberarea camerelor. Excursie la Poorvo – oras medieval situat la 40 minute de Helsinki. Poorvo este al 2-lea oras ca vechime din Finlanda si a dus o continua lupta pentru independenta. La inceputul sec.16 Danezii au sosit de pe mare pentru a distruge orasul, rusii au ars orasul de 2 ori de-a lungul timpului, iar in 1760 o gospodina care pregatea o ciorba de peste la pirostrii a provocat un incendiu care a distrus majoritatea cladirilor din oras. Cel putin asa spune legenda…..Transfer la aeroportul din Helsinki pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH2465 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 19:15 si aterizare la Munchen la ora 20:55. La ora 21:35 imbarcare pe zborul LH1656 cu destinatia Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:35 a doua zi 3 ianuarie.





Tarif special: 699 Euro, persoana / loc in camera dubla si cabina 2 locuri interioara



EARLY BOOKING : 5% reducere pt. rezervarile achitate integral pana la 20 octombrie




Servicii incluse :

Bilet de avion Bucuresti – Stockholm & Helsinki – Bucuresti, compania LUFTHANSA
Croaziera de revelion Stockholm – Helsinki
2 nopti cazare cu mic dejun First Hotel Amaranten 4**** Stockholm situat ultra central
1 noapte cazare cu mic dejun in cabina interioara de 2 locuri pe vasul de croaziera
1 noapte cazare cu mic dejun hotel Holiday Inn City Center 4**** Helsinki situat central
Cina festiva de Revelion cu bauturi incluse si petrecere la bordul navei
Tur de oras Stockholm cu autocar si ghid local
Tur de oras Helsinki cu autocar si ghid local
Excursie la Poorvo
Insotitor de grup



Servicii neincluse:

Taxele de aeroport si combustibil: 210 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
Intrarile la obiectivele turistice din program, altele decat cele mentionate la servicii incluse
Asigurarea medicala, asigurarea storno



SUPLIMENTE & REDUCERI:

Cabine Promenade cu vedere la zona de shopping si promenade: +27 Euro/persoana
Cabine exterioare: +32 Euro/persoana
Supliment camera single si cabina de 1 loc pe vas: +210 Euro/persoana
Reducere copil 2-13,99 ani in cabina de 3 locuri si camera cu extra bed: – 50 Euro/persoana (doar pentru copii

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-12 - 02-Ian-13699

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel