Destinatii Europene

REVELION 2012 VIENEZ 5 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
30/12/2011 - 03/01/2012
Pret Total:
399 € (79.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
Bilet de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti, compania Austrian Airlines
Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3***superior

PLECARI
30.12.2011 – 03.01.2012

SERVICII INCLUSE
Bilet de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti, compania Austrian Airlines
4 nopti cazare cu mic dejun bufet, hotel AUSTRIA TREND MESSE 3***superior situat central
Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
Transferuri aeroport – hotel – aeroport

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport & combustibil: aprox. 120 Euro/pers (pot suferi modificari pana la plecare in functie de evolutia pretului petrolului)
asigurarea medicala (optionala), asigurarea storno
intrarile la obiectivele turistice din program
CINA FESTIVA DE REVELION „ALL INCLUSIVE” LA ARCOTEL WIMBERGER
Tarif eveniment: 154 Eur/adult, 85 Euro/copil 3-11,99 ani, GRATUIT copi 00-2,99 ani

PROGRAM
30 decembrie BUCURESTI - VIENA
Prezentare la ora 09:05 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS 790 cu decolare la ora 11:05. Sosire la Viena la ora 11:55. Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3***superior situat central.

31 decembrie VIENA – MAYERLING – PADUREA VIENEZA - BADEN - LA MULTI ANI 2012 !
Mic dejun. Optional, Excursie la Mayerling, Padurea Vieneza si Baden. Ajunsi in padurea vieneza, ne vom opri pentru vizitarea Manastirii Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu. Una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling vom face un popas in localitatea vecina Hinterbruhl unde, in anul 1912, s-a format printr-o explozie intr-o mina de ghips un imens lac subteran. Cel mai mare din Europa ! Vizitam coridoarele ºi galeriile, tenebrele umede transmit o nelinistitoare senzaþie de taina. Ne indreptam apoi spre un oras imperial de o frumusete atemporala – Baden. Oras balnear renumit pentru apele sale sulfuroase, Baden este o capodopera a arhitecturii in stilul Biedermeier si Art Nouveau, fiind de-a lungul timpului inspiratie pentru compozitori precum Mozart, Beethoven sau Strauss. Intoarcere la Viena. Seara, optional Cina festiva de Revelion ALL INCLUSIVE in sala de mare de festivitati de la Hotel Arcotel Wimberger 4**** (tarife si program conform descrierii de mai jos). Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3***superior situat central.

01 ianuarie VIENA – ABATIA MELK & VALEA DUNARII
Mic dejun. Optional, Excursie de ½ zi pe Defileul Dunarii – Wachau si Abatia Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”, Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcerea in Viena se face prin Defileul Dunarii Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Dürnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regale Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3***superior situat central.

02 ianuarie VIENA – PALATUL SCHONBRUNN
Mic dejun. In prima parte a zilei deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru o vizita la Palatul Schonbrunn, unde mai puteti vizita gradina zoologica, Museum Quartier sau Palatul Belvedere. Dupa amiaza, timp liber pentru cumparaturi pe celebra MARIAHILFERSTRASSE. Seara, va sugeram o cina in celebrul „Restaurant Panoramic din Turnul Dunarii” cu o priveliste deosebita asupra Vienei. Cazare Hotel AUSTRIA TREND MESSE 3***superior situat central.

03 ianuarie VIENA - BUCURESTI
Mic dejun. Inainte de plecare va sugeram o plimbare pietonala Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg. La ora 14:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 787 cu decolare la ora 17:25. Aterizare in Bucuresti la ora 20:00. Sfarsitul pachetului de servicii.

017
Suplimente & Reduceri:
camera SGL : +120 Euro /pers./pachet servicii
primul copil 02-11,99 ani : - 240 Euro /perioada
Hotelul Austria Trend Messe 3***superior beneficiaza de o locatie ideala, in imediata apropiere a parcului de distractii Prater, facilitand accesul rapid catre toate obiectivele importante din centrul orasului. Se afla la doar 2 statii de metrou de celebrul ring vienez. Cele 243 de camere si apartamente ale hotelului sunt dotate cu TV-satelit, Pay-TV, mini bar, telefon, baie cu cada sau dus, uscator de par. Mai multe detalii pe http://www.austria-trend.at/Hotel-Messe-Wien/en/
CINA FESTIVA DE REVELION „ALL INCLUSIVE”
SALA MARE DE FESTIVITATI DE LA ARCOTEL WIMBERGER
Sarbatoreste un Revelion de neuitat intr-una dintre cele mai frumoase sali de festivitati din Viena. Delicatese culinare si muzica care te imbie la dans, inclusiv celebrul vals vienez, te asteapta in sala mare de festivitati de la ARCOTEL WIMBERGER 4****. La miezul noptii, clopotul din Catedrala Sf. Stefan va vesti sosirea noului an. Programul de divertisment va fi sustinut o orchestra, show de magie si bineinteles nelipsitul program de discoteca.

GALA DE REVELION 2012
Program 20:00 – 03:00
Cocktail de bun venit
Cina festiva de revelion buffet extins
Bauturi nelimitate pe parcursul serii
vin alb si rosu
bere
bauturi racoritoare
ceai, cafea
sampanie
Muzica live cu program de dans
Show de magie
Transmisie live de la catedrala Sf.Stefan la miezul noptii
Vals la miezul noptii
Fel traditional din cap de porc la miezul noptii

Tarif Adulti : 154 Euro
Tarif Copii 03-11,99 ani : 85 Euro
Tarif Copii 00-02,99 ani : GRATUIT

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
30-Dec-11 - 03-Ian-12399

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR