Destinatii Europene

REVELION 2012 VENETIA 6 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2011 - 03/01/2012
Pret Total:
235 € (39.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Hotel Al PINO Verde 4****-situat in Camposampiero (zona Padova-Venezia). www.hotelalpinoverde.it

ITINERARIU
VENETIA - VERONA - VIENA - BUDAPESTA - LUBLIANA - PESTERA POSTOJNA - LACUL BALATON

PLECARI
29.12-3.01.2012

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman ;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
5 cazari cu mic dejun din care 3 la hotel 4**** in zona Venetia si 2 la hotel 2** - camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus.

SERVICII NEINCLUSE
25 € = Venetia (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt. (ziua 3) transport (autocar, vaporas) si taxe autocar intrare in Venetia;
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, vaporas, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
optional, Masa de Revelion 55 € (se achita odata cu avansul)(include: mancare, bauturi alcoolice, nealcoolice si muzica live) in restaurantul hotelului.

PROGRAM
ZIUA 1 - joi (ora 06.15) – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30 plecare din Bucuresti. Deplasare pe ruta Pitesti-Sibiu-Arad.Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora).Cazare in zona Venetia-Padova.

ZIUA 3 - 31.12 (mic dejun). Se viziteaza (2 ore) in VERONA : Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Amfiteatrul roman. Deplasare cu autocarul in Piata Tronchetto din Venetia, apoi deplasare cu vaporasul (Canal Giudeca, Piata San Marco si retur in Piata Tronchetto). Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Seara, optional, MASA DE REVELION. Cazare in zona Venetia - Padova.

ZIUA 4 (mic dejun). Ora 11 - deplasare cu autocarul si trenuletul( aprox. 3 €) in Piata Roma din Venetia. Timp liber sau optional, cu vaporasul, la Murano si Burano. Cazare in zona Venetia-Padova.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Postojna - vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare la Lubliana (popas 1 ora)si pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.

ZIUA 6 - marti (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Sibiu–Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti - Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

007

Supliment single 130 є.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) cu minim 21 de zile inaintea plecarii) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-11 - 03-Ian-12235

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR