Destinatii Europene

REVELION 2012 RUSIA 7 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2011 - 04/01/2012
Pret Total:
745 € (106.43€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
SANKT PETERSBURG - MOSCOVA

PLECARI
29 decembrie – 04 ianuarie 2012

SERVICII INCLUSE
Bilet de avion Bucuresti – Sankt Petersburg via Moscova, Sankt Petersburg – Moscova si Moscova – Bucuresti
compania AEROFLOT
4 nopti cazare cu mic dejun bufet hotel Holiday Inn Moskovskye Vorota 4**** Sankt Petersburg
2 nopti cazare cu mic dejun bufet hotel Katerina Park 4**** Moscova
Tur de oras de 1 zi cu ghid local Sankt Petersburg
Bilete de intrare la Fortareata si Catedrala Petru si Pavel si muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg
02.01 Tur panoramic cu ghid local Moscova
03.01 Tur de oras de 1 zi cu ghid local la Moscova
Vizita la Kremlin cu bilet de intrare inclus si intrari la catedrala celor 12 Apostoli, Catedrala Buna Vestire, Catedrala Arhanghelului Mihail
04.01 Tur de oras de 1 zi cu ghid local la Moscova
Intrare la catedrala Sf.Vasile, Muzeul si Memorialul Razboiului
Vizita la Metroul din Moscova cu ghid local
Transferuri aeroport – hotel - aeroport
Insotitor de grup

SERVICII NEINCLUSE
Taxele de aeroport si combustibil: 125 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
Intrarile la obiectivele turistice din program, altele decat cele mentionate la servicii incluse
Excursiile optionale, Asigurarea medicala obligatorie
Taxa de viza si procesare : 50 Eur/persoana (poate suferi modificari pana la momentul aplicarii pentru viza)

PROGRAM
29 decembrie BUCURESTI – SANKT PETERSBURG
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:15 pentru imbarcare pe zborul companiei Aeroflot SU152 cu destinatia Moscova. Decolare la ora 08:15 si aterizare la Moscova la ora 12:50. La ora 15:50 imbarcare pe zborul Aeroflot SU859 cu destinatia Sankt Petersburg. Aterizare la Sankt Petersburg la ora 17:20. Transfer la hotel. Cazare hotel Holiday Inn Moskovskye Vorota 4****. Detalii pe: www.holidayinn.com. Seara, timp liber la dispozitie.

30 decembrie SANKT PETERSBURG - PE URMELE DINASTIEI ROMANOV
Mic dejun. Astazi vom descoperi fascinantul oras care pana in anul 1917 a fost capitala Rusiei si resedinta Tarilor. Tur de oras cu ghid local (8 ore) pe parcursul caruia vom putea admira Universitatea, monumentul lui Lomonosov, Podul Palatului, Palatul de iarna, piata Senatului si cladirea Senatului si a Sinodului, catedrala si piata Sf. Isaac – un simbol al orasului cu Domul aurit avand o inaltime de 101 m si un interior somptuos care exprima opulenta, monumentul lui Nicolae I, monumentul Calaretului de Bronz, palatul Mariinsky, Piata Palatului si Columna lui Alexandru, Campul lui Marte, Gradinile de vara, catedrala Smolny, palatul si podul Anichkov, Piata artelor, Catedrala Sfintei fecioare din Kazan. In continuare vom vizita doua obiective emblema pentru Sankt Petersburg. Fortareata Sf. Petru si Pavel - a fost ridicata in anul 1703 pentru a apara tara de suedezi, cand Petru cel Mare a hotarat sa stabileasca capitala Imperiului Rus la tarmul Marii Baltice. Fortareata era dotata cu 6 bastioane si ziduri de aparare puternice. In interiorul fortaretei vom vizita Catedrala Petru si Pavel, unul din simbolurile orasului, cu un interior foarte bogat in stil baroc, in interiorul careia sunt mormintele sobre ale printilor si marilor duci ai dinastiei Romanov. Spira aurita a catedralei, incoronata de ingerul care tine in maini crucea este unul din cele mai cunoscute embleme ale orasului. O alta vizita ampla o vom face la Ermitaj, unul din cele mai mari muzee ale lumii, gazduit in Palatul de Iarna. Muzeul dispune de un fond de 3 milioane de piese, din care sunt expuse numai 60.000 de opere, prezentand istoria artei europene si orientale incepand cu era preistorica. Printre operele importante ale colectiilor, gasim tablouri de Leonardo da Vinci, Raphael, Titian, El Greco, Rubens, Picasso si multi alti artisti celebri. Dupa turul de oras, timp liber la dispozitie pentru plimbari sau vizite individuale. Cazare hotel Holiday Inn Moskovskye Vorota 4****.

31 decembrie SANKT PETERSBURG – PALATUL PETERHOF
Mic dejun. Optional, Excursie la Palatul si Gradinile Peterhof (5 ore) cunoscut ca Versailles-ul Rusiei. Localizat in afara orasului Sankt Petersburg, grandiosul Palat Peterhof este defapt un ansamblu de palate si gradini construite pentru Petru cel Mare. Imbinate intr-un mod armonios, palatele, gradinile si fantanile arteziene creeaza un cadru unic in care te poti relaxa, poti vizita palatele fastuoase incarcate de bogatie arhitecturala, poti admira in voie jocurile vesele de apa ale fantanilor arteziene sau pur si simplu te poti plimba sau te poti odihni in gradinile superbe. Indiferent ce iti doresti sa faci cand vizitezi Peterhoful, luxul, bogatia si opulenta tipica Imperiului Rus iti vor ramane intiparite in minte pentru totdeauna. Intoacere in Sankt Petersburg si timp liber la dispozitie. Dupa-amiaza, va sugeram o vizita la Palatul Yusupov. Cumparat in 1830 de printii Iusupov, acest palat neoclasic (1770) arata o viata fastuoasa: fatada sa executata in stil clasic, interioarele decorate cu lucrari Rembrandt si Rubens, tapiterie si portelan frantuzesti, oglinzi venetiene si sculpturi in lemn. Palatul este interesant si din puct de vedere istoric, in subsolul lui Rasputin a fost asasinat in 1916. Astazi, in subsol este o expozitie care recreaza atmosfera asasinarii. (tarif informativ bilet de intrare: 13 Euro/persoana). Seara, optional Cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului. Tarif: 139 euro/persoana si include: cina bufet, program de divertisment, bauturi: vin, vodka, sampanie. Cazare hotel Holiday Inn Moskovskye Vorota 4****.

01 ianuarie SANKT PETERSBURG - PUSKIN
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la PUSKIN (4ore). Orasul Puskin, situat la 25 km sud de Sankt Petersburg, era denumit in trecut Tarskoe Selo insemnand “Satul Regal”, deoarece din secolul al XVIII-lea a devenit resedinta de vara a tarilor Rusiei. Istoria incepe la inceputul secolului al XVIII-lea cand acolo se afla o mosie denumita "Saarskaya Myza". Petru cel Mare a daruit mosia sotiei sale, Ekaterina Alekseevna, viitoarea Imparateasa Ecaterina a II-a a Rusiei. In 1724 a fost construit primul palat, cunoscut sub denumirea de Conacul de piatra, iar numele mosiei a fost schimbat in Tarskoe Selo. Atunci cand imparateasa Elisabeta (1741-1762), fiica lui Petru cel Mare, a mostenit aceasta proprietate, s-a hotarat sa o transforme in resedinta ei de vara de gala. La porunca ei, arhitectii Rastrelli, Zemtsov si Sevakinskiy au creat acest ansamblu unic de palate si parcuri. Totul era fastuos, magnific, cu nenumarate decoratii interioare si exterioare sculptate. Aici s-a desfasurat prima companie teatrala rusa, condusa de Fiodor Volkov. Numai pentru decoratiile exterioare au fost folosite peste 100 de kilograme de aur. Dar cea mai spectaculoasa ramane Sala de chihlimbar. La sfarsitul secolului al XVIII-lea palatul a fost refacut de arhitectul Giacomo Quarenghi pentru viitorul tar Alexandru I, care ii adauga splendide decoruri in stilul Empire. Tarskoe Selo este asociat si cu cel mai mare poet al Rusiei, Alexander Puskin, care a studiat la liceul din oras intre 1811 si1817. Intoarcere in Sankt Petersburg. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Holiday Inn Moskovskye Vorota 4****.

02 ianuarie SANKT PETERSBURG - MOSCOVA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Aeroflot SU850 cu destinatia Moscova. Decolare la ora 13:30 si aterizare la Moscova la ora 14:55. Transfer in oras si Tur de panoramic Moscova cu ghid local. Transfer la hotel. Cazare hotel Katerina Park 4**** Moscova. Detalii pe www.katerinahotels.com/en/moscow/park/main/


03 ianuarie MOSCOVA - Capitala Rusiei
Mic dejun. Tur de oras Moscova cu ghid local (8 ore). Pentru inceput vom vizita Kremlin-ul, fosta resedinta a tarilor Rusiei, construit incepand incepand cu sec.XV. In prezent complexul fortificat gazduieste catedralele si palatele Kremlinului: Arsenalul, Catedrala Adormirea Maicii Domnului (sec.XV) – principala catedrala a Rusiei si locul de incoronare a tarilor Rusiei, Catedrala Buna Vestire (sec.XV) – cu 9 cupole aurite si fosta biserica privata a tarilor Rusiei, Catedrala Arhanghelului Mihail (sec.XVI) – necropola tarilor Rusiei pana la 1700, Palatul Patriarhal, Catedrala celor 12 Apostoli, Turnul cu clopot al lui Ivan cel Mare - care marcheaza centrul Moscovei. Cele mai vechi constructii sunt Palatul Fatetelor unde se afla tronurile imperiale si Palatul Terem, unite de Marele Palat al Kremlinului. Continuam explorarea orasului cu un obiectiv inedit, Metroul din Moscova. Statiile subterane ale Moscovei sunt proiectate si decorate de renumiti sculptori rusi, arhitecti si artisti. Astfel, metroul este pentru multi localnici, dar mai ales pentru turisti un adevarat muzeu subteran. Transfer la hotel. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Katerina Park 4**** Moscova.

04 ianuarie MOSCOVA – BUCURESTI
Mic dejun. Tur de oras Moscova cu ghid local (8 ore). Vom vizita Piata Rosie – simbolul orasului. Piata separa Kremlinul, fosta resedinta imperiala, de zona comerciala Kitay-gorod. Este considerata pe buna dreptate centrui Moscovei si al Rusiei. Vom vizita apoi Catedrala Sf.Vasile, Memorialul si Muzeul Razboiului. Timp liber pentru pranz. Dupa turul de oras, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Aeroflot SU151 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 21:50 si aterizare in Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 22:40. Sfarsitul pachetului de servicii.

017


Suplimente & REDUCERI:
Camera SGL +129 Euro/persoana/plecare 23 Iunie
Cina de Revelion la hotel +139 Euro/persoana
Include: cina bufet, program de divertisment, bauturi: vin, vodka, sampanie
Reduceri copii 2-11,99 ani - 80 Euro/copil/perioada


EXCURSII OPTIONALE (se rezerva din tara):
PETERHOF 50 Euro/persoana/minim 15 platitori
Include: transport autocar, ghid lo

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-11 - 04-Ian-12745

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR