Destinatii Europene

REVELION 2012 PARIS 5 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2011 - 02/01/2012
Pret Total:
479 € (95.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
BUCURESTI – PARIS – PALATUL VERSAILLES - MUZEELE PARISULUI

PLECARI
29 decembrie 2011

SERVICII INCLUSE
Bilet de avion Bucuresti – Paris – Bucuresti compania AIR FRANCE
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Berthier 3***
Transferuri cu autocarul aeroport – hotel – aeroport
Tur de oras panoramic al Parisului cu autocar local si ghid autorizat
Tururi pietonale cu ghidul insotitor in Montparnasse, Cartierul Latin si Montmartre
Croaziera pe Sena
Ghid roman insotitor

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport & combustibil: ~ 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului pana la date emiterii biletelor de avion)
asigurarea medicala (optionala)
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
asigurarea storno

PROGRAM
29 decembrie Bucuresti – Paris
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul OTOPENI – biroul de informatii la ora 04:50 pentru imbarcare cursa companiei AIR FRANCE AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:50. Sosire in Paris la ora 09:10. Transfer cu autocarul in oras. Tur panoramic Paris cu ghid autorizat. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Transfer la hotel. Cazare hotel Ibis Berthier 3*** situat central. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Champs Elysee, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit pentru trecerea in noul an.

30 decembrie Tur pietonal Paris – Palatul Versailles
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles cu ghid autorizat. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Dupa amiaza, tur pietonal cu insotitorul de grup: Primaria Parisului, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi, Place de Greve, Fantana St. Michel, etc. Cazare la hotel IBIS PARIS BERTHIER 3***.

31 decembrie Muzeele Parisului
Mic dejun. Astazi, va propunem o vizita la cateva dintre muzeele renumite ale Parisului: Muzeul Louvre, Muzeul Armatei si Domul Invalizilor unde se afla mormantul lui Napoleon. Muzeul Louvre gazduieste impresionante colectii de arta gipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Seara, participare optionala la cina de Revelion la un restaurant local sau participare la petrecerea publica de Revelion care va avea loc in apropierea turnului Eiffel. LA MULTI ANI 2012! Cazare la hotel IBIS PARIS BERTHIER 3***.

01 ianuarie Prima zi a anului la Paris
Mic dejun. Tur pietonal cu ghidul insotitor prin cartiere pitoresti ale Parisului: Montparnasse unde se afla gradinile si Palatul Luxembourg, Cartierul Latin, cartierul Montmartre unde se afla Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor si zona de suveniruri. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Seara, BONUS: Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare la hotel IBIS PARIS BERTHIER 3***.

02 ianuarie Paris - Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau plimbari pietonal cu insotitorul de grup. Eliberarea camerelor. Dupa amiaza, transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare cursa Paris – Bucuresti a companiei AIR FRANCE AF1088 cu decolare la ora 18:55. Sosire in Bucuresti la ora 22:45. Sfarsitul pachetului de servicii.

017

Supliment camera SGL: 165 EURO
Reduceri copii 2-11,99 ani : - 50 Euro/copil/perioada (cazati in camera cu 2 adulti)
HOTEL IBIS PARIS BERTHIER PORTE DE CLICHY 3***
http://www.ibishotel.com/gb/hotel-2189-ibis-paris-berthier-porte-de-clichy/index.shtml
Hotel Ibis Berthier este situat la 10 minute de Montmartre si Sacre Coeur, la 5 minute de statia de metrou BROCHANT. Ideal pentru calatoriile de vacanta si business, hotelul dispune de cazare in 688 de camere confortabile, dotate cu : baie proprie, aer conditionat, TV satelit, telefon, acces internet, uscator de par. Alte facilitati ale hotelului : restaurant, bar, cafenea, sala de conferinta, piscina interioara, sauna, jacuzzi, fitness, hammam si parcare.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-11 - 02-Ian-12479

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR