Destinatii Europene

REVELION 2012 LISABONA 7 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2011 - 04/01/2012
Pret Total:
595 € (85€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • scufundari

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
HOTEL SANA MALHOA 4* - Lisabona www.malhoa.sanahotels.com/en
Este un hotel modern de 4 stele situat in zona centrala a orasului Lisabona foarte aproape de Piata Marques de Pombal (la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Praca de Espanha). Hotelul ofera camera modern si de mari dimensiuni dotate cu televizor, telefon, minibar, aer conditionat, seif, radio, uscator de par si au acces la internet (wireless contra cost). Hotelul dispune de restaurant cu ferestre din podea pana in tavan, lobby bar, terasa, centru fitness si de intretinere, centru spa, spalatorie, casa de schimb valutar, parcare.

ITINERARIU
BUCURESTI – LISABONA – BUCURESTI

PLECARI
29 Decembrie 2011 – 04 Ianuarie 2012

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, via Amsterdam/Paris, compania KLM-AIR FRANCE
6 nopti cazare cu mic dejun la hotel Sana Malhoa 4* (sau similar)
transferuri aeroport – hotel – aeroport
tur panoramic al Lisabonei de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport 195 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
cina de Revelion (optionala), pret informativ: 130 EURO / persoana (restaurant local).
excursiile optionale
asigurarea medicala / asigurarea storno

PROGRAM
Ziua 1
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 11:55. Plecare spre Lisabona, cu schimbrea cursei la Amsterdam – compania KLM. Sosire in Lisabona la ora locala 22:40. Transfer si cazare la Hotel Sana Malhoa 4* sau similar.

Ziua 2
Mic dejun. In prima jumatate a zilei avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. In a doua parte a zilei va propunem o excursie optionala la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida zona declarata Parc Natural, vom vedea apoi Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Se continua drumul spre orasul Setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama. (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 45 EURO/ pers). Cazare.

Ziua 3
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale si pentru odihna. Seara, optional, cina festiva la un restaurant local. Dupa cina, participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfasura in Praca do Comercio. LA MULTI ANI 2011!

Ziua 4
Mic dejun. Astazi in prima zi a anului vom avea timp pentru odihna dupa petrecerea din noaptea de Revelion, pentru plimbari relaxante. Ultima seara in Lisabona o vom putem sarbatori intr-un restaurant cu specific portughez unde vom putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adand inradacinata in constiinta oamenilor constituindu-se metaforic in insasi destinul (fado) lor. Cazare.

Ziua 5
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vor putea fi vizitate: Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa. (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 55 EURO/ pers). In a doua parte a zilei va propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama. Optional, vizita a fortaretei Sao Jorge, de unde poate fi vazuta intreaga panorama a orasului. Cazare

Ziua 6
Mic dejun. Excursie optionala la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia debuteaza cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza orasul Alcobaca a carui manastire se inscrie in patrimonial UNESCO - fondata in 1153 ca dar al Regelul Afonso Henriques catre Bernard de Clairvaux. In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 75 EURO/ pers). Cazare.

Ziua 7
Mic dejun. Dimineata transfer la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare cursa Lisabona – Bucuresti (schimbarea cursei la Paris). Sosire in Bucuresti la ora locala 22:45

008

Supliment camera Single: 190 Euro
Reducere a treia persoana in camera DBL (pat suplimentar, la cerere): 25 Euro
GRUP MINIM : 30 PERSOANE

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-11 - 04-Ian-12595

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR