Destinatii Europene

REVELION 2012 LAS VEGAS

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2011 - 10/01/2012
Pret Total:
2999 € (214.21€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Cele mai atractive locuri din America sunt acum accesibile!!

Program revelion Las Vegas :

27 decembrie 2011 – Intalnire cu însotitorul de grup pe Aeroportul Henri Coanda la ora 05:00 pentru decolare la ora 07:15 si aterizare la ora 13:25 în San Francisco (escala in Paris intre orele 09:10 si 10:40). Dupa formalitatile de intrare in tara transfer catre hotel, iar dupa amiaza libera pentru acomodare sau o plimbare prin Union Square. Cazare in San Francisco.

28 decembrie 2011 – San Francisco – dupa micul dejun, incepem explorarea orasului intr-un tur panoramic de o jumatate de zi ce include principalele puncte de interes: Opera, Centrul Civic, Cliff House, Twin Peaks, Fisherman’s Wharf- Debarcaderul Pescarilor, Presidio, Vista Point North, China Town, misiunea Dolores, Golden Gate si inchisoarea Alcatraz (vedere dinspre oras). Dupa amiaza aveti timp liber pentru a descoperi orasul pe cont propriu sau optional vizitarea celebrei insule Alcatraz situată în centrul golfului San Francisco. Cazare in San Francisco.

29 decembrie 2011 – San Francisco – mic dejun. Dis de dimineata se pleaca spre Yosemite National Park, unul din cele mai vizitate parcuri nationale din SUA. Dupa cateva ore petrecute in aceasta zona impadurita, cu piscuri marete si cascade spumoase, se continua drumul spre sud ocolindu-se muntii Sierra Nevada pentru a se ajunge seara in regiunea Mammoth Lakes. Cazare in zona Fresno.

30 decembrie 2011 – Fresno – mic dejun. Dupa o noapte relaxanta in aceasta zona montana se pleaca spre Las Vegas prin Desertul Marelui Bazin, facut celebru de filmele western difuzate in intreaga lume. In drumul nostru vom vizita Calico, sau orasul fantoma – locul unde vom vedea cum arata un oras minier din perioada febrei aurului si argintului din El Dorado. Spre seara se ajunge in Las Vegas – un tur „by night” al Orasului Pierzaniei ne va ajuta sa descoperim feeria acestui oras si efervescenta vietii de noapte: fantanile de la Hotelul Bellagio, vulcanul spectaculos de la Hotelul Mirage, Hotelul Venetia si vechiul Las Vegas: strada Fremont, unde s-au ridicat primele cazinouri. Cazare in Las Vegas.

31 decembrie 2011 – Las Vegas – mic dejun. Astazi veti avea timp liber la dispozitie sau puteti face o excursie optionala la Marele Canion: dis de dimineata va imbarcati la bordul unui avion de mici dimensiuni ce va ofera posibilitatea de a admira privelistea spectaculoasa a lacului Mead si a raului Colorado, pentru a ateriza apoi in apropiere de Marele Canion. Urmeaza o plimbare cu autocarul pentru a explora acest monument natural unic in lume ; opririle va vor permite sa imortalizati peisajele deosebite. In noaptea de Revelion Las Vegas devine capitala distractiei, deci pregatiti-va pentru o experienta unica: Revelion pe The Strip – bulevardul principal care se va inchide pentru circulatia auto incepand cu ora 18:00. Veti sarbatori trecerea dintre ani in „Vegas Style”. Cazare in Las Vegas.

1 ianuarie 2012 – Las Vegas – mic dejun. Dimineata se poate petrece vizitand orasul. Printre recomandari: vizita la Shark Reef Aquarium la Mandalay Bay; sesiune de poze la Excalibur; vizita la fascinantul Stratosphere Tower, de unde poti admira privelistea ametitoare a intregului Las Vegas; spectacolul fantanilor din fata faimosului hotel Bellagio. Dupa amiaza parasim Las Vegasul si ne indreptam catre Los Angeles pentru cazare.


2 ianuarie 2012 – Los Angeles – mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic de oras ce cuprinde principalele puncte de interes ale “Orasului Ingerilor” sau ”The City of Glamour” printre care: West Hollywood cu celebrele Walk of Fame si Kodak Theatre (locul unde se decerneaza premiile Oscar), Melrose Avenue, Sunset Strip, Rodeo Drive Shops, celebra strada cu magazine de lux, Westwood Village, Olvera Street, Venice Beach, Beverly Hills - zona rezidentiala a vedetelor. Cazare in Los Angeles.

3 ianuarie 2012 – Los Angeles – mic dejun. Ziua de astazi este dedicata filmului, avand ocazia sa faceti optional un tur de o zi al Universal Studios Hollywood pentru a vedea modul in care se realizeaza decorurile, scenele de actiune si filmarile unor pelicule celebre. Veti intra pe platourile de filmare si veti putea descoperi uriasa munca si investitiile din spatele unui film de succes.

4 ianuarie 2012 – Honolulu - Ziua incepe dis de dimineata cu transferul catre aeroportul din Los Angeles si zborul catre Honolulu. Dupa amiaza timp liber pentru acomodare sau puteti explora pe cont propriu orasul Honolulu, capitala arhipelagului, oras cu o bogata mostenire culturala si istorica, cu atractii precum Muzeul Bishop, Iolani Palace - casa ultimului monarh polinezian - regina Lili`uokalani, China Town sau Aloha Tower. Cazare in Honolulu.

5 ianuarie 2012 – Honolulu – mic dejun. Astazi se face un tur de o jumatate de zi al insulei pentru a descoperi de ce Hawaii este o destinatie atat de cautata. Veti admira plajele Craterul Cap de Diamant, Sandy Beach si Waimea Bay – locurile preferate ale surferilor din intreaga lume, ca si plantatiile de ananas ce au avut un rol important in istoria Hawaii-ului. Dupa-amiaza timp liber pentru plaja si plimbare. Cazare in Honolulu.

6/7/8 ianuarie 2012– Honolulu – mic dejun. Timp liber pentru relaxare, plaja, shopping, excursii optionale. Printre programele optionale care va stau la dispozitie sunt: tur ce cuprinde intrarea la Muzeului National USS Arizona cu vizitarea acestui vas-victima a atacului din Pearl Harbour; un tur de o zi cu hidroavionul/vaporasul al pricipalelor insule, croaziere, scufundari, parcul acvatic, etc. Seara puteti sa va plimbati pe faleza sau plaja sau puteti incerca o masa traditionala cu spectacol artistic specific Polineziei. Cazare in Honolulu.

9 ianuarie 2012 – Honolulu – mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti decolare la ora 09:00.- escale in Los Angeles (15:59-18.30) si Paris( 14:05-15:25)

10 ianuarie 2012 – Bucuresti – sosire pe aeroportul Bucuresti - Henri Coanda la ora 19:15.

Pret: 2999 EURO/persoana - loc in camera dubla.
763 EURO/persoana supliment camera single

Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti-San Francisco cu escala in Paris / Honolulu-Bucuresti cu escala in Los Angeles si Paris
- zbor intern: Los Angeles - Honolulu;
- transport autocar minim 3* pentru executarea programului;
- transferuri aeroport – hotel – aeroport;
- 13 nopţi cazare in hoteluri de 3*,
- mic dejun;
- vizitele si tururile prevazute in program – San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Honolulu, Yosemite National Park, Calico Ghost Town;
- ghizi locali pentru tururi;
- reprezentant Agentie pe parcursul excursiei;

Nu sunt incluse:
- taxe aeroport in prezent 385 euro/persoana (pot suferi modificari pana in momentul emiterii biletelor de avion);
- taxa viza - nerambursabila (151 USD/pers) si alte cheltuieli necesare pentru obtinerea vizei;
- cheltuieli de natura personala cum ar fi: bauturi la mese, telefoane, bagajisti etc.
- bacsisuri pentru ghizi locali/soferi (aproximativ 80-100 USD) se achita pe aeroport reprezentantului;
- taxe/vizite neprevazute in program;
- excursiile optionale: „Grand Canyon” - 263 euro/persoana ; Universal Studios- 87 euro/persoana; Alcatraz – 46 euro/persoana
- asigurare medicala (obligatorie);
- asigurare TURIST PLUS PREMIUM



Orar de zbor:
Air France:
27decembrie – Otopeni – Charles De Gaulle - decolare 07:00 – aterizare 09:10
– Charles De Gaulle – San Francisco - decolare 10:40 – aterizare 13:25
Delta Airlines:
04 ianuarie – Los Angeles – Honolulu – decolare 08:50 – aterizare 12:39
Air France:
09 ianuarie – Honolulu – Los Angeles – decolare 09:00 – aterizare15:59
- Los Angeles – Charles De Gaulle – decolare 18:30 – aterizare 14:05 (10 ianuarie)
10 ianuarie - Charles De Gaulle – Otopeni – decolare 15:25- aterizare 19:15
Bagaje de avion admise: turistul are dreptul sa transporte gratuit la cabina o piesa de maxim 12kg ( cu suma celor 3 dimensiuni 115 cm) si la cala un bagaj de maxim 23KG ( cu suma celor 3 dimensiuni 158 cm ).

Taxa de procesare a vizei este de 140 de dolari. Taxa de programare si de informare pentru vize este de 11 dolari. Ambele taxe se platesc la orice sucursala a Bancii Transilavania si NU sunt returnabile.
Pe site-ul Ambasadei Statelor Unite ale Americii puteti gasi detalii cu privire la documentatia necesara pentru a sustine interviul. Prezentarea documentelor in timpul interviului nu garanteaza obtinerea vizei.

Documente necesare pentru interviu:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei
- extras de cont personal cu minim 2000 USD
- 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb
- adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz
carte de munca (nu se preda la Consulat, doar se prezinta in cazul in care acest lucru este solicitat in mod expres)
- copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)
- in cazul proprietarilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil
- copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de nastere / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie
- prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu.

ATENTIE: la interviu se face si amprentarea solicitantilor (toate degetele, ambele maini). Sa nu aveti bandaje, rani recente nevindecate pe degete! Daca aveti rani, se recomanda reprogramarea interviului pana la vindecare

Nota:
Pretul este valabil pentru un numar de minim 15 persoane participante. Sub acest numar tariful se recalculeaza.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare, masa si transport este acordata in mod oficial de autoritatile de resort din SUA, conform standardelor proprii.
Asezarea in mijlocul de transport la sol se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
Agentia nu

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
27-Dec-11 - 10-Ian-12-2999--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: SOLIS TRAVEL