Destinatii Europene

Revelion 2012 Italia, Circuit 8 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
15/09/2011 - 15/12/2011
Pret Total:
595 € (74.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Italia Clasica
Il Grande Viaggio

Perioada: 30 dec – 6 ian


REDUCERI EARLY BOOKING:

10% pentru rezervari facute pana la data de 3 oct 2011
5% pentru rezervari facute pana la data de 22 oct 2011

Reducerile de early booking nu sunt calculate!

Detalii program:


Ziua 1. BUCURESTI - MILANO – PISA
Intalnire in aeroportul Baneasa, imbarcare si zbor spre Milano ( plecare ora 07.05 ). Sosire ora 08.15 pe aeroportul Orio Serio din Bergamo. Tur pietinal in Milano, vizitand Piata Domului, Castelul Sforzzesco, Scala. Continuam traseul spre Florenta. Popas la Serravalle Outlet, cel mai mare outlet din Europa, o adevarata Mecca a amatorilor de shopping. Aflat la in drumul de la Milano spre Genova, Serravalle cuprinde peste 170 de magazine cu cele mai cunoscute marci din lume la preturi deosebit de tentante, reducerile ajungand pana la 80%. Urmatoarea oprire va fi la Pisa, prilej de a admira faimosul Turn Inclinat (exterior). Cazare Florenta.

Ziua 2. FLORENTA - ROMA ( 275 km )
Mic dejun. Vom petrece cea mai mare parte din zi in Florenta, capitala renascentista a lumii, oras de care se leaga nume precum Leonardo da Vinci, Dante Aligheri, Michelangelo, Machiavelli. Vizitam principalele atractii turistice ale orasului: Domul Santa Maria del Fiore, Basilica Santa Croce, Ponte Vecchio, Piata Signoriei. Plecare spre Roma. Sosire in Roma si cazare. Seara cina festiva optionala in restaurantul hotelului sau putem sarbatori trecerea dintre ani in pietele animate ale ‘Orasului Etern’. La Multi Ani !’

Ziua 3. ROMA
Mic dejun. Incepem turul orasului, vizitand Columna lui Traian, Collosseum-ul, Capitoliul, Forum Roman. Dupa pranz vizitam unul din marile edificii religioase ale Romei - Basilica Santa Maria Maggiore. Timp liber. Cazare Roma.

Ziua 4. ROMA
Mic dejun. Continuam cu vizitarea Vaticanului (Muzeul, Capela Sixtina ), Piata si Basilica San Pietro. Ne deplasam apoi in Piazza Venezia si Piata Spaniei, ajungand spre seara la faimoasa Fontana di Trevi. Cazare in Roma.

Ziua 5. NAPOLI, POMPEI, INSULA CAPRI
Mic dejun. Excursie optionala in peninsula Sorrentina. Sosim la Napoli, oras fermecator, asezat in umbra Muntelui vulcanic Vezuviu, de unde se poate lua vaporasul pentru vizitarea Insulei Capri, cunoscuta prin frumusetea reliefului accidentat, prin clima si vegetatia luxurianta. Pentru cei care nu doresc Insula Capri, vom vizita vechiul Pompei, acoperit de lava vulcanului in anul 79 d.C., redescoperit abia in sec. al 18-lea. Intoarcere seara si cazare la Roma.

Ziua 6. ASISSI - SAN MARINO – VENETIA ( 595 km )
Mic dejun. Plecare spre San Marino, trecand prin Asissi, unde vom vizita Basilica Sfantului Francisc, catedrala supraetajata care gazduieste monumentalele fresce ale artistului renascentist Giotto. Seara cazare in Padova.

Ziua 7. VENETIA
Mic dejun. Ne deplasam la Venetia si ne imbarcam in ‘vaporetto” pentru traversarea in orasul laguna. Vizitarea Venetiei: Piata San Marco, Palatul Ducal, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Optional, daca timpul permite, croaziera in insula Murano. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 8. VENETIA – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in prima parte a zilei. Transfer la aeroportul din Venetia Treviso pentru zborul de intoarcere in tara ( decolare 13.35 / sosire Baneasa 16.25 )SERVICII INCLUSE:

ï‚· transport autocar 3*;
 cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4* ;
ï‚· vizitele cuprinse in program;
ï‚· ghid din partea agentiei pe traseu.NU SUNT INCLUSE :

ï‚· asigurarea medicala;
 taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 145 €;
 cina festiva optionala 95 €;
ï‚· intrarile la obiectivele turistice;
 biletele de vaporetto la Venetia ( vaporas privat ) si taxa Tronchetto 25 € ;
ï‚· biletele de vaporas in Insula Capri ( se achita local );
 excursiile optionale ;
ï‚· alte servicii decat cele mentionate.


Tarif: 595 euro/pers/sejur
Supliment camera single: 197 euro
Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale.

Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera.

Grup minim 35 pers.


Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

■ Napoli, Pompei, Insula Capri 45 €;

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Padova: Hotel NH Mantegna Padova 4* ( MD bufet, www.nh-hotels.com )
Milano: Hotel NH Fiera Milano 4* ( MD bufet, www.nh-hotels.com )
Florenta: Hotel Nord Florence 4* ( MD bufet, www.nordflorence.it )
Roma: Hotel Aran Park 4* ( MD bufet, www.aranhotels.com )

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.


Observatii:
Incepand cu 1 ianuarie 2011 Consiliul Orasului Roma si cu 1 iunie 2011 Consiliul Orasului Florenta au hotarat aplicarea taxei de sejur numita ‘tassa di soggiorno’, pentru toate categoriile de turisti care viziteaza Roma si Florenta, indiferent de categoria de cazare la care stau (hotel, motel, camping, etc.). Aceasta taxa nu poate fi colectata de catre agentie si este obligatoriu sa fie platita la receptia hotelului de catre fiecare turist in parte. Valoarea taxei in prezent este de 2 euro/noapte pentru hoteluri de 2* si 3* si de 3 euro/ noapte pentru hoteluri de 4* si 5*. Sub nicio forma aceasta taxa nu poate fi platita de agentie si nu a fost cuprinsa in pret la data conceperii programului.


Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Early booking: 10% inainte de 01-Ian-70
  • Early booking: 5% inainte de 01-Ian-70

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS